Gece vucutta hormon salgisi cok daha fazla oldugunu biliyorum ondan olabilir.. goguslerede sut hormonu cogaliyor .adi prolaktin beyinden salgilanan bir hormon ..Günaydın kızlar doktora gidecek olanlar güzel haberlerle gelin inşallahİki gündür kasıklarımda ağrı var iğnelenme şeklinde cız cız ediyor. Bebeğim büyüyor sanırım idrar testi normal çıkmıştı hafta başında tahlil verdim. Göğüs ağrısı gündüz normal olup gece tavan yapan var mı ya gece neden bu kadar sızlıyor acaba
BÜyük ihtimal soyler artik 15 inci hafta yani.. azicik zorla dr unubol sanslar
Cinsiyet bunun içinde akşama hep beraber öğrenicezBÜyük ihtimal soyler artik 15 inci hafta yani.. azicik zorla dr unubol sanslar
20gün kolay geçiyo sanıyorlarAy ne gıcık bi doctorbenimki dedi 20 gün sonra gel söyliyim ama bilemedim bakalım bence erkek olsa görürdü kız bu edepli belli göstermiyo
Bisi diyeceğim alttaki bacak mi tüylü ne gözüküyor valla kusura bakma takildimCinsiyet bunun içinde akşama hep beraber öğrenicez
Masallah ozaman seninde dogum benimki gibi 1 hafta öne alinirGeldim valla doktora tedirgin olacağımabol bol su içindenmişim ağrıya dayanamazsam patil incelmişim ilaç önermedi kum dokuyomusum muhtemelen bebisimife gördüm ve şok olduk 12+5 cıktı tospa
Valla çok sevindim ya adete göre baya 2 hafta fark var kafasından falanda ölçtü yine aynı çıktı büyük bu büyük diyoMasallah ozaman seninde dogum benimki gibi 1 hafta öne alinir
40 binkere maasallah gülbahara nazar degdireceksinValla çok sevindim ya adete göre baya 2 hafta fark var kafasından falanda ölçtü yine aynı çıktı büyük bu büyük diyoAllahım sana çok şükür
Ayyyyy cokkkk heycanliiiiCinsiyet bunun içinde akşama hep beraber öğrenicez
Yaa çok heyecanlı bende böyle istiyorum söylemesin bı kağıda yazıdırıcam pek kimseye de söylemedik böylelikle sürprizle öğrenmiş olurlarCinsiyet bunun içinde akşama hep beraber öğrenicez
Hahahhahahh Gülbahar demiş yaaa40 binkere maasallah gülbahara nazar degdireceksin
Kız siz ne derseniz onu diyorum bu arada bunu yazarken 2 sn karnında kurtçuk oynadiHahahhahahh Gülbahar demiş yaaa
Bende boyle yapdircamCinsiyet bunun içinde akşama hep beraber öğrenicez
Yok kiz Bahar Gülce, oyyyy masaaallah yakında bol bol oynayacaklarKız siz ne derseniz onu diyorum bu arada bunu yazarken 2 sn karnında kurtçuk oynadi
Bak benim alt yazıda da diyor hissedebilursinYok kiz Bahar Gülce, oyyyy masaaallah yakında bol bol oynayacaklar
Gülbahar deil40 binkere maasallah gülbahara nazar degdireceksin
Gülbahar diye arkadaşım var valla iyi kizdirGülbahar deilbahar gülce ben bu ismi değiştireyim en iyisi
Tek tük var ama resimde göründüğü gibi değil ışık mağduruyumCinsiyet bunun içinde akşama hep beraber öğrenicez
Bisi diyeceğim alttaki bacak mi tüylü ne gözüküyor valla kusura bakma takildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?