2021 Nisan Anneleri

Amniyosentez mi yaptiracaksiniz? Evet aslinda bu testler tarama testleri diye geciyor tani koymuyor ancak guvenilirligi ikiliye gore daha yuksek diye once tercihimi nifty den yana kullanmak istiyorum. Mecbur kalirsam elbette amniyosentez tabi ki.

Amniyosentez mi yaptiracaksiniz? Evet aslinda bu testler tarama testleri diye geciyor tani koymuyor ancak guvenilirligi ikiliye gore daha yuksek diye once tercihimi nifty den yana kullanmak istiyorum. Mecbur kalirsam elbette amniyosentez tabi ki.
Yok hayır inş yaptırmama gerek kalmaz.Ama doktor boşver onlar sadece oran veriyor kesin değil diyor.önemli olan ayrıntılı ultrason diyor.Zaten birşey varsa orada ortaya çıkıyor diyor ki bunda çok haklı.Ama ben içim rahat etsin diye harmony yani nifty yaptıracağımı söyleyeceğim bakalım ne diyecek.

Benim de düşük çıktı ama sınır değer 0,35 di benim 0,3 çıkmıştı.Bir hafta sonra tekrar bakalım dedi 0,58 olmuştu ilaç başlamadı.

ben 20 gün beklermiyim beklemem tabiki ayın 10 unda özele randevu aldım ☺ Sende inşallah öğrenirsin
Ben devlete aldım devlette söylemezse bağıracam gari yeter verin şu ultrasonu bana ozaman direk gidecem başka özele kendi doktoruma kadar öğrenecem işte banane

Benim de düşük çıktı ama sınır değer 0,35 di benim 0,3 çıkmıştı.Bir hafta sonra tekrar bakalım dedi 0,58 olmuştu ilaç başlamadı.
Hamileliğin bu döneminde düşüş olabiliyormuş öyle yazıyor her yerde. Sağol canım cevabın için

Hamileliğin bu döneminde düşüş olabiliyormuş öyle yazıyor her yerde. Sağol canım cevabın için
Evet olabiliyor çok kritik olduğunu düşünmüyorum benim bir arkadaşımın daha 0,03 çıktı yavaş yavaş yükseliyor.Gözlemlediğim kadarıyla hep zayıf ince kızlarda düşük çıkıyor metabolizmanın hızlı olduğunu gösteriyor.Seninde zamanla yükselecektir

Doktoruma watsaptan gönderdim sonuçları henüz görmedi bakalım onun yorumu ne olacak
Canım şimdi gördüm benimde tsh 0.26cıktı doktorum Dahiliye ye gösterelim dedi gösterdim ikiz gebelikte görülen bi durum hormonların normalden cok daha hızlı artıyor bulantı kusmalarda bundan dolayı ama 12. 13. Haftadan sonra düzelir biay sonra tekrar bi baktır dedi. Ama senin de böyle bişeymidir bilemiyorum bilgin olsun diye yazmak istedim

S Sessizsedali sağol canım benim gebelik başlangıcında TSH 2 çıkmıştı aslında demekki hamilelikte düştü. Bakalım takip edicem

Kızçeler bakın ne gördüm ne kadar doğru bilmiyorum ama buda bi teori olarak dursun burda
Heh ortalık karışacak yine genelde sağda hissedince kız sol erkek derler. Benimde sağ tarafımda birazda ortaya doğru uzanıyor sertlik hatta doktor muayene ederkende bahsettiğim yerlere bakarak muayene etti

S Sessizsedali sağol canım benim gebelik başlangıcında TSH 2 çıkmıştı aslında demekki hamilelikte düştü. Bakalım takip edicem
Benimde 2.21 canım demekki olabiliyor çok şükür olaganüstü bişey değilmiş tedbir amaclı bir ay sonra tekrar batıracağım ben doktorun dedigi gibi Rabbim sağlık şifa versin bizede bebişlerimize de

Bende yapcam simdi cnm dedigini oglende haslanmis karnebahar yicem .
insallah rahatlarim bidaha biyle olmusdum ve en sonunda asiri agrili olmusdu kac gun sonra... buda bi ayri dert gercekden ceken bilir.
Evet çok kötü. Hormonlardan oluyo heralde bütün düzenim karıştı. İnşallah işe yarar.

Heh ortalık karışacak yine genelde sağda hissedince kız sol erkek derler. Benimde sağ tarafımda birazda ortaya doğru uzanıyor sertlik hatta doktor muayene ederkende bahsettiğim yerlere bakarak muayene etti
Valla ben öyle elleyince falan anlamıyorum sağ sol farklılıkta yok oyuzden doktordan öğrenmeyi beklicem

Walla canım bn erkek hissediyordum herkes kız diyordu bnde artık kız diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…