2021 Nisan Anneleri

Inan ki sadece zaman isteyen bir süreç insaallah bir kaç haftaya hafifler. Ben bu hafta daha bir iyiyim çok şükür
Oyyy masaaallah biri kız biri erkek olsa hayırlısı olsun inşaallah, belli olur haftaya

Oh oh cinsiyet öğrenenlerde olmuş Allah hepinizin gönlüne göre versin kızlar çok heyecanlı yaa bende merak etmeye başladım 10+6 günlük olacak kontrole gittigimde benim henüz belli olmaz. Bende cinsiyet tahmini yapan arkadaşa attım iki farklı ultrason resmini ilkinde kız ikincide erkek demişti kesedeki konumuna göre tahmin yapmıştı ama önemli olan 11. 12. 13. Haftalarmis nuba bakıyor tahminleri tutmuş çoğunlukla

Inan ki sadece zaman isteyen bir süreç insaallah bir kaç haftaya hafifler. Ben bu hafta daha bir iyiyim çok şükür

Oyyy masaaallah biri kız biri erkek olsa hayırlısı olsun inşaallah, belli olur haftaya
İnşaallah canım öyle hissediyorum ama belkide gönül öyle istiyor diyorum.hayırlı evlat olmaları ve saglıklı olmaları hepimiz için en önemlisi tabiki

Insallah cnm 28 haftamiz kaldi diyelimsayili gun cabuk gecermis sag salim kavuscaz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…