2021 Nisan Anneleri

Kiz metroya girmiştim bakim dedim

Beşik kertmesi ni ariyorum

Kızım diyor anne cidden kafası bir avuxmu olcak zaten hep o girdi kanıma bi insanın buyuyusunu görmek istiyorum diye
Bugünki ruh halim : üf daha cok var asla zman gecmiyor aksama kadr beynimde gun hafta hesaplamakla gecti ne kadr skci bi gun ya

Kiz metroya girmiştim bakim dedim

Beşik kertmesi ni ariyorum

Kızım diyor anne cidden kafası bir avuxmu olcak zaten hep o girdi kanıma bi insanın buyuyusunu görmek istiyorum diye

Benim kızım da hiç inanamıyorum rüyada gibiyim, bir an önce doğsun istiyorum diyor. İnşallah doğduğunda 360 derece dönmez..

Yaa çok güzel erkenden belli olmuş ne güzel gözün Aydın Biz de iki kız kardeşiz kardeşim benim en büyük yoldaşım Allah sağlıkla kızlarınızı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Bugünki ruh halim : üf daha cok var asla zman gecmiyor aksama kadr beynimde gun hafta hesaplamakla gecti ne kadr skci bi gun ya
Bende ya daha 11.haftaya yeni girdim
Benim kızım da hiç inanamıyorum rüyada gibiyim, bir an önce doğsun istiyorum diyor. İnşallah doğduğunda 360 derece dönmez..
Kaç yaşında 7 mıydı insallah ya büyükse dönmez daha bilincliler
Kızlar doktora gittik bugün ama cinsiyet bi sonrakinde dedi. Ultrason görüntüsünü atıyorum tahminlerinizi bekliyorum
Gizzzzz

Yaa çok güzel erkenden belli olmuş ne güzel gözün Aydın Biz de iki kız kardeşiz kardeşim benim en büyük yoldaşım ❤ Allah sağlıkla kızlarınızı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Benim bir kız bir erkek kardeşim var. İkisi de iyiki varlar ama kızın yeri ayrı.. Dünyada beni terketmeyecek tek dostum...Karakter de önemli tabi, kız erkek bazen farketmiyor .

Yaaaaaa zuzuuu ben kaçırmışım Allah analı babali büyütsün ben ne demistim erkekmi çok mutlu oldum yaa
İkra meyraya attım iki fotoyada emin değilim ama kız galiba demişti.Ben hiç anlamıyorum açıkçası fotoya bakınca.
Kadın biliyor ya

Benim pıhtılaşma testim yok tüp bebekle hamile kaldım standart herkese veriyor doktorlar oksaparı şimdi coraspine geçti 32. haftaya kadar kullanıcakmışım. Siz kullanıyor musunuz oksapar?
Onlem amacli kullanmissiniz o zaman. Bende pihtilasma bozuklugu var, o yuzden ben dogumdan sonra da bir sure kullanacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…