2021 Nisan Anneleri

Masallah senin sezeryansa yine sen onde olursn benim nisanin 10 ile 15 i arasi alinacak dedi doktrilki sezeryan oldugu icin erken alincakmis
Şimdi siz yazınca farkettim aynıyız sizinle gün olarak.Ben kan sulandırıcı kullanıyorum eğer bu gebeliğim sağlıkla ilerlerse sizin gibi olacak doğum tarihi de.Doktorum 38 de alırız demişti hep.O günler bana hayal gibi geliyor ama sizin yazını okuyunca içimi bir sevinç kapladı.Allahım nolur tüm bekleyenlere beklediğini nasip et.

Yaaaaaa zuzuuu ben kaçırmışım Allah analı babali büyütsün ben ne demistim erkekmi çok mutlu oldum yaa

Kadın biliyor ya

Evet canım bildi sanırım ama emin değilim dedi :) Sen mi yoksa burda başka bir arkadaşmı benim için erkek hissediyordu.. Hayırlısı Allahtan artık.. 1 ay sonra kesin kız diyecekmi bakalım..

Selam kızlar 9 haftalık hamileyim hamileleğimi öğrendiğimden beri mide bulantısından çok zayıf düştüm prilam ve zofer işe yaramıyo çubuk kraker beyaz leblebi hepsi faydasız çok zorlandığımda serum için acile gidiyoruz bu durum ne zaman düzelir yoğurt çorbasıyla hayatta kalıyorum resmen Bi öneriniz var mı

Kızlar baya birikmiş hepsine tek tek yazamadım doktora gidenlere cok sevindim cinsiyet öğrenmekte başlamış ne güzel çok heyecanlı benimde haftaya salı kontrol tam 12 haftalık olacak inşaallah hatta önden gitmesiyle 12+3 inşaallah belli olur geçen birinde bi çıkıntı var gibi ama demişti kimseye demedim hayırlısıyla sağlıklı evlatlarımız olsun inşaallah

Hayırlı olsun. Kişiye göre değişiyor.. Ben 12+ lardayım ilk zamanlar gibi değil ama akşamları hala devam ediyor bulantılar.

Hayırlı olsun. Kişiye göre değişiyor.. Ben 12+ lardayım ilk zamanlar gibi değil ama akşamları hala devam ediyor bulantılar.
Bnde mutfağa girince oluyor bulaşık kokusu rahaatsiz ediyor buzdolap kokusu felan bı sıkıntım yok çok şükür kızımda çok kotuydum serumla ayakta duruyordum 3 ay boyunca ölü gibi olmuştum şükür ediyorum Rabbime

Geçmiş olsun canım inşaallah geçer benimde öyle bazen hepten kötü oluyorum ama üç dört gündr kusmuyorum enazından genelde bulantılarım devam ediyor herkesin farklı işte inşaallah birkac haftaya hafiflerim diyorum bende

Benim kızım da hiç inanamıyorum rüyada gibiyim, bir an önce doğsun istiyorum diyor. İnşallah doğduğunda 360 derece dönmez..
ŞanslısınıZ :) oğlum asla kardeş istemiyor bu yüzden henüz söylemedik ama konuşulanlardan bişiler anlıyor sanırım. Bi de onu alıştırmak için kardeşin olursa eski oyuncağını ona verirsin, kardeşin olursa abisini ne çok sever tarzı şeyler söylüyorum ama yok. Reklamlarda bebek çıkıyor kafasını çeviriyor ben bebek sevmem diyor :) işimiz zor nasıl olacak bakalım..

Çok geçmiş olsun. Sabır diliyorum. Bunun çaresi yok. Bir süreç bu geçecek. Vücudunu susuz bırakmamaya gayret et. Allah yardımcın olsun

Benim kızım 1 sınıfa gidene kadar hiç istemiyordu inan.. Sonra arkadaşlarından görüp özendi ve yalnızlıktan sıkıldı artık..Oğlunuz da zamanla alışır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…