İkili tarama mı var canım aç tok farkediyor mu ya unuttum ben kızlardan sonra hamileliğe uzun süre geçinceBenimde yarın kontrolüm var ben belli olacağını sanmıyorum henüz erken olsa da yanıltıcı olabilir bir kaç hafta daha beklememiz gerekecek
ikili tarama yaptırmıycam canım ben rutin kontrol için gidiyorum. Aç tok farketmiyor ama bildiğim kadarıyla.İkili tarama mı var canım aç tok farkediyor mu ya unuttum ben kızlardan sonra hamileliğe uzun süre geçince
Kuzum normalde hafyata gidecektim ben merkezden uzak oturuyorum. Kızımın diş randevusu var gitmişken ben de bir gideyim dedim t arama yaparsa yaptıracağım erken derse haftaya tekrar giderim mecbur bakalım sağlıklı olduğunu söyler inşallahBence cok zor ikili test icin haftaya mi gideceksin belki ozmn belli olur suan yorum yapmaz doktor sanirim bende gidicem yarin ama idrar tahlili vercem doktor bebege bakarmi bilmiorm
Hayirlisi olsn ama suan erkek de dese kizda dese yaniltici olabilir tam bu haftalarda cok karisiklik oluyormus geneldeKuzum normalde hafyata gidecektim ben merkezden uzak oturuyorum. Kızımın diş randevusu var gitmişken ben de bir gideyim dedim t arama yaparsa yaptıracağım erken derse haftaya tekrar giderim mecbur bakalım sağlıklı olduğunu söyler inşallahtabi bir de oğluş derse dünyalar benim olur dua edin canlar
Tamam kuzum benim de normalde hafyata ama yarın gitmem gerekiyor merkeze bir hayli uzaktayız yaparsa yaptıracağım erken derse tekrar giderim artıkikili tarama yaptırmıycam canım ben rutin kontrol için gidiyorum. Aç tok farketmiyor ama bildiğim kadarıyla.
Aynen kuzum bakalım en önemlisi sağlıklı azadan noksansız.cinsiyet 2. planda ama gönül 3prensesten sonra bir de farklı olsun istiyor hayırlısı olsun inşallahHayirlisi olsn ama suan erkek de dese kizda dese yaniltici olabilir tam bu haftalarda cok karisiklik oluyormus geneldeama sen git gor icin rahatlar en azindan
Haydi hayırlı haberlerle gelelim hepimizAyyy inşallah belli olur bnde Perşembe günü gideceğim çok heyecanlıyım
Allah herkesin gonlune gore versin insallahAynen kuzum bakalım en önemlisi sağlıklı azadan noksansız.cinsiyet 2. planda ama gönül 3prensesten sonra bir de farklı olsun istiyor hayırlısı olsun inşallah
CanımsınGünaydın canım 10+6 ile takipteyim seni
Canım doktoruna söyle heyet raporu yazsınlar bence en azından 1 aylık benim 6.hafta Kanamam oldu heyet raporu yazıldı en azından dinlenirsin orobüste tek başına Allah korusun bayılmışsın bide çok risklibende kamuda çalşıyorum 11 haftamdayım otobüsle işe gidiyorum geçen maskeyle bayıldım otobüste nefes alamadım heralde tweetrdan sağlık bakanının postlarına twit atıyorum hamilelere idari izin verin diye ama nafile.....
Sağol canım bu bulantı bilekliğini bi dene istersen watsonslarda veya eczanede satılıyor bileğin iç kısmındaki bi akupunktur noktasına baskı yapıyor herhangi bir kimyasal birşey değil.Ben gece baya rahat ettim normalde uyuyamazdım bu gece uyudum yine biraz bulanıyo tabi de eskisi gibi değil.Tek sıkıntısı bileği sıkıyor biraz iz yapıyor ara sıra çıkarmak gerekAllah yardimcin olsun cnm.. bende de bulanti var ama cikaramiyorum birturlu benimki de bi ayri dert...♀
Sabah sabah cok uzuldum ya.Ama oyle fogru seyler soyluyorsunuz ki benimfr ilki normaldi annem yanimdydi ama hastayfi hic oturmadim dogumdan 30 dk sonra kalktim oglum 4 yasindydi anca oturdumYilda bir kez goruyorum annemi oda 10 gün filan ablamla annem gorustukleri zman genelde benden gizlemeye calisiyolar uzulmiyim diyesuanda da kotuyum die annem cok uzuluo bazen aramaya cekiniyor gelemedigi icin suclu hissediyor kendini bende o iyi hissetsin die valla bugun soyle yemek yaptm boyle temizlik yaptim cok iyiyim diye salliyorum Allah affetsin
AminAllah herkesin gonlune gore versin insallah
çok şükür benim hiç bulantım olmadı canımCanımsındurumlar nasıl kasığında taş gibi bisey var mi bulantıların nasil
Basimiza hep boyle guzel seyler gelsin insallah cnmSabah sabah cok uzuldum ya.Ama oyle fogru seyler soyluyorsunuz ki benimfr ilki normaldi annem yanimdydi ama hastayfi hic oturmadim dogumdan 30 dk sonra kalktim oglum 4 yasindydi anca oturdumcidden insan basa gelince herseyi yapiyor.
Benimki uzanıyorsun kasıklarına çekiyorsun ya bacağını çekemiyorsun solda taş gibi uisey var anneme diyorum yasiyormu acabaçok şükür benim hiç bulantım olmadı canım ☺ evet bazen kasığımda hatta biraz üzerinde elime bir sertlik geliyor küçük yerli bir muz kadarbir tarafımda oluyor bazende orta kısımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?