Bizdede var bi gülbahar tövbe est. Ne ucan ne kaçan hatundanGülbahar diye arkadaşım var valla iyi kizdir
Baharı atin gülce güzel
Ay valla hatıra olur bizde balon patlatıcazBende boyle yapdircam
Kız yapma bee cinsiyetini ogrencektikKızlar ben takribi 3 gibi banlana bilirim busefer zannımca 3 gün olur kendinize iyi bakın yine duramadım
Aynen herkes aynı anda öğrenicek işte bizdede öyle olucakYaa çok heyecanlı bende böyle istiyorum söylemesin bı kağıda yazıdırıcam pek kimseye de söylemedik böylelikle sürprizle öğrenmiş olurlar
O isimle degilki canım cocuğun fıtratı ve yetiştirilme tarzı inan..Bizdede var bi gülbahar tövbe est. Ne ucan ne kaçan hatundanyok yok olmaz bahari degistirttireyim ben
Ahh bacim ya tuhhh bidaha sinirlenirsen gel ozele yaz bana valla su siralar banlanmayalim ya miss gbi cinsiyet konusuyoz insallah gitmezsinKızlar ben takribi 3 gibi banlana bilirim busefer zannımca 3 gün olur kendinize iyi bakın yine duramadım
Canımm. En normalde acı yiyebilen biri değilim ama ablam böyle sirkeli domatesli balık balık biber yapmış ger neyseBende yapcam simdi cnm dedigini oglende haslanmis karnebahar yicem .
insallah rahatlarim bidaha biyle olmusdum ve en sonunda asiri agrili olmusdu kac gun sonra... buda bi ayri dert gercekden ceken bilir.
Bu doktorlar da azıcık yorum yapsa ölürler sankiKizlarr geldim ben 11+6 haftalık cinsiyeti sordum daha küçük ne desem değişir belli olmaz dedi bnde ısrar etmedim bunu verdi ulturason olarakta gayet iyi durumu dedi 10 gün sonra sonuçlar cikicak
Bnde 2li taramaya gittim cnm bebek dönmüştüBu doktorlar da azıcık yorum yapsa ölürler sankiben tahmin yapamadım canım pozu güzel yakalayamamiş
bende ikili tarama için gidicem 17 Ekim'de 13+4 günlük oluyor belki görünür birşeyler
Hala erkek olabilir iyodum bir arkadaşım var fotosu böleydi kız mı dedik erkek çıktıKizlarr geldim ben 11+6 haftalık cinsiyeti sordum daha küçük ne desem değişir belli olmaz dedi bnde ısrar etmedim bunu verdi ulturason olarakta gayet iyi durumu dedi 10 gün sonra sonuçlar cikicak
Rabbim gönlünüze göre versin inşallahCinsiyet bunun içinde akşama hep beraber öğrenicez
Benimkide çok hareketliydi doktor en son ekrana dönük olan şeklini yakalayabildi uzaylı gibi görünüyorlar ya gözler falanBnde 2li taramaya gittim cnm bebek dönmüştü
ben 20 gün beklermiyim beklemem tabiki ayın 10 unda özele randevu aldım20gün kolay geçiyo sanıyorlarbende kızımda öyle diyordum bünyem kapatıyor çok edepli kız olduğu belli demiştim ama yarın başka doktora randevum var sabah inşallah öğrenirim
Alanı seversen bize resim çek at biz bakak bariAynen valla çatlıycam
Canım sağlık ocağının tsh değerlerine çok güvenmiyorum ben açıkçası hastanede tekrar etmekte fayda var boşuna ilaç almaKızlar daha önce TSH ile ilgili yazışmalar olmuştu öyle hatırlıyorum. Sağlık ocağı rutin tahliller için çağırmıştı kan verdim. Gebelik başlangıcında TSH değerim normaldi şimdi düşük çıkmış yarın doktoruma sorucam TSH 0.03 çıkmış varmı bu şekilde düşüklük yaşayan ?
Ben yaptırmak istiyordum ama doktor gerek yok dedi.Hatta ikili üçlüye bile gerek yok hiç birinin kesinliği yok dedi.en kesin olan amniyosentezmiş.Ayın 15inde randevum var ısrarla harmony testi yaptırmaya çalışacağım.Arkadaslar merhaba,
acaba icinizde nifty test yaptiran var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?