2021 Nisan Anneleri

Nasıl ya
Kim bilir neler hazırlamış almıştır o vakte kadar

Slm kizlar .. bayadir takip ediyorum grubu yazmak henuz nasip olmamisdi... umarim butun hamisler saglikla alir bebisleri kucagina ..bende cok mutluydum dune kadar .. dun idrarda arti 2 protein cikti baya canm sikildi.. aranizda bunu yasayan varmi

Selam kizlar solemesi ayip sabaha kadr kustm dun belirtilerim bitti diyen ben sabaha kadr anacıgımi sayikladim ruyamda deli gbi tatlilar yedim bi gorseniz parmaklarimi yalarken uyandimama benim kizcem olcakmis burdakiler ole dedi
Ben ne dediydim

Slm kizlar .. bayadir takip ediyorum grubu yazmak henuz nasip olmamisdi... umarim butun hamisler saglikla alir bebisleri kucagina ..bende cok mutluydum dune kadar .. dun idrarda arti 2 protein cikti baya canm sikildi.. aranizda bunu yasayan varmi
Merhaba canım seninle hemen hemen aynı haftalardayız ağustos transfer olacaklar grubundan benim de idrarda kan çıktı kan testlerim de çoğu sınırın çok az üstünde tsh ım çok düşük hamilelikte idrar yolları ile ilgili sorunlar olabiliyor benim doktorum haftaya yenilicek testleri yine aynı çıkarsa endokrinoloji ve ürolojiye yönlendircekmiş

Nasıl ya
Kim bilir neler hazırlamış almıştır o vakte kadar
Valla canım hepimiz çok şaşırdık tabiki bütün alışverişini kıza göre yapmış hatta arkadaşları hediye falan almışlar onlarda kız için tabi yıkamış utulemiş hazırlamış normal doğumu bekliyordu tekrar bı doktora gitmiş ne durumda diye orda çıktı erkek olduğu kısmet işte bazen oluyor böyle karışıklıklar. Şimdi pembe de giyiyor mecburen

Bizim kuzende öyle oldu kiz dediler ayy alaram diye sevmeye basladilar ilk bebek diye o heycanla odasini pembis pembis süslü püslü yaptilar doguma az kala dr erkek deyince panik oldular hadi kos gene alisverise hepsini mavi yap Allahtan ikinci kiz olduda alaralarina kavustular

Selam kizlar solemesi ayip sabaha kadr kustm dun belirtilerim bitti diyen ben sabaha kadr anacıgımi sayikladim ruyamda deli gbi tatlilar yedim bi gorseniz parmaklarimi yalarken uyandimama benim kizcem olcakmis burdakiler ole dedi
o isler hic belli olmaz parmaklarini yalatanda cikabilir az kaldi cinsiyetler belli olur gelecek haftadan sonra

Ayy insallah hayirlisiyla ogrenelim sonra nerde indirim var neler alincak mis gibi konuscak konular cogalacak
Benim şuan tek istediğim pembe peluş battaniyeler varya mavide olur sarıda fark etmez Allahım kızımın vardı sarılıp ben uyurdum nisan soğukta olmaz yaza başlangıç benim canim o baddaniyeden cekiyor

Benim şuan tek istediğim pembe peluş battaniyeler varya mavide olur sarıda fark etmez Allahım kızımın vardı sarılıp ben uyurdum nisan soğukta olmaz yaza başlangıç benim canim o baddaniyeden cekiyor
Bacim nisan soguk olur tam ısınmior hava guneydogudayim burda bile mayis ortasini buluyor isinmasi

Eklentiler

• images (25).webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 11
  • images (24).webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 15
  • images (23).webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 16
Kızlar selamlar herkese bi süredir giremiyordum. Aşırı halsizlik sürekli uyku hali derken kendime bile gelemiyordum. Şuan iyiyim artık cok daha iyi hissediyorum kendimi. Topiği de mune yada kazene msj atıp başkasına bırakıcam cünkü eskisi gibi yoğun giremiyorum giremicem de belliki sürekli aktif olan biri ilgilense cok cok daha iyi olur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…