2021 Nisan Anneleri

Kızlar cinsiyet balonu patlattık .. Ve pembişler yağdı..Şok olduk kızımla ikimizde, abartılı tepki vermem diyordum ama kendimi erkeğe çok şartlamışım. Sevinçten gözyaşımı tutamadım.Allah başta sağlık versin hepsine.. Doktorda öğrenseydim bu kadar yoğun duygu yaşamazdım sanki :)

Yaaa masallah okurken o anı yasadim sanki❤ ultrason fotonuz varmiydi atsaniz bizde baksak kiz da nasil oluyomus bebisler benim ogrenmeme daha bayaği var

Yaaa masallah okurken o anı yasadim sanki❤ ultrason fotonuz varmiydi atsaniz bizde baksak kiz da nasil oluyomus bebisler benim ogrenmeme daha bayaği var
İkra meyraya attım iki fotoyada emin değilim ama kız galiba demişti.Ben hiç anlamıyorum açıkçası fotoya bakınca.

Eklentiler

• ZZZZ.webp
    34 KB · Görüntüleme: 59
İkra meyraya attım iki fotoyada emin değilim ama kız galiba demişti.Ben hiç anlamıyorum açıkçası fotoya bakınca.
Vallahi evirip ceviriyorum bende hic anlamiyorumSaglikla kucaginiza almayi nasip etsin rabbimBende cinsiyet icin supriz hazirlamak istiorm esime basarabilirsem bakalim

Ilk kızımızı öğrendik yani mükemmel yaa hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah

Hayırlısı olsun canım ayyy bnde sabırsızlıkla cinsiyeti öğrenmeyi bekliyorum

Ayy çok güzel. Sağlıklı, hayırlı evlat olsun inşallah :)

Kızlar doktordan cıktım ense kalınlıgı iyi burun kemiği iyi ikili yaptırdım cuma cıkıyo sonuç. Ölçüm yapmakta zorlandı doktor seninki fazla hareketli diyo☺
Maşallah canım gözün aydın olsun cinsiyeti de belli olsaydı keşke
Ayyyy çok hoş gözün aydın kızına can yoldaşı geliyor masaallah

Ayyyy çok hoş gözün aydın kızına can yoldaşı geliyor masaallah
[/QUOTE]

Sağol canım. Evet en çok ta kız olsun diye o nedenle istiyordum.. Rabbim hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…