az kalmis hadi baklim cinsiyeti ogrende gelAyın 22sinde
Nasıl yaSen erkek ismi de düşünmeye başla benceay hâlâ görümcem geliyor aklıma asya diye sevdi doğuma kadar 10 gün kala falandı erkek dediler psikolojisi bozuldu kadının resmen iki oğlu vardı kıza çok hevesliydi
Ben ne dediydimSelam kizlar solemesi ayip sabaha kadr kustm dun belirtilerim bitti diyen ben sabaha kadr anacıgımi sayikladimruyamda deli gbi tatlilar yedim bi gorseniz parmaklarimi yalarken uyandim ama benim kizcem olcakmis burdakiler ole dedi
Merhaba canım seninle hemen hemen aynı haftalardayız ağustos transfer olacaklar grubundan benim de idrarda kan çıktı kan testlerim de çoğu sınırın çok az üstünde tsh ım çok düşük hamilelikte idrar yolları ile ilgili sorunlar olabiliyor benim doktorum haftaya yenilicek testleri yine aynı çıkarsa endokrinoloji ve ürolojiye yönlendircekmişSlm kizlar .. bayadir takip ediyorum grubu yazmak henuz nasip olmamisdi... umarim butun hamisler saglikla alir bebisleri kucagina ..bende cok mutluydum dune kadar .. dun idrarda arti 2 protein cikti baya canm sikildi.. aranizda bunu yasayan varmi
Valla canım hepimiz çok şaşırdık tabiki bütün alışverişini kıza göre yapmış hatta arkadaşları hediye falan almışlar onlarda kız için tabi yıkamış utulemiş hazırlamışNasıl ya
Kim bilir neler hazırlamış almıştır o vakte kadar
koca pipili olcak hemmideMelisam şuan ağlıyor çok üzdünüz kzimi
aa ayni hafta ayni gün süperr ya ultrason resmini getirmeyi unutma karsilastirip cinsiyet tahmini yaparizBende çarsamba gidicem minnoşumu görücem inşallah
Bizim kuzende öyle oldu kiz dediler ayy alaram diye sevmeye basladilar ilk bebek diye o heycanla odasini pembis pembis süslü püslü yaptilar doguma az kala dr erkek deyince panik oldular hadi kos gene alisverise hepsini mavi yapSen erkek ismi de düşünmeye başla benceay hâlâ görümcem geliyor aklıma asya diye sevdi doğuma kadar 10 gün kala falandı erkek dediler psikolojisi bozuldu kadının resmen iki oğlu vardı kıza çok hevesliydi
Aynen öyle atıyorum zaten cıkınca direk atarımaa ayni hafta ayni gün süperr ya ultrason resmini getirmeyi unutma karsilastirip cinsiyet tahmini yapariz
o isler hic belli olmaz parmaklarini yalatanda cikabilir az kaldi cinsiyetler belli olur gelecek haftadan sonraSelam kizlar solemesi ayip sabaha kadr kustm dun belirtilerim bitti diyen ben sabaha kadr anacıgımi sayikladimruyamda deli gbi tatlilar yedim bi gorseniz parmaklarimi yalarken uyandim ama benim kizcem olcakmis burdakiler ole dedi
Sen erkek dedin bacim seni unutmadimBen ne dediydim
Ayy insallah hayirlisiyla ogrenelim sonra nerde indirim var neler alincak mis gibi konuscak konular cogalacako isler hic belli olmaz parmaklarini yalatanda cikabilir az kaldi cinsiyetler belli olur gelecek haftadan sonra
Benim şuan tek istediğim pembe peluş battaniyeler varya mavide olur sarıda fark etmez Allahım kızımın vardı sarılıp ben uyurdum nisan soğukta olmaz yaza başlangıç benim canim o baddaniyeden cekiyorAyy insallah hayirlisiyla ogrenelim sonra nerde indirim var neler alincak mis gibi konuscak konular cogalacak
Valla bana hic oglum olacakmis gbi gelmiyo yani on tane daha dogursam hep kizim olurmusum gibi2 arkadaşa tahmin yapmıştım tuttu sizikiler tutcakmi
Bacim nisan soguk olur tam ısınmior hava guneydogudayim burda bile mayis ortasini buluyor isinmasiBenim şuan tek istediğim pembe peluş battaniyeler varya mavide olur sarıda fark etmez Allahım kızımın vardı sarılıp ben uyurdum nisan soğukta olmaz yaza başlangıç benim canim o baddaniyeden cekiyor
Hele ben diyarbakırda yasadim 4 sene yeni geldim busene kış olmaz bacım insallah olmaz yaniBacim nisan soguk olur tam ısınmior hava guneydogudayim burda bile mayis ortasini buluyor isinmasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?