- 22 Mart 2013
- 773
- 1.087
- 313
Dışarıdan komik gibi görünüyor ama yaşayınca öyle değil tabi. Değişikmis vallahi. Allah iyilik anlayış versin.Benim kaynanamgille polis esleirnin genel sorunu para sıkıntısı dışında çok şükür hiç sorunumuz yok hiç icimd3 tutmam oda tutmaz annemin evinden rahatım orda iş yapar yemeklerie ben1 hafta gider gelirim 8gun kalırsam kavga kayinbabam çocukta biraz en son bizim çocuğumuz olmuyor diye ağlıyormuş ee diğer çocuk n3 diyorum herkese herşeye konusuyor
Hahahahahahahhaha evet yaaa bunu söylediğimiz ertesi gün kötü oluyorYarına görüşürüz
Hahahahahahahhaha evet yaaa bunu söylediğimiz ertesi gün kötü oluyor
Hahhahaha terlikleYok kiz biz böyle gülerek laf sokusuyoruz anlasiyoruz
Hahaha Allahtan esi m canim anamci degil vururum agzina
Benimki evin tek cocugu o yüzden kaynanam cok kiskanir elinden gelen kaynanaligi yapar sagolsun oglundan baska kimseyi sevmez. iyiymis valla sizinki ortaklasa yapiyorsunuz, bizimki gelir oturur elini hicbirseye sürmez oturdugu yerden sadece konusur herseyede karisir. Böyle anlasanlari görünce imreniyorum tek geliniyim keske bana iyi olsa sevseBenim kaynanamgille polis esleirnin genel sorunu para sıkıntısı dışında çok şükür hiç sorunumuz yok hiç icimd3 tutmam oda tutmaz annemin evinden rahatım orda iş yapar yemeklerie ben1 hafta gider gelirim 8gun kalırsam kavga kayinbabam çocukta biraz en son bizim çocuğumuz olmuyor diye ağlıyormuş ee diğer çocuk n3 diyorum herkese herşeye konusuyor
o iyiymis bak sanslisinn benimki tuvalete gitse haber verir o derece düskünYok kiz biz böyle gülerek laf sokusuyoruz anlasiyoruz
Hahaha Allahtan esi m canim anamci degil vururum agzina
Ben de aynı şeyleri birkaç gün önce yaşadım normalde enerjim hep düşük sürekli bir uyku halim var bazı günler öyle enerjik oluyorum ki kendime garip geliyorum bebeğime bir şey mi oldu diye kafamda kurmaya başlıyorum. Sonra ertesi gün yine bulantı yine halsizlik. Bir günüm bir günümü tutmuyorKızlar ilk kez bugün hiç midem bulanmadı, ablam sordu nasılsın diye ordan aklıma geldi yoksa hiç farkında değilim. Umarım hayırlı bir şeydir
Kuzum ya Allah'a havale et insallah senin degerini anlar iste oglunda suc yani esinde oŕtayi hic bulamıyorlarBenimki evin tek cocugu o yüzden kaynanam cok kiskanir elinden gelen kaynanaligi yapar sagolsun oglundan baska kimseyi sevmez. iyiymis valla sizinki ortaklasa yapiyorsunuz, bizimki gelir oturur elini hicbirseye sürmez oturdugu yerden sadece konusur herseyede karisir. Böyle anlasanlari görünce imreniyorum tek geliniyim keske bana iyi olsa sevse
Babam aynen babam 32 yillik evliler aboooo anasi olunce napcaz biliyorumo iyiymis bak sanslisinn benimki tuvalete gitse haber verir o derece düskün
Kuzum sana msj atamiyorum... yok 11.hafyada cok iyi olnasi lazim doktorunun bence 12+0 12+6 arasi sanki belli olmaya basliyor. Ben normalde 11+5de gidicektim sonra dedim 12+da gideyim en azindan yuzdelu bilir.Evet yarin 10+1 oluyorm 11.haftaya merhaba demek uzereyimcinsiyet obur hafta belli olurmu ki bacilar yarin doktora gidicem ama sadece idrar tatlili vercm cok kasiklarim agrio enfeksiyonmu var die baktircam
Bence cok zor ikili test icin haftaya mi gideceksin belki ozmn belli olur suan yorum yapmaz doktor sanirim bende gidicem yarin ama idrar tahlili vercem doktor bebege bakarmi bilmiormCanlar yarın için çok heyecanlıyım bebişimin cinsiyeti belli olur mu sizce
Valla ben de evde iyice sancı çek tavsiyelerinin kurbanı oldum, ilk doğumum çok sorunlu oldu. O konuda da abartmamak lazım.Canım onların ilk dogumu herkesin farklı olabiliyor bence anlatma ... Ki bir annenin tüm hamilelikleri bile farklı olabiliyor..
@Azze Kotu bisey değil canim evde sandino çektiğin bilinçli olduğum sürece doğum kolay.
Elini 2 yapıp açıklığa bakıyorlar yani rahmin a
kc santim açılmış evde cekersen hiç bakmiyorlar insallah o günleri görüp birbirimize destek oluruz
Benim yaşımda sana yakın. Ama ben hiç bir test yaptırmayı düşünmüyorumSelam arkadaşlar benim doktorum fetal DNA diye bir test yaptıracakmış bu test hakkında Bilgin olan var mi? Kaçıncı haftada yapılıyor bana 2700 gibi bir fiyat verdiler fiyatlar her yerde aynı mi? Bunu yaptırınca 2li test amniyo sentez falana gerek yokmuş yaşım 41 olunca bunun uygun olduğunu söyledi
Acaba rahim büyüyor da onu hissediyorsun?Bisey diyeceğim benim kasigimda 2 gündür ssol tarafımda sert bisey var bu normal mi
Ayy ben hiç anlamıyorum. Ama insan çok merak ediyor di miBn bi iki kişiden tahmin aldımdan sizlerdende almak istedim acaba cinsiyet tahmini yapar mısınız banada rica etsem☺
Benimde yarın kontrolüm var ben belli olacağını sanmıyorum henüz erken olsa da yanıltıcı olabilir bir kaç hafta daha beklememiz gerekecekCanlar yarın için çok heyecanlıyım bebişimin cinsiyeti belli olur mu sizce
ettim bile canim. Benimde aslanlar gibi 2 oglum olacak hersey onlar icin gerisi hicc umrumda degilKuzum ya Allah'a havale et insallah senin degerini anlar iste oglunda suc yani esinde oŕtayi hic bulamıyorlar
Babam aynen babam 32 yillik evliler aboooo anasi olunce napcaz biliyorum
Kuzum sana msj atamiyorum... yok 11.hafyada cok iyi olnasi lazim doktorunun bence 12+0 12+6 arasi sanki belli olmaya basliyor. Ben normalde 11+5de gidicektim sonra dedim 12+da gideyim en azindan yuzdelu bilir.
Bende 11+0im enfeksiyon olabilir ama rahim genislemeside olabilir buyuyor bebek
daha erken olabilir güzel haberlerle gel insallahCanlar yarın için çok heyecanlıyım bebişimin cinsiyeti belli olur mu sizce
cinsiyet belli olmaz belki ama kocaman olmuslardir hareketleri görürsünüzBenimde yarın kontrolüm var ben belli olacağını sanmıyorum henüz erken olsa da yanıltıcı olabilir bir kaç hafta daha beklememiz gerekecek
Amin canım inşallah. En çok onu merak ediyorum zaten büyüdümü hareketli micinsiyet belli olmaz belki ama kocaman olmuslardir hareketleri görürsünüzgüzel haberlerle gelin insallah.
Ayyy inşallah belli olur bnde Perşembe günü gideceğim çok heyecanlıyımCanlar yarın için çok heyecanlıyım bebişimin cinsiyeti belli olur mu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?