2021 Nisan Anneleri

Ben hastanede dahi yattım şimdi bugün 10+6 ve bulantım olsa da yemek yemeye ve kusmamaya başladım ışık var yakında merak etmeyin

Ayni gün doguracagiz galiba
Benim doktorumda tam 12. Hafta dolsun o zaman kan/demir ve omega 3 başla dedi. Ama omegayi ilk iki hafta haftada 3 gün sonra her gün al dedi.

Ayni gün doguracagiz galiba
Benim doktorumda tam 12. Hafta dolsun o zaman kan/demir ve omega 3 başla dedi. Ama omegayi ilk iki hafta haftada 3 gün sonra her gün al dedi.

Şimdiye kadar hep günü gününe uyumlu gidiyor bakalım doğumu da öyle olacak mı
Sizin kontrol ne zaman? Ben taa 16.haftada gideceğim bi sonrakine. Bugün ebebekte gezdik cinsiyet bilmedikten sonra hiçbir şey alınmıyor valla önemli olan sağlıklı olması ikiside özel olacak ama bilsem de hevesimi alsam azıcık bari
Bi de bugün göbeğim çıktı gibi geldi biraz.

Evet canım bildi sanırım ama emin değilim dedi :) Sen mi yoksa burda başka bir arkadaşmı benim için erkek hissediyordu.. Hayırlısı Allahtan artık.. 1 ay sonra kesin kız diyecekmi bakalım..
Gözün aydın canım, sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah. Kesinleştirmeseydi doktor bir yorum yapmazdı bence senin kız, kızına yoldaş olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…