Bir süre hiç konusunu açmayalım diyoruz. Aileleri de tembihleyeceğiz. Kendisi konuşana kadar. Bakalım neler olacak. Çok teşekkürlerAlışır tatlm yavaş yavaş size çok düşkündür o daha minicik çünkü yavrum korkmuştur ilgi bölüncek diyezamanla alışır senden çok ister ama yavaş yavaş telkin edin üstüne gitmeden
Hahaha bende uyuyarak tembellik yaparak simartiyorum kendimiBen de krem yerine doğal yağlar kullanmayı tercih ederim herhalde ama emin olamıyorum. Kuru bi cildim var o yüzden kilo alıp verirken bile çatlak olabiliyor. Bebeğe iyi baktığımız kadar kendimize de bakmamız lazım, kendimi şımartmak istiyorum da yemek yeme dışında şımaramıyorum
Aslında acmalisiniz hamile kalma planlairnda başlamalıydınız elbetteki çocuğun karakteriyle alakalı ama mesela iki bebek alıp yada iki oyuncak bak kardeşine sanada alabiliyorum yada 2 tişört alın aynısını biri sana biri kardesine alismali çok zorlanirsinizBir süre hiç konusunu açmayalım diyoruz. Aileleri de tembihleyeceğiz. Kendisi konuşana kadar. Bakalım neler olacak. Çok teşekkürler
Haftana bi baksana 12 yada 13E o haftalarda normalmiymis canimKızlar günaydın peçeteye çok koyu Bi akıntı kahveye benzeyen Bi akıntı geldi şimdiye kadar bende hiç böyle bir şey olmamıştı korkuyorm 12+5 im bugün
Kötü şeyler yazan da var normal diyende var devam ederse acile giderimHaftana bi baksana 12 yada 13E o haftalarda normalmiymis canim
Selam, bence birdahaki kontrole kadar birsey konusmayin ay bende üzüldüm erkek olmasi netlesirse daha iyi sanki hani en azindan esyalarini oyuncaklarini paylasmak zorunda kalmaz, ama benim kizkardeskimde 6 sene sonra ikinciyi yapti ikiincide kiz oldu ve ilk baslarda zordu ama simdi kücükte 1 bucuk yasinda ve beraber oynamaya basladilar yani zamanla kabullendi alisti birde onu koruyup kolluyo bazen kiziyo ben ablayim beni dinlemek zorundasin falan cok tatlilarrr. insallah sizdede öyle olurMerhabaa
nasılsınız umarım herkes iyidir. Dün doktor kontrolüm vardı 5 hafta sonra ilk defa gördük bebeğimizi çok heyecanlıydım öncesinde. Mide bulantım vardı daha sabah giderken azaldı ama bitmedi bir türlü. Güzel haberler aldık hatta 5 gün ilerde çıktı gelişimi. Ense kalınlığı iyi çıktı kan verdim ikili tarama testi için. Bir hafta sonra çıkacakmış. Ben şu genetik testleri sordum doktora eğer ücretsiz olsa kan şekeri ister gibi tüm hastalarımdan isterdim hiçbir riski yok dedi. Ben de bilemiyorum yaptırsam mı ama herhalde yaptırmayacağım. Bebek kııpır kıpırdı elini yüzüne kapattı ayaklarını oynattı kapattı açtı. Bize dönüp ağzını açtı kapattı gerçekten duygulandık, gerçek olduğunu fark ettim ben deerkek gibi gördü bu arada ama iki hafta sonra gelin %100söyleyeyim dedi
Bizim büyük bir kızımız var kasım ayında 6 olacak. Henüz söylememiştik ona, akşam söyledik ağladı ben kardeş istemiyorum diye. Güya hazırlamıştımÇok üzüldüm geceden beri. Bir süre konusunu açmayacağız kendisi konuşana kadar. Hiç istememişti şimdiye kadar zaten ben sizi, eşyalarımı, oyuncaklarımı paylaşacak birini istemiyorum diyor ne zaman düşündü de bu sonuca vardı bilmiyorum etrafımızda hiç iki kardeşli aile de yok. Off işimiz zor. Var mı tavsiyesi olan
4. aya kadar benim bildigimBu kusmalar nezaman bitecek yaa
Doktorunu ara bence sorKızlar günaydın peçeteye çok koyu Bi akıntı kahveye benzeyen Bi akıntı geldi şimdiye kadar bende hiç böyle bir şey olmamıştı korkuyorm 12+5 im bugün
Kahverengi eski kan oluyo canm daha önce kanama alanı flan varsa beklemiş kan gelir öyle stres yapma dinlenmeye bakKızlar günaydın peçeteye çok koyu Bi akıntı kahveye benzeyen Bi akıntı geldi şimdiye kadar bende hiç böyle bir şey olmamıştı korkuyorm 12+5 im bugün
İnşallah öyledir tam kahve de dğil aşırı koyu sarı gibide inşallah geçer bir şey olmaz akıntım zten sarıydı hafif idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı bol su iç demişti doktorKahverengi eski kan oluyo canm daha önce kanama alanı flan varsa beklemiş kan gelir öyle stres yapma dinlenmeye bak
Ben daha o haftalara gelemedim ama 6+2 de önce kahve rengi sonra pembe sonra da kırmızı parça gelen bir kanamam olmuştu sonra hemen kahveye döndü bir sıkıntı olmamıştı kanama alanım da yoktu.Kırmızı ve fazlaca bir kanaman yoksa korkma bence ama doktoruna bildir.Benim doktorum bazen çekilme kanamaları olabiliyo yani bazen yumurtalıklar bazı hormon üretimlerini rahime devrediyo ve kanda anlık hormon düşüşünden dolayı anlık kanamalar olabiliyo demiştiKızlar günaydın peçeteye çok koyu Bi akıntı kahveye benzeyen Bi akıntı geldi şimdiye kadar bende hiç böyle bir şey olmamıştı korkuyorm 12+5 im bugün
Hahaha ey allam yaaaAy nasıl seviniyom böyle duydukçasanırsın evde dizi dizi oglan varmışta sonuncuyu kız tutturmusuz
İnşallah olumsuz bir durum değildir geçer bel ağrısı yaşayan var mı peki?Ben daha o haftalara gelemedim ama 6+2 de önce kahve rengi sonra pembe sonra da kırmızı parça gelen bir kanamam olmuştu sonra hemen kahveye döndü bir sıkıntı olmamıştı kanama alanım da yoktu.Kırmızı ve fazlaca bir kanaman yoksa korkma bence ama doktoruna bildir.Benim doktorum bazen çekilme kanamaları olabiliyo yani bazen yumurtalıklar bazı hormon üretimlerini rahime devrediyo ve kanda anlık hormon düşüşünden dolayı anlık kanamalar olabiliyo demişti
Bide sadece kahve akıntın varsa onu böbrek ve idrar yolu enfeksiyonuna da yorabiliyorlar bel ağrısıda idrardan kaynaklı olabilir.İnşallah olumsuz bir durum değildir geçer bel ağrısı yaşayan var mı peki?
Benm kardeşimde öyle yaptı 2 oğlan dedi 3. Kesin kız yine yaptı sonuç olarak 3 küçük canavarımız var şuan birbirlerine oyuncakla şiddet uyguluyoHahaha ey allam yaaabende kiz haberini duysaydim ahanda surda ortada göbek atardim buda irkek ve sirf kiz icin gözümü karartip ücüncüyü düsünebilirrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?