Bugünki ruh halim : üf daha cok var asla zman gecmiyorKiz metroya girmiştim bakim dedim
Beşik kertmesi ni ariyorum
Kızım diyor anne cidden kafası bir avuxmu olcak zaten hep o girdi kanıma bi insanın buyuyusunu görmek istiyorum diye
Kiz metroya girmiştim bakim dedim
Beşik kertmesi ni ariyorum
Kızım diyor anne cidden kafası bir avuxmu olcak zaten hep o girdi kanıma bi insanın buyuyusunu görmek istiyorum diye
Kızlar doktora gittik bugün ama cinsiyet bi sonrakinde dedi. Ultrason görüntüsünü atıyorum tahminlerinizi bekliyorum
Yaa çok güzelKızlar cinsiyet balonu patlattık .. Ve pembişler yağdı..Şok olduk kızımla ikimizde, abartılı tepki vermem diyordum ama kendimi erkeğe çok şartlamışım. Sevinçten gözyaşımı tutamadım.Allah başta sağlık versin hepsine.. Doktorda öğrenseydim bu kadar yoğun duygu yaşamazdım sanki :)
nub teorisi sayfasına atsana canım.. Bakalım ne diyecekler..
Seninkini bildiler mi canım.
Bende ya daha 11.haftaya yeni girdimBugünki ruh halim : üf daha cok var asla zman gecmiyoraksama kadr beynimde gun hafta hesaplamakla gecti ne kadr skci bi gun ya
Kaç yaşında 7 mıydı insallah ya büyükse dönmez daha bilinclilerBenim kızım da hiç inanamıyorum rüyada gibiyim, bir an önce doğsun istiyorum diyor. İnşallah doğduğunda 360 derece dönmez..
GizzzzzKızlar doktora gittik bugün ama cinsiyet bi sonrakinde dedi. Ultrason görüntüsünü atıyorum tahminlerinizi bekliyorum
Kız gibi geldiKızlar doktora gittik bugün ama cinsiyet bi sonrakinde dedi. Ultrason görüntüsünü atıyorum tahminlerinizi bekliyorum
Benim bir kız bir erkek kardeşim var. İkisi de iyiki varlar ama kızın yeri ayrı.. Dünyada beni terketmeyecek tek dostum...Karakter de önemli tabi, kız erkek bazen farketmiyor .Yaa çok güzelerkenden belli olmuş ne güzel gözün Aydın Biz de iki kız kardeşiz kardeşim benim en büyük yoldaşım ❤ Allah sağlıkla kızlarınızı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Kız gibi geldi
Kafa yapısından tahmin ettim bendeYa benim içime de öyle doğdu. Bi de doktorlar erkek olunca bu haftalar da daha rahat söylüyormuş, kız olunca emin olamıyorlarmış.
Bende ya daha 11.haftaya yeni girdim
Kaç yaşında 7 mıydı insallah ya büyükse dönmez daha bilincliler
Gizzzzz
Kızların yuvarlak güzel oluyorYa benim içime de öyle doğdu. Bi de doktorlar erkek olunca bu haftalar da daha rahat söylüyormuş, kız olunca emin olamıyorlarmış.
Bnm kizimdada %80 kız dedi kızlar geç belli ediyor kendiniYa benim içime de öyle doğdu. Bi de doktorlar erkek olunca bu haftalar da daha rahat söylüyormuş, kız olunca emin olamıyorlarmış.
Kızlar cinsiyet balonu patlattık .. Ve pembişler yağdı..Şok olduk kızımla ikimizde, abartılı tepki vermem diyordum ama kendimi erkeğe çok şartlamışım. Sevinçten gözyaşımı tutamadım.Allah başta sağlık versin hepsine.. Doktorda öğrenseydim bu kadar yoğun duygu yaşamazdım sanki :)
Kadın biliyor yaİkra meyraya attım iki fotoyada emin değilim ama kız galiba demişti.Ben hiç anlamıyorum açıkçası fotoya bakınca.
Sana ne demişlerdi ben attım ana cevap yoknub teorisi sayfasına atsana canım.. Bakalım ne diyecekler..
Onlem amacli kullanmissiniz o zaman. Bende pihtilasma bozuklugu var, o yuzden ben dogumdan sonra da bir sure kullanacagim.Benim pıhtılaşma testim yok tüp bebekle hamile kaldım standart herkese veriyor doktorlar oksaparı şimdi coraspine geçti 32. haftaya kadar kullanıcakmışım. Siz kullanıyor musunuz oksapar?
Bi daha yaz bence görmemiş seninkini baktım da ben canımSana ne demişlerdi ben attım ana cevap yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?