2021 Nisan Anneleri

Benimde yarın kontrolüm var ben belli olacağını sanmıyorum henüz erken olsa da yanıltıcı olabilir bir kaç hafta daha beklememiz gerekecek
İkili tarama mı var canım aç tok farkediyor mu ya unuttum ben kızlardan sonra hamileliğe uzun süre geçince

Bence cok zor ikili test icin haftaya mi gideceksin belki ozmn belli olur suan yorum yapmaz doktor sanirim bende gidicem yarin ama idrar tahlili vercem doktor bebege bakarmi bilmiorm
Kuzum normalde hafyata gidecektim ben merkezden uzak oturuyorum. Kızımın diş randevusu var gitmişken ben de bir gideyim dedim t arama yaparsa yaptıracağım erken derse haftaya tekrar giderim mecbur bakalım sağlıklı olduğunu söyler inşallah tabi bir de oğluş derse dünyalar benim olur dua edin canlar

Hayirlisi olsn ama suan erkek de dese kizda dese yaniltici olabilir tam bu haftalarda cok karisiklik oluyormus geneldeama sen git gor icin rahatlar en azindan

Hayirlisi olsn ama suan erkek de dese kizda dese yaniltici olabilir tam bu haftalarda cok karisiklik oluyormus geneldeama sen git gor icin rahatlar en azindan
Aynen kuzum bakalım en önemlisi sağlıklı azadan noksansız.cinsiyet 2. planda ama gönül 3prensesten sonra bir de farklı olsun istiyor hayırlısı olsun inşallah

Canım doktoruna söyle heyet raporu yazsınlar bence en azından 1 aylık benim 6.hafta Kanamam oldu heyet raporu yazıldı en azından dinlenirsin orobüste tek başına Allah korusun bayılmışsın bide çok riskli

Allah yardimcin olsun cnm.. bende de bulanti var ama cikaramiyorum birturlu benimki de bi ayri dert...‍♀
Sağol canım bu bulantı bilekliğini bi dene istersen watsonslarda veya eczanede satılıyor bileğin iç kısmındaki bi akupunktur noktasına baskı yapıyor herhangi bir kimyasal birşey değil.Ben gece baya rahat ettim normalde uyuyamazdım bu gece uyudum yine biraz bulanıyo tabi de eskisi gibi değil.Tek sıkıntısı bileği sıkıyor biraz iz yapıyor ara sıra çıkarmak gerek

Sabah sabah cok uzuldum ya.Ama oyle fogru seyler soyluyorsunuz ki benimfr ilki normaldi annem yanimdydi ama hastayfi hic oturmadim dogumdan 30 dk sonra kalktim oglum 4 yasindydi anca oturdum cidden insan basa gelince herseyi yapiyor.

Dikkatlerini çekip yorum yapan herkes için teşekkür ederim rabbim hepimizin gönlündekini hakkımızda hayırlı eylesin bakalım bugün doktora gidicem söylerse cinsiyeti sizlerede söylerim☺

Canımsın durumlar nasıl kasığında taş gibi bisey var mi bulantıların nasil
çok şükür benim hiç bulantım olmadı canım evet bazen kasığımda hatta biraz üzerinde elime bir sertlik geliyor küçük yerli bir muz kadar bir tarafımda oluyor bazende orta kısımda

Sabah sabah cok uzuldum ya.Ama oyle fogru seyler soyluyorsunuz ki benimfr ilki normaldi annem yanimdydi ama hastayfi hic oturmadim dogumdan 30 dk sonra kalktim oglum 4 yasindydi anca oturdum cidden insan basa gelince herseyi yapiyor.
Basimiza hep boyle guzel seyler gelsin insallah cnm analrimz nefes alsinlar da buna da sükür hem 1.ye tecrubesizdik ama bakdik 2.ye havada karada bakariz Allah saglik versin yeterki

çok şükür benim hiç bulantım olmadı canım ☺ evet bazen kasığımda hatta biraz üzerinde elime bir sertlik geliyor küçük yerli bir muz kadar bir tarafımda oluyor bazende orta kısımda
Benimki uzanıyorsun kasıklarına çekiyorsun ya bacağını çekemiyorsun solda taş gibi uisey var anneme diyorum yasiyormu acababi doğuraydın diyor

Ben şimdi 11+0 im ya haftaya gitsem cinsiyeti görünür mu acaba 12+6 de felan yoksa
13u 2 gün daha beklesemmi bence bekleyim

Özele gitmek için bekliyrodum eee 13.haftada ikili testede çağırdı eeee demekki ben Ozele 14 15de gidecem yine kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…