2021 Nisan Anneleri

Kizlarr geldim ben 11+6 haftalık cinsiyeti sordum daha küçük ne desem değişir belli olmaz dedi bnde ısrar etmedim bunu verdi ulturason olarakta gayet iyi durumu dedi 10 gün sonra sonuçlar cikicak

Eklentiler

• 1601543139157444349690335720722.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 41
Bende yapcam simdi cnm dedigini oglende haslanmis karnebahar yicem .
insallah rahatlarim bidaha biyle olmusdum ve en sonunda asiri agrili olmusdu kac gun sonra... buda bi ayri dert gercekden ceken bilir.
Canımm. En normalde acı yiyebilen biri değilim ama ablam böyle sirkeli domatesli balık balık biber yapmış ger neyse onu yiyince ertesi gün tuvaletten çıkamıyorum bende de tuvalet sorunu vardı ilacım oldu bilgin olsun

Kizlarr geldim ben 11+6 haftalık cinsiyeti sordum daha küçük ne desem değişir belli olmaz dedi bnde ısrar etmedim bunu verdi ulturason olarakta gayet iyi durumu dedi 10 gün sonra sonuçlar cikicak
Bu doktorlar da azıcık yorum yapsa ölürler sanki ben tahmin yapamadım canım pozu güzel yakalayamamiş
bende ikili tarama için gidicem 17 Ekim'de 13+4 günlük oluyor belki görünür birşeyler

Bu doktorlar da azıcık yorum yapsa ölürler sanki ben tahmin yapamadım canım pozu güzel yakalayamamiş
bende ikili tarama için gidicem 17 Ekim'de 13+4 günlük oluyor belki görünür birşeyler
Bnde 2li taramaya gittim cnm bebek dönmüştü

Hala erkek olabilir iyodum bir arkadaşım var fotosu böleydi kız mı dedik erkek çıktı çekin ya şu bebelerin bacak arasını

Bnde 2li taramaya gittim cnm bebek dönmüştü
Benimkide çok hareketliydi doktor en son ekrana dönük olan şeklini yakalayabildi uzaylı gibi görünüyorlar ya gözler falan öylede tahmin yürütmek zor oluyor. Ama anneler hisseder her ne kadar bu hamileligim farklı geçsede ben kız hissediyorum sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda gerisi önemli değil can bizim canımız

20gün kolay geçiyo sanıyorlar bende kızımda öyle diyordum bünyem kapatıyor çok edepli kız olduğu belli demiştim ama yarın başka doktora randevum var sabah inşallah öğrenirim
ben 20 gün beklermiyim beklemem tabiki ayın 10 unda özele randevu aldım Sende inşallah öğrenirsin

Canım sağlık ocağının tsh değerlerine çok güvenmiyorum ben açıkçası hastanede tekrar etmekte fayda var boşuna ilaç alma

Arkadaslar merhaba,
acaba icinizde nifty test yaptiran var mi?
Ben yaptırmak istiyordum ama doktor gerek yok dedi.Hatta ikili üçlüye bile gerek yok hiç birinin kesinliği yok dedi.en kesin olan amniyosentezmiş.Ayın 15inde randevum var ısrarla harmony testi yaptırmaya çalışacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…