2021 Nisan Anneleri

Bnde gaz problemi oldu ama kabızlık hiç olmadı. Artk büyüdüğü için şişecekse bu dha güzel bir şey o zman çünkü karnım 5 aylık hamile gbiydi pantolonlar olmuyordu Bi baktım artk oluyor

Oturdum müge anlıya agliyorum kadin ne güzel günaydın diyor yedirmeyiz seni canim mugem bu hamilelik coknkotu ya duygusallik
Ben de günlerdir Aleyna’nın ailesine ağlıyorum valla ne büyük acılar çekmişler nasıl bir çetenin eline düşmüş yavruları da kurtaramamışlar Allah sonumuzu hayır etsin, bu kötülüklerin kökünü kurutsun lnşallah Yavrularımızı nasıl bir hayat bekliyor valla düşünmeden edemiyorum

Ben de 10+5 im bugün mide bulantıları ne zaman bitecek diye bekliyorum inşallah hepimiz çok güzel haberler alırız cinsiyetleri falan öğrenmeye başlarız

Bnde gaz problemi oldu ama kabızlık hiç olmadı. Artk büyüdüğü için şişecekse bu dha güzel bir şey o zman çünkü karnım 5 aylık hamile gbiydi pantolonlar olmuyordu Bi baktım artk oluyor
Benimde karnım 5 aylık gibiydi hatta fotoğrafını da atmıştım tesadüfen bu sabah dümdüz karınla uyandım ama akşamları tavan yapıyordu bakalım bugün nasıl geçecek

Günaydın doğum günlerimiz aynı çok şükür yarın 12. Haftadan gün almaya başlayacağız bizimde haftaya çarşamba günü kontrolümüz. Senin hangi gün?

Günaydın doğum günlerimiz aynı çok şükür yarın 12. Haftadan gün almaya başlayacağız bizimde haftaya çarşamba günü kontrolümüz. Senin hangi gün?
Bende çarsamba gidicem minnoşumu görücem inşallah

Ben de 10+5 im bugün mide bulantıları ne zaman bitecek diye bekliyorum inşallah hepimiz çok güzel haberler alırız cinsiyetleri falan öğrenmeye başlarız
Aynen canım inşallah ben çarsamba gidicem ama pek belli olacagını sanmıyorum ekimin başındada özele gidicem belki orda belli olur cinsiyeti

Melisam şuan ağlıyor çok üzdünüz kzimi
Sen erkek ismi de düşünmeye başla bence ay hâlâ görümcem geliyor aklıma asya diye sevdi doğuma kadar 10 gün kala falandı erkek dediler psikolojisi bozuldu kadının resmen iki oğlu vardı kıza çok hevesliydi

Selam kizlar solemesi ayip sabaha kadr kustm dun belirtilerim bitti diyen ben sabaha kadr anacıgımi sayikladim ruyamda deli gbi tatlilar yedim bi gorseniz parmaklarimi yalarken uyandimama benim kizcem olcakmis burdakiler ole dedi

Ahahaha valla ne derseniz diyin benimde iyi olmaz ben kısa çok odaklandim aysa diyeyim de hikayemiz benzemez ins
Selam kizlar solemesi ayip sabaha kadr kustm dun belirtilerim bitti diyen ben sabaha kadr anacıgımi sayikladim ruyamda deli gbi tatlilar yedim bi gorseniz parmaklarimi yalarken uyandimama benim kizcem olcakmis burdakiler ole dedi
9.hafta benim fenaydı ALLAH yardım etsin canim
Olsun benimde tatlı çekıyor bak kiz

Ahahaha valla ne derseniz diyin benimde iyi olmaz ben kısa çok odaklandim aysa diyeyim de hikayemiz benzemez ins

9.hafta benim fenaydı ALLAH yardım etsin canim
Olsun benimde tatlı çekıyor bak kiz
Sen ne zmn gitcen doktora bacim gitde ultrason at bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…