Oğlumun ismini miSöylesene kiz söylese sonuna ye felan koyabilirsek koyalim
Bacim agiz mendili nasil kullanmadin senin usak hic mi kusmazdi gaz cikartirken falan omzuna ne koyuyorsunKiz keske sarı turuncu yeşilli çorap alsaydın ağzı mendilini kullaniyormuyduk ben almistim ama kullanmadık diye hatırlıyorumben puset alcam en acılı o
Yok valla kusmadıBacim agiz mendili nasil kullanmadin senin usak hic mi kusmazdi gaz cikartirken falan omzuna ne koyuyorsunEnglish homeden aldm kenarlari gri turuncu yesil col hosuma gitti daha kac tane alirim ben bu mendillerden
Kist varmiydi cnm benim gebelim kisti olustu gecen hafta kuculmeye basladi ama okadr cok agri yaptiki ayagima cok vuruyodu agrisiKasikalrim agriyor sol kasığında avuç içi tas gibi bisey var dizlerimi içine çekince hissediyorum
YOk canım bildiğim yok bebek çok küçük bebek değildir herhaldeKist varmiydi cnm benim gebelim kisti olustu gecen hafta kuculmeye basladi ama okadr cok agri yaptiki ayagima cok vuruyodu agrisi
Senin cinsiyet belli tabii bizimki daha belli değilIsim arayışına mi geçtik hadi arayalim
Tabi yaa %100 benm isim bulmam lazmSenin cinsiyet belli tabii bizimki daha belli değil
Yokkiz bebek olamaz bence bide buyudukce yukari cikiyor o bolgede degildir heraldeYOk canım bildiğim yok bebek çok küçük bebek değildir herhalde
Kiz çıkar ney bacım dur heleIsim arayışına mi geçtik hadi arayalim
Ay yerimm böyle diyorsun ben kendime engel olamıyorumCinsiyet mi beklicem diyip agiz mendili aldim renk renkcok mutluyum suan
Hic bilmiorm bime gelen urunleri bebek urunlerini daha dogrusu ama bende acikcasi uygun olanlari kacirmamYok valla kusmadıbime bebek ürünleri geliyor onlar güzel diyor arkadaş hep ondan kullanmış gelirse bende 1 2 görmüştüm kutulu felandI kakası çıkınca değişmeye bol zıbın
İlk çocukta annem bebek çeyizi yaptığı için çok fazla almıştı herşeyin fazlasını almıştı battaniyeler erkek çorapları ilki kız ikinci erkek olacak diye yedekte 2. Çocuğa da almıştıYokkiz bebek olamaz bence bide buyudukce yukari cikiyor o bolgede degildir heraldegidince bi sor doktora bakalim
Ağız mendili cokk farzBacim agiz mendili nasil kullanmadin senin usak hic mi kusmazdi gaz cikartirken falan omzuna ne koyuyorsunEnglish homeden aldm kenarlari gri turuncu yesil col hosuma gitti daha kac tane alirim ben bu mendillerden
Bende küçük yer insanı oldugumu düşünüyordum burda doktor yok imkan yok yan ilçelere ile gitmeye çalışıyorum onlarda zor oluyo o yüzden fikrim değiştiInsallah cnmbuyuk sehir insani degilim ben pek kucuk kasab tarzi yerr gidin deseler kosarak giderm gurultu kalabalik istanbul 5 yil yetti bana .Keske istedigimiz yerlere verseler calismak da yasamakda eziyet olmasa hayirlisi artik bekleyip gorucez❤
KesinlikleAğız mendili cokk farz
Buyuk sehir var buyuk sehircik varBende küçük yer insanı oldugumu düşünüyordum burda doktor yok imkan yok yan ilçelere ile gitmeye çalışıyorum onlarda zor oluyo o yüzden fikrim değiştiistanbul değil ama kast ettiğim. Istanbul büyük şehrin çok otesi
Amanin cokkk uzaklardaymışsınSağol. İsviçrede yaşıyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?