2021 Nisan Anneleri

Hoşgeldin canım Hepimiz seni merak etmiştik iyi olmana çok sevindim Topiği bıraksan bile arada mesaj atmayı ihmal etme

Bacakla
Bacim senle yakinmisiz biz bizimde son 2 yilimiz kaldi batiya donmeye
Okadar özlüyorum ki doğuyu bana kalsa gelmezdim şimdi ankaradayız yazarken düzgün yerler yazın valla çok zor büyükşehir. Istanbul 5 yıl sonra diyarbakır 4 yıl şimdi ankara

Arkadaşlar sanki benim karnımın şişliği indi gibi geçen hafta pantolonlarımın düğmesini açıp oturuyordum işte ama bi kaç gündür pantolonlar sıkmıyor tartıldm zayflamadım da normal mi bu?
Benimde indi gazlar gidiyor galiba ☺
Valla bana hic oglum olacakmis gbi gelmiyo yani on tane daha dogursam hep kizim olurmusum gibi
Bana da öyle geliyor kendim için

Doğru diyorsun aslında öyle birşey çıksa bile zaten ayrıntılıda da çıkar ozaman biraz para tuzağı

Benimde karnım 5 aylık gibiydi hatta fotoğrafını da atmıştım tesadüfen bu sabah dümdüz karınla uyandım ama akşamları tavan yapıyordu bakalım bugün nasıl geçecek
Herkeste aynı o zman akşam benmde biraz dha şişiyor ama eskisi gbi değilim neyse artık gerçek hamile karnımız çıksın

Bacakla

Okadar özlüyorum ki doğuyu bana kalsa gelmezdim şimdi ankaradayız yazarken düzgün yerler yazın valla çok zor büyükşehir. Istanbul 5 yıl sonra diyarbakır 4 yıl şimdi ankara
Bende istanbulda 5.yil kaldim esim 8 yil kaldi istanbulu cok seviyor ben samsun istiyorum nie bilmiorm ama hep orasi var aklimda acikcasi bizde cok secenek yok bransli oldugu icin kucuk illere gitme sansi yok ya istanbul ya ankaraya verirler bizi

Kızlar 2 günde bir serum alıyorum resmen bulantıdan artık içimde hiçbir şey kalmadı yine ilaçlarda bir işe yaramıyor bunun başka bir çözümü yok mu ya

Eklentiler

• 88009D88-8C34-4809-A79F-B6CDE2443D79.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar 2 günde bir serum alıyorum resmen bulantıdan artık içimde hiçbir şey kalmadı yine ilaçlarda bir işe yaramıyor bunun başka bir çözümü yok mu ya
Sabır canım malesef başka bir çözümü yok serum biraz rahatlatır ama iki güne yine aynı oluyor benim 4 ay kadar sürmüştü artık serumun renginden bile midem bulanırdı. İnşallah çabuk geçer senin

Bende istanbulda 5.yil kaldim esim 8 yil kaldi istanbulu cok seviyor ben samsun istiyorum nie bilmiorm ama hep orasi var aklimda acikcasi bizde cok secenek yok bransli oldugu icin kucuk illere gitme sansi yok ya istanbul ya ankaraya verirler bizi
Allah korusun istanbuldan branş lojmam durumu olabildi canim biz hiç oturmadık ondan çok sorun ev bulunursa herşey oluyor.
Çok geçmiş olsun canim

Hatirladim canm seni
Bende haftaya tekrar verecegim idrar ayni cikarsa bende dahiliye gorunecekmisim..
Bilmiyorum vallahi herdefa baska sey cikio cok zorlu bi surec allah hepimizin yardimcisi olsun

Allah korusun istanbuldan branş lojmam durumu olabildi canim biz hiç oturmadık ondan çok sorun ev bulunursa herşey oluyor.

Çok geçmiş olsun canim
Lojman hakkimizi simdi doguda kullaniorz gittigim yerden ev akicam artik rabbim izin verirse kiracilikdan biktim bir evime eve yazildk gidene kadr odeyelim borcu die istanbulda secenek cok olmasina ragmen gecinmek daha zor bence cocuk yetistirmek ayri zor insalalh orasi cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…