Şimdi siz yazınca farkettim aynıyız sizinle gün olarak.Ben kan sulandırıcı kullanıyorum eğer bu gebeliğim sağlıkla ilerlerse sizin gibi olacak doğum tarihi de.Doktorum 38 de alırız demişti hep.O günler bana hayal gibi geliyor ama sizin yazını okuyunca içimi bir sevinç kapladı.Allahım nolur tüm bekleyenlere beklediğini nasip et.Masallahsenin sezeryansa yine sen onde olursn benim nisanin 10 ile 15 i arasi alinacak dedi doktr ilki sezeryan oldugu icin erken alincakmis
Yaaaaaa zuzuuu ben kaçırmışım Allah analı babali büyütsün ben ne demistim erkekmiçok mutlu oldum yaa
Kadın biliyor ya
İlki bana söyle cinsiyetiniYarin doktora gidicem doktorum kiz dedi bide siz bakar misinizdoktorun kim derse kalırım oyle
3gen şeyden dagitcam erkekse kızsa hepinize çeyrek altinİlki bana söyle cinsiyetinibence erkek senin
Erkek olacağını biliyorsun ya o yüzden çeyrek vermiyorsun3gen şeyden dagitcam erkekse kızsa hepinize çeyrek altin
Hayırlı olsun. Kişiye göre değişiyor.. Ben 12+ lardayım ilk zamanlar gibi değil ama akşamları hala devam ediyor bulantılar.Selam kızlar 9 haftalık hamileyim hamileleğimi öğrendiğimden beri mide bulantısından çok zayıf düştüm prilam ve zofer işe yaramıyo çubuk kraker beyaz leblebi hepsi faydasız çok zorlandığımda serum için acile gidiyoruz bu durum ne zaman düzelir yoğurt çorbasıyla hayatta kalıyorum resmen Bi öneriniz var mı
Bnde mutfağa girince oluyor bulaşık kokusu rahaatsiz ediyor buzdolap kokusu felan bı sıkıntım yok çok şükür kızımda çok kotuydum serumla ayakta duruyordum 3 ay boyunca ölü gibi olmuştum şükür ediyorum RabbimeHayırlı olsun. Kişiye göre değişiyor.. Ben 12+ lardayım ilk zamanlar gibi değil ama akşamları hala devam ediyor bulantılar.
Geçmiş olsun canım inşaallah geçer benimde öyle bazen hepten kötü oluyorum ama üç dört gündr kusmuyorum enazından genelde bulantılarım devam ediyor herkesin farklı işte inşaallah birkac haftaya hafiflerim diyorum bendeSelam kızlar 9 haftalık hamileyim hamileleğimi öğrendiğimden beri mide bulantısından çok zayıf düştüm prilam ve zofer işe yaramıyo çubuk kraker beyaz leblebi hepsi faydasız çok zorlandığımda serum için acile gidiyoruz bu durum ne zaman düzelir yoğurt çorbasıyla hayatta kalıyorum resmen Bi öneriniz var mı
Teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun yapacak bişey yok sabır diyorsunuzHayırlı olsun. Kişiye göre değişiyor.. Ben 12+ lardayım ilk zamanlar gibi değil ama akşamları hala devam ediyor bulantılar.
Aaaa sagol canim inan şuan haberim oldu tabiki yaparim akşam bakayimMuhittin Bu arada hayırlı olsun canım Azze grubu sana devretmiş galiba yeni farkettim ☺ Bizim şu ilk sayfadaki tabloyu tamamlasak mı
Kız benceKızlar doktora gittik bugün ama cinsiyet bi sonrakinde dedi. Ultrason görüntüsünü atıyorum tahminlerinizi bekliyorum
Bnde Çarşamba gidecektim de vazgeçtim haftaya gidicem belki belli olmaz cinsiyet üzülürümKız benceöyle hissettim c.tesi 10+2de gitcem benm doktor kesin banada söyler şimdi aceleci hekimim benm
Sizin doktordan herkese lazımKız benceöyle hissettim c.tesi 10+2de gitcem benm doktor kesin banada söyler şimdi aceleci hekimim benm
ŞanslısınıZ :) oğlum asla kardeş istemiyor bu yüzden henüz söylemedik ama konuşulanlardan bişiler anlıyor sanırım. Bi de onu alıştırmak için kardeşin olursa eski oyuncağını ona verirsin, kardeşin olursa abisini ne çok sever tarzı şeyler söylüyorum ama yok. Reklamlarda bebek çıkıyor kafasını çeviriyor ben bebek sevmem diyor :) işimiz zor nasıl olacak bakalım..Benim kızım da hiç inanamıyorum rüyada gibiyim, bir an önce doğsun istiyorum diyor. İnşallah doğduğunda 360 derece dönmez..
Çok geçmiş olsun. Sabır diliyorum. Bunun çaresi yok. Bir süreç bu geçecek. Vücudunu susuz bırakmamaya gayret et. Allah yardımcın olsunSelam kızlar 9 haftalık hamileyim hamileleğimi öğrendiğimden beri mide bulantısından çok zayıf düştüm prilam ve zofer işe yaramıyo çubuk kraker beyaz leblebi hepsi faydasız çok zorlandığımda serum için acile gidiyoruz bu durum ne zaman düzelir yoğurt çorbasıyla hayatta kalıyorum resmen Bi öneriniz var mı
Benim kızım 1 sınıfa gidene kadar hiç istemiyordu inan.. Sonra arkadaşlarından görüp özendi ve yalnızlıktan sıkıldı artık..Oğlunuz da zamanla alışır..ŞanslısınıZ :) oğlum asla kardeş istemiyor bu yüzden henüz söylemedik ama konuşulanlardan bişiler anlıyor sanırım. Bi de onu alıştırmak için kardeşin olursa eski oyuncağını ona verirsin, kardeşin olursa abisini ne çok sever tarzı şeyler söylüyorum ama yok. Reklamlarda bebek çıkıyor kafasını çeviriyor ben bebek sevmem diyor :) işimiz zor nasıl olacak bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?