Yaaa masallah okurken o anı yasadim sankiKızlar cinsiyet balonu patlattık .. Ve pembişler yağdı..Şok olduk kızımla ikimizde, abartılı tepki vermem diyordum ama kendimi erkeğe çok şartlamışım. Sevinçten gözyaşımı tutamadım.Allah başta sağlık versin hepsine.. Doktorda öğrenseydim bu kadar yoğun duygu yaşamazdım sanki :)
İkra meyraya attım iki fotoyada emin değilim ama kız galiba demişti.Ben hiç anlamıyorum açıkçası fotoya bakınca.Yaaa masallah okurken o anı yasadim sanki❤ ultrason fotonuz varmiydi atsaniz bizde baksak kiz da nasil oluyomus bebisler benim ogrenmeme daha bayaği var
Vallahi evirip ceviriyorum bende hic anlamiyorumİkra meyraya attım iki fotoyada emin değilim ama kız galiba demişti.Ben hiç anlamıyorum açıkçası fotoya bakınca.
Evet tüp bebek benimSenin tüp bebek miydi.Genelde tüp bebek olanlara crinone jel veriyorlar
Ilk kızımızı öğrendik yani mükemmel yaa hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallahKızlar cinsiyet balonu patlattık .. Ve pembişler yağdı..Şok olduk kızımla ikimizde, abartılı tepki vermem diyordum ama kendimi erkeğe çok şartlamışım. Sevinçten gözyaşımı tutamadım.Allah başta sağlık versin hepsine.. Doktorda öğrenseydim bu kadar yoğun duygu yaşamazdım sanki :)
Hayırlısı olsun canım ayyy bnde sabırsızlıkla cinsiyeti öğrenmeyi bekliyorumKızlar cinsiyet balonu patlattık .. Ve pembişler yağdı..Şok olduk kızımla ikimizde, abartılı tepki vermem diyordum ama kendimi erkeğe çok şartlamışım. Sevinçten gözyaşımı tutamadım.Allah başta sağlık versin hepsine.. Doktorda öğrenseydim bu kadar yoğun duygu yaşamazdım sanki :)
Ayy çok güzel. Sağlıklı, hayırlı evlat olsun inşallah :)Kızlar cinsiyet balonu patlattık .. Ve pembişler yağdı..Şok olduk kızımla ikimizde, abartılı tepki vermem diyordum ama kendimi erkeğe çok şartlamışım. Sevinçten gözyaşımı tutamadım.Allah başta sağlık versin hepsine.. Doktorda öğrenseydim bu kadar yoğun duygu yaşamazdım sanki :)
Maşallah canım gözün aydın olsunKızlar doktordan cıktım ense kalınlıgı iyi burun kemiği iyi ikili yaptırdım cuma cıkıyo sonuç. Ölçüm yapmakta zorlandı doktor seninki fazla hareketli diyo☺
Ayyyy çok hoş gözün aydın kızına can yoldaşı geliyorKızlar cinsiyet balonu patlattık .. Ve pembişler yağdı..Şok olduk kızımla ikimizde, abartılı tepki vermem diyordum ama kendimi erkeğe çok şartlamışım. Sevinçten gözyaşımı tutamadım.Allah başta sağlık versin hepsine.. Doktorda öğrenseydim bu kadar yoğun duygu yaşamazdım sanki :)
Sağol canım.Hayırlısı ile öğrenirsin sende .. Zaman su gibi akıyor aslında biz insanoğlu sabırsızız...Hayırlısı olsun canım ayyy bnde sabırsızlıkla cinsiyeti öğrenmeyi bekliyorum
Oksapari neden biraktiniz ki? Onlem amacli mi kullaniyordunuz?
Sen doğmadan çeyizi de düzersin..
Kiz metroya girmiştim bakim dedimBacim erken baslamissin
Beşik kertmesi ni ariyorumSen doğmadan çeyizi de düzersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?