Bnde gaz problemi oldu ama kabızlık hiç olmadı. Artk büyüdüğü için şişecekse bu dha güzel bir şey o zman çünkü karnım 5 aylık hamile gbiydi pantolonlar olmuyordu Bi baktım artk oluyorbu ilk şişlik daha çok gaz ve kabızlık kaynaklı olduğu için inmesi mükemmel bi şey bence :) Aslı kızmaz’ın çift çizgi videolarında o söylüyordu. Gidip dar falan giydim göbeğimi seviyordum diye :)
Ben de günlerdir Aleyna’nın ailesine ağlıyorum vallaOturdum müge anlıya agliyorum kadin ne güzel günaydın diyor yedirmeyiz seni canim mugembu hamilelik coknkotu ya duygusallik
Ahh evet benmde hayalim o yaa keşke olsa ama çok pahalı yaaArtk büyüdüğü için şişer inşallah insan tedirgin oluyor keşke yabancılar gbi bizim evimizde de ultrason aleti olsa hep izlesek
Ben de 10+5 im bugün mide bulantıları ne zaman bitecek diye bekliyorum11+0 dan merabalar bugün güzel kahvaltı yaptım ama aç hissediyorum kendimi suan midem değişik karnışımda biraz şekil almaya başladıhaftaya kontrolüm var inşallah güzel haberler alacagımız günler olsun hep
Benimde karnım 5 aylık gibiydiBnde gaz problemi oldu ama kabızlık hiç olmadı. Artk büyüdüğü için şişecekse bu dha güzel bir şey o zman çünkü karnım 5 aylık hamile gbiydi pantolonlar olmuyordu Bi baktım artk oluyor
Günaydın doğum günlerimiz aynı çok şükür yarın 12. Haftadan gün almaya başlayacağız11+0 dan merabalar bugün güzel kahvaltı yaptım ama aç hissediyorum kendimi suan midem değişik karnışımda biraz şekil almaya başladıhaftaya kontrolüm var inşallah güzel haberler alacagımız günler olsun hep
Canım bir tatlı çekiyor geceden beri kalkıp reçel yiyorum Allahim hiç tatlıda sevmem
Erkek canım ondandırCanım bir tatlı çekiyor geceden beri kalkıp reçel yiyorum Allahim hiç tatlıda sevmem
Ye tatlıyı doğur atlıyı
Melisam şuan ağlıyor çok üzdünüz kzimiErkek canım ondandır
Bende çarsamba gidicem minnoşumu görücem inşallahGünaydın doğum günlerimiz aynı çok şükür yarın 12. Haftadan gün almaya başlayacağızbizimde haftaya çarşamba günü kontrolümüz. Senin hangi gün?
Aynen canım inşallah ben çarsamba gidicem ama pek belli olacagını sanmıyorum ekimin başındada özele gidicem belki orda belli olur cinsiyetiBen de 10+5 im bugün mide bulantıları ne zaman bitecek diye bekliyoruminşallah hepimiz çok güzel haberler alırız cinsiyetleri falan öğrenmeye başlarız
Canım bir tatlı çekiyor geceden beri kalkıp reçel yiyorum Allahim hiç tatlıda sevmem
Sen erkek ismi de düşünmeye başla benceMelisam şuan ağlıyor çok üzdünüz kzimi
Ahahaha valla ne derseniz diyin benimde iyi olmaz ben kısa çok odaklandimSen erkek ismi de düşünmeye başla benceay hâlâ görümcem geliyor aklıma asya diye sevdi doğuma kadar 10 gün kala falandı erkek dediler psikolojisi bozuldu kadının resmen iki oğlu vardı kıza çok hevesliydi
9.hafta benim fenaydı ALLAH yardım etsin canimSelam kizlar solemesi ayip sabaha kadr kustm dun belirtilerim bitti diyen ben sabaha kadr anacıgımi sayikladimruyamda deli gbi tatlilar yedim bi gorseniz parmaklarimi yalarken uyandim ama benim kizcem olcakmis burdakiler ole dedi
Sen ne zmn gitcen doktora bacim gitde ultrason at bizeAhahaha valla ne derseniz diyin benimde iyi olmaz ben kısa çok odaklandimaysa diyeyim de hikayemiz benzemez ins
9.hafta benim fenaydı ALLAH yardım etsin canim
Olsun benimde tatlı çekıyor bak kiz
Ayın 22sindeSen ne zmn gitcen doktora bacim gitde ultrason at bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?