2021 Nisan Anneleri

Ahh keşke benim de o günlerim biran önce gelse birden bire kesilcek bulantılar diyorlar ya öyle olmuş olabilir senin de ben de dört gözle bekliyorum çok zorluyor beni çünkü bu bulantılar
Olunca zor olmayınca neden diyoruz şimdiden tedirginlikler başlıyor Allah sağlıkla kulaklarımıza almayı nasip etsin insallah hepimize

Arkadaşlar sanki benim karnımın şişliği indi gibi geçen hafta pantolonlarımın düğmesini açıp oturuyordum işte ama bi kaç gündür pantolonlar sıkmıyor tartıldm zayflamadım da normal mi bu?

Kuzum doktor dedi ki down sendromlu bir çocuğu doğurmak istesen bile ilk doğduklarında bağırsakları yapışık oluyor dedi buna bile faydası var dedi ama benim de ilk tecrübem tabi daha bilmiyorum
Çok daha farklı şeylerde olabiliyo ama olmayadabiliyo kuzum ay neyse takma kafana kız rüyamda girdi valla trizomi13 cıkmış patau sendromu diolar tövbe est bide dünyada insan bitmiş biseyler olmuş kendi tedavimi bulmaya calisiyodum iyi örtünmem lazım geceleri

Arkadaşlar sanki benim karnımın şişliği indi gibi geçen hafta pantolonlarımın düğmesini açıp oturuyordum işte ama bi kaç gündür pantolonlar sıkmıyor tartıldm zayflamadım da normal mi bu?
Normal normal bi incek sonra inmemek üzere sisicek korkma

bu ilk şişlik daha çok gaz ve kabızlık kaynaklı olduğu için inmesi mükemmel bi şey bence :) Aslı kızmaz’ın çift çizgi videolarında o söylüyordu. Gidip dar falan giydim göbeğimi seviyordum diye :)

Oturdum müge anlıya agliyorum kadin ne güzel günaydın diyor yedirmeyiz seni canim mugem bu hamilelik coknkotu ya duygusallik

ay Allah belalarını versin o olayın altından neler neler çıkacak ya. Müge anlı inşallah peşini bırakmaz. Bu olay palu ailesinden beter çıkacak. Yurttan kaçırılan kızlar, şiddet, tehdit, resmen çete.

Çete ve arkaları çok güçlü ben ulkucuyum felan ne olursan ol insan olacaksin arkası her sağlam olan her istediğini yapamaz. Ben bu torpil şu bu konularından çok çektim aranamadım tek diyeceğim bu olay aşırı büyük. Kadında intihar etmedi ağzında maske ayakkabısı cikmis intihar eder mi ya

Sabah uyumadım tee 9 da açtım tv yi mügeyi bekledim.Tek bildiğim bu olayın arkasında çok kişi var.Müge de bunun farkında ve peşini bırakmaz.Bi de eşi annesi ölen insanlara bi bakın içip içip gelmişler.Hiç bir üzüntü belirtisi yok

Günaydın kızlar Bende aylardır tv yok hiçbirşey izleyemiyorum ama arada internette denk geliyo aleyna davasımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…