Evet alplerdeyimAmanin cokkk uzaklardaymışsın
İkili taramada belli oluyor mu cinsiyetBugün ikili testimiz için kan verdim.Ense kalınlığı çok güzel şükürler olsun herşey gayet güzel dedi doktor amcamız.Kan sonucu haftaya çıkacak.Cinsiyeti yazdırdık zarfa koydurduk..Yuzde 80 dedi, bir ay sonra %100 söylerim dedi..Benim kızımda da 80 demişti tutmuştu o konuda doktoruma güveniyorum açıkçası çünkü çok tecrubeli..Tabi zarfı arkadaşıma verdigimden henüz ben de bilmiyorum.Pazartesi öğreneceğiz kısmetse balon patlatarak..Ben kirk yıl düşünsem aklıma gelmezdi parti falan ama arkadaşlar çok heveslendi.Yapalim bakalım ne çıkacak ,hatıra kalır en azından..
Ikili taramanın yarısı ultrason kontrolü.Ve 12 . Haftada tahmin yapılabiliyor.ense kalınlığı burun kemiği ve çene kemiği kontrolü yapılıyor.Cinsel organ belirgin olduğundan bazen yanıltıcı da olabiliyor.16. haftada yizdee yüz dedi doktorum.İkili taramada belli oluyor mu cinsiyet
Merhaba bende mayıs annesi adayıyım ve bende de bel ve kasık ağrısı var. Çok moralim bozuluyor. Doktorunuz bişey dedi mi sizeBugunki bel ve kasik agrisi seansim basladiAllahim hayirlara cikarsin.
Hm bilmiyordum teşekkür ederim açıkladığınız içinIkili taramanın yarısı ultrason kontrolü.Ve 12 . Haftada tahmin yapılabiliyor.ense kalınlığı burun kemiği ve çene kemiği kontrolü yapılıyor.Cinsel organ belirgin olduğundan bazen yanıltıcı da olabiliyor.16. haftada yizdee yüz dedi doktorum.
Rica ederim .Hm bilmiyordum teşekkür ederim açıkladığınız için
Olsun kızada bulalimKiz çıkar ney bacım dur hele
Amin bacım aminAyyy darısı başıma
Kac yaşındasın canım bende pazaryesi gidicem 11+3 olucam ikiliyi bende yaptırıcam inşallahBugün ikili testimiz için kan verdim.Ense kalınlığı çok güzel şükürler olsun herşey gayet güzel dedi doktor amcamız.Kan sonucu haftaya çıkacak.Cinsiyeti yazdırdık zarfa koydurduk..Yuzde 80 dedi, bir ay sonra %100 söylerim dedi..Benim kızımda da 80 demişti tutmuştu o konuda doktoruma güveniyorum açıkçası çünkü çok tecrubeli..Tabi zarfı arkadaşıma verdigimden henüz ben de bilmiyorum.Pazartesi öğreneceğiz kısmetse balon patlatarak..Ben kirk yıl düşünsem aklıma gelmezdi parti falan ama arkadaşlar çok heveslendi.Yapalim bakalım ne çıkacak ,hatıra kalır en azından..
Senin cinsiyet erkek bence öyle hissediyorumIkili taramanın yarısı ultrason kontrolü.Ve 12 . Haftada tahmin yapılabiliyor.ense kalınlığı burun kemiği ve çene kemiği kontrolü yapılıyor.Cinsel organ belirgin olduğundan bazen yanıltıcı da olabiliyor.16. haftada yizdee yüz dedi doktorum.
Çok geçmiş olsun, çabucak geçer inşallah..Burasida bugün yagmurlu kaloriferler yaniyo hava sogukBenimde oglum 2 gündür geceleri kötü grip oldu o uyuyamayinca mecbur bende uyumuyorum ögle uykusunu artik insallah beraber yapariz.
Bugün benimde belim ve kasıklarım çok ağrıyor. Sanırım idrar yolu iltihabı var..Kasikalrim agriyor sol kasığında avuç içi tas gibi bisey var dizlerimi içine çekince hissediyorum
Ikiye bolmusler siniflari bir sinifta 15 kisi var ortalama 1 gun okula gidecekler ve cok az okulda kalicaklar malum 1.siniflara uzaktan egitim vermek pek mumkun degilOo yüzyüze eğitim hazırlıkları tamammış resmen deney olcak 1.sınıflara
38 bitiyor canım..Yaşım çok ta genç değil :)Kac yaşındasın canım bende pazaryesi gidicem 11+3 olucam ikiliyi bende yaptırıcam inşallah
Ben de öyle hissediyorum... Bakalım heyecanlı oluyor beklemek..Senin cinsiyet erkek bence öyle hissediyorum
Ne zmn öğreneceksin bBen de öyle hissediyorum... Bakalım heyecanlı oluyor beklemek..
Pazartesi inşallah..Ne zmn öğreneceksin b
Oh oh maşallah tam zamanı bence yaşın ideal benimde 2838 bitiyor canım..Yaşım çok ta genç değil :)
Bel ve kasik agrilarin olabilir demisti. Insan hep suphe duyuyor neden diye ama dayanilmayacak bir agri olmadigi surece sorun olmuyor galiba. Ve tabi eslik eden kanama olmadigi surece. Yine de iciniz rahat etmezse doktorunuza danisin.Merhaba bende mayıs annesi adayıyım ve bende de bel ve kasık ağrısı var. Çok moralim bozuluyor. Doktorunuz bişey dedi mi size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?