2021 Nisan Anneleri

Bir insan hicmi hareket etmez ikili burun kemiğini açısal göremiyorum bidaha gel dedi 10 dkka ugrsti enseli som anda ölçtü 0.98 cinsiyet göremiyorum zaten hiç bir yeri gözükmüyor dedi @Ikra meyra
Senin bu kizcen insani carttt diye ortadan ikiyye catlatir Neyse bidaha gideceksin belki gösterir

Özelde 14 de kadar söylemiyor 12 haftalık gebeyim 2 hafta sonra gel dedi
Ozeller arasida degisiyomesela 200 tl muayne ucreti odedigim doktor ne istersem yapio simdi gitsem soyle ama 75 tl odedigim doktor 10 sn ye de bakar kaldirir iki kelam etmez artik ozeller bile kendi aralarinda ayriliyor ozel var ozelcik varvalla cok zor artik hersey parana gore

Dahada devlete girmem veririm tip merkezine 70 80 ona giderim zaten cinsiyetten başka bisey kalmıyor da

Ahahha normal görmek var ayrıntılı görmek var. Sizin simdinilk olduğu için herşey normal ben ilkinde 1 özel 2 devlete gidiyordum 3 doktor teyit ediyordum şimdi devlet ama yok özele başlıyorum herşeyi iyi dedi ama iste

Ben 350 veriyom adam 16da cinsiyette görüşürüz dedi el salladı o doktoruna bağlı bide devlete sorayım dedim bende belki o söyler ama zaman geçmiyor sabah olsa 10da randevum bende kurtulsam sizde

Ben 350 veriyom adam 16da cinsiyette görüşürüz dedi el salladı o doktoruna bağlı bide devlete sorayım dedim bende belki o söyler ama zaman geçmiyor sabah olsa 10da randevum bende kurtulsam sizde
Valla ben iki doktora gidiyordn 200 tl verdigim doktor on numara ama onun anlasmali oldugu hastaneyle ilgili sorun oldugu icin ona gitmiycem artik simdi bi doktor daha buldm haftata bi ona goruncem bakalm o nasil cikacak cinsiyet isi hepimizde biraz zorliycak galiba

İnsta da cinsiyet tahmini yaptırdım erkek çıktı hemde yanılma payı %10 diyor erkek dedi bana bir erkekim daha gelicek heralde ısrarla hayallerimde ki kızımın pipisi var deniyor yarın gitsemmi ki burdaki doktor 12 de söylüyormuş arkadaşımın iki kızını da 12 de söylemiş erkekse zaten kaçarı yok hemen görür pipiyi

O yüzde 10diyen çok yanılıyormuş banada koz dediydi kime sorsam tersi çıkmış

Acaba kim kim kim
Kızlar ben takribi 3 gibi banlana bilirim busefer zannımca 3 gün olur kendinize iyi bakın yine duramadım
Sakın yaaaa
Kızçeler bakın ne gördüm ne kadar doğru bilmiyorum ama buda bi teori olarak dursun burda
Eyvah bende her ikisi de var karışık
Bir insan hicmi hareket etmez ikili burun kemiğini açısal göremiyorum bidaha gel dedi 10 dkka ugrsti enseli som anda ölçtü 0.98 cinsiyet göremiyorum zaten hiç bir yeri gözükmüyor dedi @Ikra meyra
Citliyicigim bu bebişler kendilerini niçin belli etmez. Ulen kizimda 12 haftaya daha yeni girmiştim belkide girmemiştim %80 kiz demişti, aynı doktor söylemedi bu defa. bekle anam bekle diyor yavrularimiz

O yüzde 10diyen çok yanılıyormuş banada koz dediydi kime sorsam tersi çıkmış
İnşallah diyelim, yani aslında çokta istekli olmak istemiyorum erkeğe kendimi hazırlasam iyi olur ikrameyra bence bu işi biliyo çünkü bana kız gibi dedi

Ayy inşallah bnmkideoyle herkes yanılır
Bence o instagram hesabindan bizde açalım, burdan tahmin yaparız oylama çoğunluk ne derse onu söyleriz sonra %10 o da yanılma o da Allahın taktidiri deriz. Tövbe estağfurullah tabiki Allah bilir lakin cinsiyet daha ilk döllenme sırasında oluşuyor sonradan değişmez yani

Çok üzülüyorum ya yarın Başka hastaneye gidim burun kemiğine baktirim ozeller bakıyor mu burun kemiğine normal muayenede ?

Çok üzülüyorum ya yarın Başka hastaneye gidim burun kemiğine baktirim ozeller bakıyor mu burun kemiğine normal muayenede ?
Cnm haftaya ben bi doktora gidicem ozelde ve kendisi bakiyor ayrintili ense kalingili burun kemigi falan renkli 3 boyutlu cihazi yani bana anlatilan bu sekilde oyuzden randevu aldm.sen ozel hastane varsa yakininda bilgi alabilirsin arayip sor solerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…