İlk defa duydum ama bence o erken yada geç test yapmayla alakalıdır. Erken yapınca biraz silik çıkabiliyor geç yapınca beta hcg yükseldiği için koyu çıkıyor haliyleKızlar bsy soracağım gebelik testi ile alakalı kızlarda c ve t ay eşitlikte koyu oluyormuş erkeklerde de t c kadar koyu olmuyormuş bı fikriniz var mı inşallah anlatabilmisimdir
Yok canım basima geldi ondan sordum kızımda 3 haftalıkken öğrendim fazlasıyla koyuydu bundada 5 haftalıkken öğrendim o kadar da köyü degildi gebe değilimdir diyodum hatta testi tekrarladım aynı çıktıİlk defa duydum ama bence o erken yada geç test yapmayla alakalıdır. Erken yapınca biraz silik çıkabiliyor geç yapınca beta hcg yükseldiği için koyu çıkıyor haliyle
Adetim 3 gün geçtiği halde hala köyü çizgi yoktu hiç koyu goremedimYok canım basima geldi ondan sordum kızımda 3 haftalıkken öğrendim fazlasıyla koyuydu bundada 5 haftalıkken öğrendim o kadar da köyü degildi gebe değilimdir diyodum hatta testi tekrarladım aynı çıktı
Sagol canim oksuruk yok oylede balgam var cikariyom baya deniyim bal karabiberi hic uyuyamadimda rapor alicam işede girmicem boyle tesekkur ederimAdetim 3 gün geçtiği halde hala köyü çizgi yoktu hiç koyu goremedim
Dediğin gibi kızımda sak diye gordum
N nefesim-35 Canım geçmiş olsun bol sıcak su limon ve bal iç içine karabiber kat ben öyle yendim zaten ilaç vermeyecektir . Bak içtiğim antibiyotik bbalgamı sokturmedi hala gece öksürüyorum. Grip diye sanarsın corona olursun kendini takip et
Bak sıcak su limon karabiber boğazı yakacak çok geçmiş olsun canimSagol canim oksuruk yok oylede balgam var cikariyom baya deniyim bal karabiberi hic uyuyamadimda rapor alicam işede girmicem boyle tesekkur ederim
Canım devam et doktorun aksini söylemedikce, bende kullanıyorum hatta 1 ay rapor verdi doktorum hafif bi kanamam oldugu için hem proloton hem progestan kullanıyorum birdaha hiç olmadı ama doktor kullanacaksın ben aksini söyleyene kadar dedi çünkü usg de kanama alanı görmüştü ,o yok olana kadar tehdit devam ediyor demektir mantık olarakGünaydın kızlar artik bulantidan tele de bakamıyorum 20 sayfa birikmiş okuamıyorum ekranı oynatmak bile mide mı bulandiriyor.umarim herkes iyidir. Sizlere bisey sormak için girdim, lekelenmesi bittiği halde iğneye devam eden var mi ? Benim 1 defa wc de oldu turuncu gibi dr tekrarlayalim dedi ama bidaha gelmedi .O an dr u arayıp lekelenmem başladı dedim hemen dr da yineleyelelim igneyi dedi. Ama cok sukur bidaha gelmeyince acaba gerek var mi diyorum kafam karisti. Güzel anneler sizi özlüyorum ama giremiyorum sağlıklı olalım hepimiz inşallah
Seni takvimde 20mi yazayım 27miBu arada benimde her kontrolde hep bir hafta geride çıkınca doktor bir hafta geriye attı geç döllenmeymiş, herkes ileri ben geri
Yaaaa böyle yetersiz geldiğini düşünüyor insan besleyemiyorum gibiCnm bn ilk çocuğumda 10 kilo vermiştim
Ee ben adete 8 gün kala öğrendim çizgi okadar azdı kiKızlar bsy soracağım gebelik testi ile alakalı kızlarda c ve t ay eşitlikte koyu oluyormuş erkeklerde de t c kadar koyu olmuyormuş bı fikriniz var mı inşallah anlatabilmisimdir
Canım benim 2 haftadır yok kanamada lekede ama içeride kanama alanı olduğu için hala kullanıyorum malesefGünaydın kızlar artik bulantidan tele de bakamıyorum 20 sayfa birikmiş okuamıyorum ekranı oynatmak bile mide mı bulandiriyor.umarim herkes iyidir. Sizlere bisey sormak için girdim, lekelenmesi bittiği halde iğneye devam eden var mi ? Benim 1 defa wc de oldu turuncu gibi dr tekrarlayalim dedi ama bidaha gelmedi .O an dr u arayıp lekelenmem başladı dedim hemen dr da yineleyelelim igneyi dedi. Ama cok sukur bidaha gelmeyince acaba gerek var mi diyorum kafam karisti. Güzel anneler sizi özlüyorum ama giremiyorum sağlıklı olalım hepimiz inşallah
Benm 4.haftada oldu lekelenme sonra bidaha olmadi şükür ama hala progestana proluton devam ediyo son 2 haftadır haftada 1 vuruyorum ondan önce 3 günde 1diGünaydın kızlar artik bulantidan tele de bakamıyorum 20 sayfa birikmiş okuamıyorum ekranı oynatmak bile mide mı bulandiriyor.umarim herkes iyidir. Sizlere bisey sormak için girdim, lekelenmesi bittiği halde iğneye devam eden var mi ? Benim 1 defa wc de oldu turuncu gibi dr tekrarlayalim dedi ama bidaha gelmedi .O an dr u arayıp lekelenmem başladı dedim hemen dr da yineleyelelim igneyi dedi. Ama cok sukur bidaha gelmeyince acaba gerek var mi diyorum kafam karisti. Güzel anneler sizi özlüyorum ama giremiyorum sağlıklı olalım hepimiz inşallah
Bende guya 10+4 dum 10+1 im doktora göre belkide daha geri10+0 'dan günaydınlar olsuuuunn11e el sallıyoruz bgun çok sukur
2980 doğdu canım ama baslarda olduğu için sorun olmuyor kızım 6 aylıkken 10 kilo olmuştu doktorlar kızıyordu fazla verme diyete başlamamız lazım diye hastanede damar yolu bulamazlardiYaaaa böyle yetersiz geldiğini düşünüyor insan besleyemiyorum gibikaç kilo doğdu bebeğin ozaman
Çevremde çoğu insana sordum hep dediğim gibi çıktı açıkçası erkek çocukta belirgin olmuyor fazla kızlarda çok belirgin yani bn hamile değilim diyodum bunda cinsiyet eğer erkekse inanırım buna wallaAdetim 3 gün geçtiği halde hala köyü çizgi yoktu hiç koyu goremedim
Dediğin gibi kızımda sak diye gordum
N nefesim-35 Canım geçmiş olsun bol sıcak su limon ve bal iç içine karabiber kat ben öyle yendim zaten ilaç vermeyecektir . Bak içtiğim antibiyotik bbalgamı sokturmedi hala gece öksürüyorum. Grip diye sanarsın corona olursun kendini takip et
Bnde adetim 3 gün gecikti yine aynı çıkmıştıÇevremde çoğu insana sordum hep dediğim gibi çıktı açıkçası erkek çocukta belirgin olmuyor fazla kızlarda çok belirgin yani bn hamile değilim diyodum bunda cinsiyet eğer erkekse inanırım buna walla
Teşekkürler canimCanım devam et doktorun aksini söylemedikce, bende kullanıyorum hatta 1 ay rapor verdi doktorum hafif bi kanamam oldugu için hem proloton hem progestan kullanıyorum birdaha hiç olmadı ama doktor kullanacaksın ben aksini söyleyene kadar dedi çünkü usg de kanama alanı görmüştü ,o yok olana kadar tehdit devam ediyor demektir mantık olarak
Cnm yas 31 Ankara yarışmacı arkadaslara başarılar dilerimAt seninkinide tahmin edelimbide listeye eklicem canim yaş neredensin yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?