2021 Nisan Anneleri

Gece vucutta hormon salgisi cok daha fazla oldugunu biliyorum ondan olabilir.. goguslerede sut hormonu cogaliyor .adi prolaktin beyinden salgilanan bir hormon ..

Eklentiler

• IMG_20201001_105959.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 84
Ay ne gıcık bi doctor benimki dedi 20 gün sonra gel söyliyim ama bilemedim bakalım bence erkek olsa görürdü kız bu edepli belli göstermiyo
20gün kolay geçiyo sanıyorlar bende kızımda öyle diyordum bünyem kapatıyor çok edepli kız olduğu belli demiştim ama yarın başka doktora randevum var sabah inşallah öğrenirim

Geldim valla doktora tedirgin olacağıma bol bol su içindenmişim ağrıya dayanamazsam patil incelmişim ilaç önermedi kum dokuyomusum muhtemelen bebisimife gördüm ve şok olduk 12+5 cıktı tospa
Masallah ozaman seninde dogum benimki gibi 1 hafta öne alinir

Selam kızlar ,

Biz bugün 14. haftayı doldurduk Allahın izni ile.. Gün saya saya bir hal olduk yahu.. Ama benim bulantılar değişik değişik devam ediyor.. Bir süre hiç yok gibi sonra yine tavan yapıyor ne değişik şey. İstanbul'da olup cinsiyet merak edenler benim doktoruma gitsinler benim kızımda da bunda da hatta arkadaşımın 2 çocuğunda da 12. haftada %80 tahmin yapıyor.. Ve ben çok güveniyorum ona.

Tunaydin kizlar bugun kizim ve esim saolsum alarmlari kapatmslar beni uyusun die kizimla babasi canli dersi halletmisler istune birde kahvaltimi hazirlmslar miss gbi uyandimgece 3 e kadr kadr kocayi gorevden gelsin diye bekledim haketmistm benceneyse hastanede olanlar hayirli haberlerle gelin siz doktora gitdikce canim cekio gitsem mi diorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…