2021 Nisan Anneleri

8+4 bana kiz dedinben bacak gormuyom ki paralelmi die bakayimya pazartesi 10.haftaya baslicaz arkadas zman gecmio cok merak ediorm cinsiyetin8
Valla canım nettende baktim bazen tutuyor bazen tutmuyor bend3 anlamadim paralel parlak bisiler varsa erkek tersi mi kızdı yine gitti

Valla canım nettende baktim bazen tutuyor bazen tutmuyor bend3 anlamadim paralel parlak bisiler varsa erkek tersi mi kızdı yine gitti
ay koptummmm uykuyu alamayinca hersey allak bullak oldu benim koca ne gülüyon kendi kendine kafayi yedirtti bu ikinci cocuk diyo

Öğretmen arkadaşlar,hamilelik nasıl gidiyor? Ben derslerden ziyade velilere dert anlatmaktan bitkin düştüm.çok fenayım.bizim mesleğin hiç bir değeri kalmamış
Canlı dersler iyi gidiyor, sonrası bir ağırlık halsizlik çöküyor, tüm gün uyukluyorum, telefonu bile tutacak dernanım olmuyor. Ödev takiplerini zor yapıyorum. Okul olsaydı derste uyuyakalırdım herhalde

Merhabalarr
Z zuzuipek güzel haberler alırsın inşallah
Ben mide bulantım için nane yağı kullanıyorum. Şakaklarıma, burun etrafına ve bileklerime sürüyorum. Biraz rahatlatıyor

Kızlar cinsiyet kaçıncı haftada belli oluyor kişi pazartesi 10 haftalık olacağım

Aa beraber aynı gün gitmiş olacağız ins cinsiyetleride öğreniriz benimki kız diye geçiyor içimden
Aynı günde doğuracaz bende diyorum hilal hiç hastaneye gitmiyor demekki ben de gitmiyormusum bebeme bisi olsa haberim yok normalde 22sinde de gitmeyecektimse baktım kötü haberler okudum

Aynı günde doğuracaz bende diyorum hilal hiç hastaneye gitmiyor demekki ben de gitmiyormusum bebeme bisi olsa haberim yok normalde 22sinde de gitmeyecektimse baktım kötü haberler okudum
Ben Çarşamba günü kalp atışı için gittim gitmek istemiyorum cinsiyet için çok merak ediyorum doktorlarda söylemiyor üzülüyorum bekliyorum hatta bu haftada hem özele hem devlete gidicem haftaya devlete gidicem ama ins cinsiyeti öğrenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…