2021 Nisan Anneleri

Dışarıdan komik gibi görünüyor ama yaşayınca öyle değil tabi. Değişikmis vallahi. Allah iyilik anlayış versin.

Benimki evin tek cocugu o yüzden kaynanam cok kiskanir elinden gelen kaynanaligi yapar sagolsun oglundan baska kimseyi sevmez. iyiymis valla sizinki ortaklasa yapiyorsunuz, bizimki gelir oturur elini hicbirseye sürmez oturdugu yerden sadece konusur herseyede karisir. Böyle anlasanlari görünce imreniyorum tek geliniyim keske bana iyi olsa sevse

Kızlar ilk kez bugün hiç midem bulanmadı, ablam sordu nasılsın diye ordan aklıma geldi yoksa hiç farkında değilim. Umarım hayırlı bir şeydir
Ben de aynı şeyleri birkaç gün önce yaşadım normalde enerjim hep düşük sürekli bir uyku halim var bazı günler öyle enerjik oluyorum ki kendime garip geliyorum bebeğime bir şey mi oldu diye kafamda kurmaya başlıyorum. Sonra ertesi gün yine bulantı yine halsizlik. Bir günüm bir günümü tutmuyor ama belki senin bulantıların bitmiştir inşallah bir anda kesilir diyorlar ya

Kuzum ya Allah'a havale et insallah senin degerini anlar iste oglunda suc yani esinde oŕtayi hic bulamıyorlar
o iyiymis bak sanslisinn benimki tuvalete gitse haber verir o derece düskün
Babam aynen babam 32 yillik evliler aboooo anasi olunce napcaz biliyorum
Evet yarin 10+1 oluyorm 11.haftaya merhaba demek uzereyim cinsiyet obur hafta belli olurmu ki bacilar yarin doktora gidicem ama sadece idrar tatlili vercm cok kasiklarim agrio enfeksiyonmu var die baktircam
Kuzum sana msj atamiyorum... yok 11.hafyada cok iyi olnasi lazim doktorunun bence 12+0 12+6 arasi sanki belli olmaya basliyor. Ben normalde 11+5de gidicektim sonra dedim 12+da gideyim en azindan yuzdelu bilir.

Bende 11+0im enfeksiyon olabilir ama rahim genislemeside olabilir buyuyor bebek

Valla ben de evde iyice sancı çek tavsiyelerinin kurbanı oldum, ilk doğumum çok sorunlu oldu. O konuda da abartmamak lazım.
Açıklık için muayene konusunda katılıyorum, hiç bir acı, zorluk hissetmedim ben.
Benim yaşımda sana yakın. Ama ben hiç bir test yaptırmayı düşünmüyorum
Bisey diyeceğim benim kasigimda 2 gündür ssol tarafımda sert bisey var bu normal mi
Acaba rahim büyüyor da onu hissediyorsun?
Bn bi iki kişiden tahmin aldımdan sizlerdende almak istedim acaba cinsiyet tahmini yapar mısınız banada rica etsem☺
Ayy ben hiç anlamıyorum. Ama insan çok merak ediyor di mi

ettim bile canim. Benimde aslanlar gibi 2 oglum olacak hersey onlar icin gerisi hicc umrumda degil

Benimde yarın kontrolüm var ben belli olacağını sanmıyorum henüz erken olsa da yanıltıcı olabilir bir kaç hafta daha beklememiz gerekecek
cinsiyet belli olmaz belki ama kocaman olmuslardir hareketleri görürsünüz güzel haberlerle gelin insallah.

cinsiyet belli olmaz belki ama kocaman olmuslardir hareketleri görürsünüz güzel haberlerle gelin insallah.
Amin canım inşallah. En çok onu merak ediyorum zaten büyüdümü hareketli mi kızım çok kuduruktu muayene esnasında döner dururdu detaylı ultrasonu çok zor yapabilmişti doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…