Bacim senle yakinmisiz biz bizimde son 2 yilimiz kaldi batiya donmeyeHele ben diyarbakırda yasadim 4 sene yeni geldim busene kış olmaz bacım insallah olmaz yaniyok kiz olsun peluş alcam
Hoşgeldin canımKızlar selamlar herkese bi süredir giremiyordum. Aşırı halsizlik sürekli uyku hali derken kendime bile gelemiyordum. Şuan iyiyim artık cok daha iyi hissediyorum kendimi. Topiği de mune yada kazene msj atıp başkasına bırakıcam cünkü eskisi gibi yoğun giremiyorum giremicem de bellikisürekli aktif olan biri ilgilense cok cok daha iyi olur diye düşünüyorum.
Okadar özlüyorum ki doğuyu bana kalsa gelmezdim şimdi ankaradayız yazarken düzgün yerler yazın valla çok zor büyükşehir. Istanbul 5 yıl sonra diyarbakır 4 yıl şimdi ankaraBacim senle yakinmisiz biz bizimde son 2 yilimiz kaldi batiya donmeye
çok teşekkür ederim canım. Yani mesaj atmayı bırakmıcam tabi ki ama yine de sürekli aktif olabilen biri ilgilense cok daha iyi olurHoşgeldin canım ☺ Hepimiz seni merak etmiştik iyi olmana çok sevindimTopiği bıraksan bile arada mesaj atmayı ihmal etme
Terse çıkması muhtemel ozmanSen erkek dedin bacim seni unutmadim
Benimde indi gazlar gidiyor galiba ☺Arkadaşlar sanki benim karnımın şişliği indi gibi geçen hafta pantolonlarımın düğmesini açıp oturuyordum işte ama bi kaç gündür pantolonlar sıkmıyor tartıldm zayflamadım da normal mi bu?
Bana da öyle geliyor kendim içinValla bana hic oglum olacakmis gbi gelmiyo yani on tane daha dogursam hep kizim olurmusum gibi
Yok bacim Ben almim ben çok aktifim boşumda ama yok 1 yıl buraya abone olmak demekMuhittin canim bilmiyorum müsaitlik durumunu ama bence sen bu işi yaparsın ne dersin ☺
Doğru diyorsun aslında öyle birşey çıksa bile zaten ayrıntılıda da çıkar ozaman biraz para tuzağıBu testin beyinsel gelisimiyle alakali oldugunu biliyorum yani dogum sonrasi yapilacak birsey kalmiyor ama ayrintili ultrason bedensel gelisimini goruyor kalp ciger bunlarla alakali bi sorun varsa dogum aninda hazirlikli olmak icin tam donanimli hastaneye yonlendiriliyor.birde ikili tes yas ilerledikce yanlis sonuc veriyor mesela ben 31 yas grubunjn yuzdelik dilimiyle karsilastirilicam 20 yasinda olan kendi yas grubunun yuzdesine gore sonuc alacak yani yas ilerledikce sorun var gbi cikacak sonuc aslinda alakasiz insanlari strese sokuolar ama tabiki karar sizin❤
Herkeste aynı o zman akşam benmde biraz dha şişiyor ama eskisi gbi değilim neyse artık gerçek hamile karnımız çıksınBenimde karnım 5 aylık gibiydihatta fotoğrafını da atmıştım tesadüfen bu sabah dümdüz karınla uyandım ama akşamları tavan yapıyordu bakalım bugün nasıl geçecek
Bende istanbulda 5.yil kaldim esim 8 yil kaldi istanbulu cok seviyorBacakla
Okadar özlüyorum ki doğuyu bana kalsa gelmezdim şimdi ankaradayız yazarken düzgün yerler yazın valla çok zor büyükşehir. Istanbul 5 yıl sonra diyarbakır 4 yıl şimdi ankara
Sabır canım malesef başka bir çözümü yok serum biraz rahatlatır ama iki güne yine aynı oluyorKızlar 2 günde bir serum alıyorum resmen bulantıdan artık içimde hiçbir şey kalmadı yine ilaçlarda bir işe yaramıyor bunun başka bir çözümü yok mu ya
İnşallah canım şunun şurasında çarşambaya bişi kalmadıAyy insallah hayirlisiyla ogrenelim sonra nerde indirim var neler alincak mis gibi konuscak konular cogalacak
Allah korusun istanbuldan branş lojmam durumu olabildi canim biz hiç oturmadık ondan çok sorun ev bulunursa herşey oluyor.Bende istanbulda 5.yil kaldim esim 8 yil kaldi istanbulu cok seviyorben samsun istiyorum nie bilmiorm ama hep orasi var aklimda acikcasi bizde cok secenek yok bransli oldugu icin kucuk illere gitme sansi yok ya istanbul ya ankaraya verirler bizi
Çok geçmiş olsun canimKızlar 2 günde bir serum alıyorum resmen bulantıdan artık içimde hiçbir şey kalmadı yine ilaçlarda bir işe yaramıyor bunun başka bir çözümü yok mu ya
Hatirladim canm seniMerhaba canım seninle hemen hemen aynı haftalardayız ağustos transfer olacaklar grubundan benim de idrarda kan çıktı kan testlerim de çoğu sınırın çok az üstünde tsh ım çok düşük hamilelikte idrar yolları ile ilgili sorunlar olabiliyor benim doktorum haftaya yenilicek testleri yine aynı çıkarsa endokrinoloji ve ürolojiye yönlendircekmiş
Anladım canım zaten doğurana kadar burdayız gibi ☺Yok bacim Ben almim ben çok aktifim boşumda ama yok 1 yıl buraya abone olmak demek
Bide bana tahmim yapin ..ben cok merak ediyorum .. tabiki ilk once sagligi sonra erkek diliyorum iki prenses den sonra2 arkadaşa tahmin yapmıştım tuttu sizikiler tutcakmi
Lojman hakkimizi simdi doguda kullaniorz gittigim yerden ev akicam artik rabbim izin verirse kiracilikdan biktim bir evime eve yazildk gidene kadr odeyelim borcu die istanbulda secenek cok olmasina ragmen gecinmek daha zor bence cocuk yetistirmek ayri zor insalalh orasi cikmazAllah korusun istanbuldan branş lojmam durumu olabildi canim biz hiç oturmadık ondan çok sorun ev bulunursa herşey oluyor.
Çok geçmiş olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?