Doktoruma watsaptan gönderdim sonuçları henüz görmedi bakalım onun yorumu ne olacakCanım sağlık ocağının tsh değerlerine çok güvenmiyorum ben açıkçası hastanede tekrar etmekte fayda var boşuna ilaç alma
Amniyosentez mi yaptiracaksiniz? Evet aslinda bu testler tarama testleri diye geciyor tani koymuyor ancak guvenilirligi ikiliye gore daha yuksek diye once tercihimi nifty den yana kullanmak istiyorum. Mecbur kalirsam elbette amniyosentez tabi ki.Ben yaptırmak istiyordum ama doktor gerek yok dedi.Hatta ikili üçlüye bile gerek yok hiç birinin kesinliği yok dedi.en kesin olan amniyosentezmiş.Ayın 15inde randevum var ısrarla harmony testi yaptırmaya çalışacağım.
Yok hayır inş yaptırmama gerek kalmaz.Ama doktor boşver onlar sadece oran veriyor kesin değil diyor.önemli olan ayrıntılı ultrason diyor.Zaten birşey varsa orada ortaya çıkıyor diyor ki bunda çok haklı.Ama ben içim rahat etsin diye harmony yani nifty yaptıracağımı söyleyeceğim bakalım ne diyecek.Amniyosentez mi yaptiracaksiniz? Evet aslinda bu testler tarama testleri diye geciyor tani koymuyor ancak guvenilirligi ikiliye gore daha yuksek diye once tercihimi nifty den yana kullanmak istiyorum. Mecbur kalirsam elbette amniyosentez tabi ki.
Benim de düşük çıktı ama sınır değer 0,35 di benim 0,3 çıkmıştı.Bir hafta sonra tekrar bakalım dedi 0,58 olmuştu ilaç başlamadı.Kızlar daha önce TSH ile ilgili yazışmalar olmuştu öyle hatırlıyorum. Sağlık ocağı rutin tahliller için çağırmıştı kan verdim. Gebelik başlangıcında TSH değerim normaldi şimdi düşük çıkmış yarın doktoruma sorucam TSH 0.03 çıkmış varmı bu şekilde düşüklük yaşayan ?
Ben dün yaptirdimArkadaslar merhaba,
acaba icinizde nifty test yaptiran var mi?
Ben devlete aldım devlette söylemezse bağıracam gari yeter verin şu ultrasonu banaben 20 gün beklermiyim beklemem tabiki ayın 10 unda özele randevu aldım ☺ Sende inşallah öğrenirsin
Dilerim guzel haber alirsiniz. Nereye yaptirdiniz ve ne kadar odediniz acaba? sonucunuzu ne kadar sure icinde alacaksiniz?Ben dün yaptirdim
Hamileliğin bu döneminde düşüş olabiliyormuş öyle yazıyor her yerde. Sağol canım cevabın içinBenim de düşük çıktı ama sınır değer 0,35 di benim 0,3 çıkmıştı.Bir hafta sonra tekrar bakalım dedi 0,58 olmuştu ilaç başlamadı.
Amin canım inş.Rabbim gönlünüze göre versin inşallahdoktorlarımız yakınmış bende aydın üniversitesine giden yolda köşe plazada berra önsoy var ona gidiyorum
Tamam akşam patlatalım balonu resim çekio atıcamAlanı seversen bize resim çek at biz bakak bari
Evet olabiliyor çok kritik olduğunu düşünmüyorum benim bir arkadaşımın daha 0,03 çıktı yavaş yavaş yükseliyor.Gözlemlediğim kadarıyla hep zayıf ince kızlarda düşük çıkıyor metabolizmanın hızlı olduğunu gösteriyor.Seninde zamanla yükselecektirHamileliğin bu döneminde düşüş olabiliyormuş öyle yazıyor her yerde. Sağol canım cevabın için
Canım şimdi gördüm benimde tsh 0.26cıktı doktorum Dahiliye ye gösterelim dedi gösterdim ikiz gebelikte görülen bi durum hormonların normalden cok daha hızlı artıyor bulantı kusmalarda bundan dolayı ama 12. 13. Haftadan sonra düzelir biay sonra tekrar bi baktır dedi. Ama senin de böyle bişeymidir bilemiyorum bilgin olsun diye yazmak istedimDoktoruma watsaptan gönderdim sonuçları henüz görmedi bakalım onun yorumu ne olacak
Heh ortalık karışacak yineKızçeler bakın ne gördüm ne kadar doğru bilmiyorum ama buda bi teori olarak dursun burda
Benimde 2.21 canım demekki olabiliyor çok şükür olaganüstü bişey değilmiş tedbir amaclı bir ay sonra tekrar batıracağım ben doktorun dedigi gibi Rabbim sağlık şifa versin bizede bebişlerimize deS Sessizsedali sağol canım benim gebelik başlangıcında TSH 2 çıkmıştı aslında demekki hamilelikte düştü. Bakalım takip edicem
Evet çok kötü. Hormonlardan oluyo heralde bütün düzenim karıştı. İnşallah işe yarar.Bende yapcam simdi cnm dedigini oglende haslanmis karnebahar yicem .
insallah rahatlarim bidaha biyle olmusdum ve en sonunda asiri agrili olmusdu kac gun sonra... buda bi ayri dert gercekden ceken bilir.
Valla ben öyle elleyince falan anlamıyorum sağ sol farklılıkta yok oyuzden doktordan öğrenmeyi beklicemHeh ortalık karışacak yinegenelde sağda hissedince kız sol erkek derler. Benimde sağ tarafımda birazda ortaya doğru uzanıyor sertlik hatta doktor muayene ederkende bahsettiğim yerlere bakarak muayene etti
Walla canım bn erkek hissediyordum herkes kız diyordu bnde artık kız diyorumBenimkide çok hareketliydi doktor en son ekrana dönük olan şeklini yakalayabildi uzaylı gibi görünüyorlar ya gözler falanöylede tahmin yürütmek zor oluyor. Ama anneler hisseder her ne kadar bu hamileligim farklı geçsede ben kız hissediyorum sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda gerisi önemli değil can bizim canımız
Genelde sabahları aç karına olunca daha belli oluyor ama senin ikiz farklı hissedersin belkiValla ben öyle elleyince falan anlamıyorum sağ sol farklılıkta yok oyuzden doktordan öğrenmeyi beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?