Hayirli olsn cnm kac haftaliksin ogrenn bazi arkadaslarimiz var sayfanin ilk basinda liste var ordan gorebilirsin ❤Merhaba hanımlar.. cinsiyet öğrenen var mı? Benim doktorum söyledibir kız bir erkek görünüyor dedi :))
Aynen benimde kardeşim özelde calısıyo hem fazla calısıyo hemde izne gec cıkıyo yani kamudakinin cocukta özeldekinin değilmi kesinlikle haksızlık yani katılıyorumNe guzel kamuda olanlar 24.haftadan sonra idari izin 32.haftaya kadar biz ozelde calisalara yok ne kadar buyuk haksizlim uzuluyorum kendi adima sizede seviniyorum tabi ki
Oo haftanda baya varmis masallah cinsiyeti gostereydi iyiydiKızlar kızlar günaydınben doktoruma gittim herşey iyi ultrasonla uyumlu ama cinsiyet sorma kötü bi pozisyonda dedi valla aklıma gelmemişti önemli olan sağlıgı gercekten dedim erkek olsa gösterirmiydi diyo yok 20 gün sonra gel bakalım. Herşey iyi ama biyokimyasal risk var ikili testte 227 de bir cıktıgı için iyi ama 3 lüde yapalım içimiz rahat etsin dedi bende tamam dedim 16 da 3 lü yapıcaz içim rahat ama olsun yinede yaptırıcam doktorum önerdi
Aynen 12+3 suan minnoşumOo haftanda baya varmis masallah cinsiyeti gostereydi iyiydiSagligi yerinde olsunda isin sakasi kiyafet alalim die cinsiyet merakimiz
Benimki uzanıyorsun kasıklarına çekiyorsun ya bacağını çekemiyorsun solda taş gibi uisey var anneme diyorum yasiyormu acababi doğuraydın diyor
Ben şimdi 11+0 im ya haftaya gitsem cinsiyeti görünür mu acaba 12+6 de felan yoksa
13u 2 gün daha beklesemmi bence bekleyim
Muhittin Bacim ben ikili test icin 11+4 de falan gitmis olcakdm yani kan falan vermicem sadece ense kalinligi falan olculecek ayrintili ultrosnda tarihi doktor kendi verdi bebek en son önde gidiyordu ona dayanarakmi bu tarihi verdi bilmiorm ama senin ki gec olmuo mu 13.hafta
Akşam eşimle konuşuyoruz hareket ediyormu öksür felan diyor dedim bi kadının cocugu beline elini koymuş akrobasik hareketler yapyorduAynen 12+3 suan minnoşum
Sağda kizmisAnnelerin hepsi aynı sanırım benimkide pandemi döneminde hamile kaldım diye korkuyor riskli grupta olduğum için hayırlısıyla bi doğursaydin diyor. Bence o elimize gelen sertlik bebegimiz ben farkettim ya sağ kasığımda tamda sezaryen dikisimin üstünde kalıyor yada tam karnımın ortasında yine dikisimin üst tarafında oluyor bariz belli sabahlari aç karına daha da hissediyorum. 11. Haftada zor belli olur bence 12. Haftadan sonra bir tahmin yürütülebilir ama oda kesin olmaz canım hayırlısı artık
HahaYok kiz normalde 3 gün geri cikti 13+2ye gün verdi neye göre verdi bilmiyorum çarşamba tarihi öğrenicez bakalim
Akşam eşimle konuşuyoruz hareket ediyormu öksür felan diyor dedim bi kadının cocugu beline elini koymuş akrobasik hareketler yapyordu
O bana kız demişti ama şimdi daha demiyo kendininki erkekya
Bende kız hissediyorum zaten ama kızımdayken de soldaydi hepSağda kizmis
HahahahO bana kız demişti ama şimdi daha demiyo kendininki erkekya
Aynen aynen bak sesi cıkmıyo erkek anası olacakya ağırlıgı var suanHahahahDemez demez o varya o herkes kiz dogursun diye diye anca sustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?