Walla içimden erkek geçiyordu artık kız geçiyor ikrada kız dedi ee doktor nsl bsy göremiyor anlamıyorumHala erkek olabilir iyodum bir arkadaşım var fotosu böleydi kız mı dedik erkek çıktıçekin ya şu bebelerin bacak arasını
Şimdi doktorum cevap yazdı sağolsun. Değerin sınırda T4 değerinde iyi görünüyor 1 ay sonra tekrar edelim tahlili takip edelim dediBenimde 2.21 canım demekki olabiliyor çok şükür olaganüstü bişey değilmiş tedbir amaclı bir ay sonra tekrar batıracağım ben doktorun dedigi gibi Rabbim sağlık şifa versin bizede bebişlerimize de
Reflün varsa ondan oluyordur yanmalar az az ve sık sık yersen daha rahat hissedersin. Bı dönem benimde reflüm vardı hamile değildim ama çok rahatsız ederdi. Mesela bazı besinler bana dokunurdu afedersin kusmadan rahatlayamazdım mesela siyah zeytin susam gibi. Soğuk sütü yudum yudum içince yanmasına iyi geliyordu.Kızlar benim bulantılarım geçti gibi ama şimdi de mide yanması ve ağrısı başladı normal mi sizce? Reflüm zaten vardı mide kapakçığım gevşekmiş doktorum öyle demişti önceden yanmayı sıkıntı etmiyorum bu yüzden şurup tablet vs ile geçiyor. Ama ara sıra özellikle bu saatlerde mideme kramp giriyor birkaç gündür benim gibi olan var mı ki
Kız gibi geldi banaMerhaba kızlar şimdi hastaneden geldim 11+1 olmuşuz doktor 3 hafta sonra cinsiyet belli olur dedi bir tahminde bulunmadı sizler bir tahminde bulunabilir misiniz acaba
Oğlum da hiç hareket etmezdi ne zaman gitsek uyurdu hep ve uykucu bir oğlan doğurdum. Senin bebek de uykucu olabilirBir insan hicmi hareket etmez ikili burun kemiğini açısal göremiyorum bidaha gel dedi 10 dkka ugrsti enseli som anda ölçtü 0.98 cinsiyet göremiyorum zaten hiç bir yeri gözükmüyor dediIkra meyra
Ya bu ultrason görüntüsüne bakılırsa cihaz da tam göstermiyor sankiBir insan hicmi hareket etmez ikili burun kemiğini açısal göremiyorum bidaha gel dedi 10 dkka ugrsti enseli som anda ölçtü 0.98 cinsiyet göremiyorum zaten hiç bir yeri gözükmüyor dediIkra meyra
Ee ne zmn gitcen simdi olcum omadimiBir insan hicmi hareket etmez ikili burun kemiğini açısal göremiyorum bidaha gel dedi 10 dkka ugrsti enseli som anda ölçtü 0.98 cinsiyet göremiyorum zaten hiç bir yeri gözükmüyor dediIkra meyra
Aynen ya kızım ikili teste gözlerindeydi eli.... hiç oynamıyor yaOğlum da hiç hareket etmezdi ne zaman gitsek uyurdu hep ve uykucu bir oğlan doğurdum. Senin bebek de uykucu olabilirBu bebek öyle hareketliydi ki elini kolunu oynatıyordu çok şaşırdık bu şekilde görünce
Yok kiz valla ultrasonda bayağı nakti kadin ozeldekilerdendi he tek umudum ağır başlı olması burnuna takildim insallah kemiği vardırYa bu ultrason görüntüsüne bakılırsa cihaz da tam göstermiyor sankiçocuğa suçu atmasın o görememiştir seninki ağır başlı sakin olcak demekki benim kızım çok kuduruk hareketliydi hâlâ da öyle
Oldu canim kan verdim ultrason da ense ölçtü karnıma kac kez vurdu acısını değiştirmedi yüzü dönük yatıyor doktor dedi göremediğimden ölçmedim yanlış düşünme bak hep dönük küsmüş galiba banaEe ne zmn gitcen simdi olcum omadimi
Nubta diklik göremedim küçük tomurcuk yok olmuş sanki USG de net değil kız gibi gibi diye konuyu başka USG ile teyit ederimBir insan hicmi hareket etmez ikili burun kemiğini açısal göremiyorum bidaha gel dedi 10 dkka ugrsti enseli som anda ölçtü 0.98 cinsiyet göremiyorum zaten hiç bir yeri gözükmüyor dediIkra meyra
Uff ben daha haftaya gidicem cok sabirsizlaniyorumOldu canim kan verdim ultrason da ense ölçtü karnıma kac kez vurdu acısını değiştirmedi yüzü dönük yatıyor doktor dedi göremediğimden ölçmedim yanlış düşünme bak hep dönük küsmüş galiba bana
Sırtı dönük tahmin edilemezBir tontiş de benden kızlarikili tarama sonucumuz da gayet güzel çıktı
Bize verseler ultrasonu biz anlıcaz o hale geldik gariWalla içimden erkek geçiyordu artık kız geçiyor ikrada kız dedi ee doktor nsl bsy göremiyor anlamıyorum
insallah. Benim doktorumun laboratuarinda kan aldilar onu üniversite hastanesine yolladilar 1 hafta icinde cikacakmis sonuc. Birsey ödemicem saglik sigortasi karsiliyo bizim burda.Dilerim guzel haber alirsiniz. Nereye yaptirdiniz ve ne kadar odediniz acaba? sonucunuzu ne kadar sure icinde alacaksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?