2021 Nisan Anneleri

Alışır tatlm yavaş yavaş size çok düşkündür o daha minicik çünkü yavrum korkmuştur ilgi bölüncek diye zamanla alışır senden çok ister ama yavaş yavaş telkin edin üstüne gitmeden
Bir süre hiç konusunu açmayalım diyoruz. Aileleri de tembihleyeceğiz. Kendisi konuşana kadar. Bakalım neler olacak. Çok teşekkürler

Kızlar günaydın peçeteye çok koyu Bi akıntı kahveye benzeyen Bi akıntı geldi şimdiye kadar bende hiç böyle bir şey olmamıştı korkuyorm 12+5 im bugün

Hahaha bende uyuyarak tembellik yaparak simartiyorum kendimi

Bir süre hiç konusunu açmayalım diyoruz. Aileleri de tembihleyeceğiz. Kendisi konuşana kadar. Bakalım neler olacak. Çok teşekkürler
Aslında acmalisiniz hamile kalma planlairnda başlamalıydınız elbetteki çocuğun karakteriyle alakalı ama mesela iki bebek alıp yada iki oyuncak bak kardeşine sanada alabiliyorum yada 2 tişört alın aynısını biri sana biri kardesine alismali çok zorlanirsiniz

Selam, bence birdahaki kontrole kadar birsey konusmayin ay bende üzüldüm erkek olmasi netlesirse daha iyi sanki hani en azindan esyalarini oyuncaklarini paylasmak zorunda kalmaz, ama benim kizkardeskimde 6 sene sonra ikinciyi yapti ikiincide kiz oldu ve ilk baslarda zordu ama simdi kücükte 1 bucuk yasinda ve beraber oynamaya basladilar yani zamanla kabullendi alisti birde onu koruyup kolluyo bazen kiziyo ben ablayim beni dinlemek zorundasin falan cok tatlilarrr. insallah sizdede öyle olur

Kızlar günaydın peçeteye çok koyu Bi akıntı kahveye benzeyen Bi akıntı geldi şimdiye kadar bende hiç böyle bir şey olmamıştı korkuyorm 12+5 im bugün
Kahverengi eski kan oluyo canm daha önce kanama alanı flan varsa beklemiş kan gelir öyle stres yapma dinlenmeye bak

Kahverengi eski kan oluyo canm daha önce kanama alanı flan varsa beklemiş kan gelir öyle stres yapma dinlenmeye bak
İnşallah öyledir tam kahve de dğil aşırı koyu sarı gibide inşallah geçer bir şey olmaz akıntım zten sarıydı hafif idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı bol su iç demişti doktor

Ben daha o haftalara gelemedim ama 6+2 de önce kahve rengi sonra pembe sonra da kırmızı parça gelen bir kanamam olmuştu sonra hemen kahveye döndü bir sıkıntı olmamıştı kanama alanım da yoktu.Kırmızı ve fazlaca bir kanaman yoksa korkma bence ama doktoruna bildir.Benim doktorum bazen çekilme kanamaları olabiliyo yani bazen yumurtalıklar bazı hormon üretimlerini rahime devrediyo ve kanda anlık hormon düşüşünden dolayı anlık kanamalar olabiliyo demişti

Ay nasıl seviniyom böyle duydukça sanırsın evde dizi dizi oglan varmışta sonuncuyu kız tutturmusuz
Hahaha ey allam yaaa bende kiz haberini duysaydim ahanda surda ortada göbek atardim buda irkek ve sirf kiz icin gözümü karartip ücüncüyü düsünebilirrim

İnşallah olumsuz bir durum değildir geçer bel ağrısı yaşayan var mı peki?

Hahaha ey allam yaaa bende kiz haberini duysaydim ahanda surda ortada göbek atardim buda irkek ve sirf kiz icin gözümü karartip ücüncüyü düsünebilirrim
Benm kardeşimde öyle yaptı 2 oğlan dedi 3. Kesin kız yine yaptı sonuç olarak 3 küçük canavarımız var şuan birbirlerine oyuncakla şiddet uyguluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…