2021 Nisan Anneleri

Kiz keske sarı turuncu yeşilli çorap alsaydın ağzı mendilini kullaniyormuyduk ben almistim ama kullanmadık diye hatırlıyorum ben puset alcam en acılı o
Bacim agiz mendili nasil kullanmadin senin usak hic mi kusmazdi gaz cikartirken falan omzuna ne koyuyorsunEnglish homeden aldm kenarlari gri turuncu yesil col hosuma gitti daha kac tane alirim ben bu mendillerden

Bacim agiz mendili nasil kullanmadin senin usak hic mi kusmazdi gaz cikartirken falan omzuna ne koyuyorsunEnglish homeden aldm kenarlari gri turuncu yesil col hosuma gitti daha kac tane alirim ben bu mendillerden
Yok valla kusmadı bime bebek ürünleri geliyor onlar güzel diyor arkadaş hep ondan kullanmış gelirse bende 1 2 görmüştüm kutulu felandI kakası çıkınca değişmeye bol zıbın

Yok valla kusmadı bime bebek ürünleri geliyor onlar güzel diyor arkadaş hep ondan kullanmış gelirse bende 1 2 görmüştüm kutulu felandI kakası çıkınca değişmeye bol zıbın
Hic bilmiorm bime gelen urunleri bebek urunlerini daha dogrusu ama bende acikcasi uygun olanlari kacirmam

Yokkiz bebek olamaz bence bide buyudukce yukari cikiyor o bolgede degildir heralde gidince bi sor doktora bakalim
İlk çocukta annem bebek çeyizi yaptığı için çok fazla almıştı herşeyin fazlasını almıştı battaniyeler erkek çorapları ilki kız ikinci erkek olacak diye yedekte 2. Çocuğa da almıştı

Ağız mendili cokk farz

Bende küçük yer insanı oldugumu düşünüyordum burda doktor yok imkan yok yan ilçelere ile gitmeye çalışıyorum onlarda zor oluyo o yüzden fikrim değişti istanbul değil ama kast ettiğim. Istanbul büyük şehrin çok otesi

Buyuk sehir var buyuk sehircik varistanbul ankara metropol olduklari icin geri kaln heryer kasaba

Bugün ikili testimiz için kan verdim.Ense kalınlığı çok güzel şükürler olsun herşey gayet güzel dedi doktor amcamız.Kan sonucu haftaya çıkacak.Cinsiyeti yazdırdık zarfa koydurduk..Yuzde 80 dedi, bir ay sonra %100 söylerim dedi..Benim kızımda da 80 demişti tutmuştu o konuda doktoruma güveniyorum açıkçası çünkü çok tecrubeli..Tabi zarfı arkadaşıma verdigimden henüz ben de bilmiyorum.Pazartesi öğreneceğiz kısmetse balon patlatarak..Ben kirk yıl düşünsem aklıma gelmezdi parti falan ama arkadaşlar çok heveslendi.Yapalim bakalım ne çıkacak ,hatıra kalır en azından..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…