- 16 Nisan 2010
- 586
- 520
- 648
Hazırlıyım kendimi oğlanaikrameyra da bana %70 kız dedi ama benim ki oğluş
Evet canım bakıyorlar ben gecen hafta baktıedım muayene sırasında burun kemiği ense kalınlığında baktı doktor sıkma canını devlet hast. Heleki şu ara iyice boşladılar pandemiden sanırım pek te ugraşmak istemiyorlarÇok üzülüyorum ya yarın Başka hastaneye gidim burun kemiğine baktirim ozeller bakıyor mu burun kemiğine normal muayenede ?
Banada kız dedi senin cinsiyet belli oldu muikrameyra da bana %70 kız dedi ama benim ki oğluş
Ayy kız çok heveslendim şimdi acaba erkek mi eşim diyor ben biliyorum erkek ismi bile belli bakalım çok merak ediyorumBence o instagram hesabindan bizde açalım, burdan tahmin yaparız oylama çoğunluk ne derse onu söyleriz sonra %10 o da yanılma o da Allahın taktidiri deriz. Tövbe estağfurullah tabiki Allah bilir lakin cinsiyet daha ilk döllenme sırasında oluşuyor sonradan değişmez yani
Bnm kızımda doktor sağ tarafta muane ederdi bunda soluma vuruyor ve çevremdeki herkes ulturasonu gördü kesinlikle erkek diyolar bn yok kız diyorum onlarda kendi oğullarının ve kızlarının ulturason görüntülerini getirdiler karnımdaki erkek çocuklarıyla aynıydı kızımda onların kızlarıyla tıpatıp duruş şekli herşeyi aynıydı hep böyle heveslendiriyolar insan kötü oluyor hepsi %100 erkek diyor eşimde öyle diyor biten ben kız diyorum oda ikra kız dedi diye ona güveniyorumHeh ortalık karışacak yinegenelde sağda hissedince kız sol erkek derler. Benimde sağ tarafımda birazda ortaya doğru uzanıyor sertlik hatta doktor muayene ederkende bahsettiğim yerlere bakarak muayene etti
Muhtemeln iki tarafta dolu oyüzden bişey anlamıyom benGenelde sabahları aç karına olunca daha belli oluyor ama senin ikiz farklı hissedersin belki
Seninde aynı takip edilcek Demek ki canım neyse önemli bişey olmasındaŞimdi doktorum cevap yazdı sağolsun. Değerin sınırda T4 değerinde iyi görünüyor 1 ay sonra tekrar edelim tahlili takip edelim dedi
Tamam canim sagol gidim biCnm haftaya ben bi doktora gidicem ozelde ve kendisi bakiyor ayrintili ense kalingili burun kemigi falan renkli 3 boyutlu cihazi yani bana anlatilan bu sekilde oyuzden randevu aldm.sen ozel hastane varsa yakininda bilgi alabilirsin arayip sor solerler
Sağol kuzum yok hakkıno yiyemem kadin 10 15 dkka uğraştı ensesini bile son dkka ölçtü burnuna bakmaya calisirkenEvet canım bakıyorlar ben gecen hafta baktıedım muayene sırasında burun kemiği ense kalınlığında baktı doktor sıkma canını devlet hast. Heleki şu ara iyice boşladılar pandemiden sanırım pek te ugraşmak istemiyorlar
Banada erkek gibi dediİnşallah diyelim, yani aslında çokta istekli olmak istemiyorum erkeğe kendimi hazırlasam iyi olur ikrameyra bence bu işi biliyo çünkü bana kız gibi dedi
Bnm doktorum çok kolay baktı neden sizinki böyle oluyor ki doktor 2 dakkada baktiTamam canim sagol gidim bi
Sağol kuzum yok hakkıno yiyemem kadin 10 15 dkka uğraştı ensesini bile son dkka ölçtü burnuna bakmaya calisirken
Bence kız
Sağlıkla gelsin inşallahbi erkek de benden
Benm minnos
Ne dedi doktorun canım, umarım korktuğun gibi bir şey yoktur. Poxitif düşünmeye çalış.Koku da yok renk de yok hafif karın ağrım var açık sarı bu akıntı olunca da iyice üzüldüm önceki bebeğim gibi olacak diye korktum. Bu gidişle psikolojik destek alıcam pozitif düşünmek istiyorum akşam yazarım doktordan gelince, çok teşekkürler cevaplar için
Aynı sıkıntı bende de var ne yaptıysam çözüm olmadı maalesefBenim ciddi lavoboya cikma sikintim var kizlar.. bildiniz bes aylik hamileyim sanki...
Kabizlik ust duzey sisdim iki gunde ..
Varmi bir cozumu olan kizlar
Bakıyor canım benim bütün heryerlerini ölçüyo tek tek organlarını bile gösterdiÇok üzülüyorum ya yarın Başka hastaneye gidim burun kemiğine baktirim ozeller bakıyor mu burun kemiğine normal muayenede ?
Cnm kabızlık için doktora gittim ben magnezyum toz yazdı bir kere iç bir hafta gerek kalmıyor inanılmaz birsey nasıl rahatladımBenim ciddi lavoboya cikma sikintim var kizlar.. bildiniz bes aylik hamileyim sanki...
Kabizlik ust duzey sisdim iki gunde ..
Varmi bir cozumu olan kizlar
Her gidişinizde mi veriyorsunuz 350tlBen 350 veriyom adam 16da cinsiyette görüşürüz dedi el salladıo doktoruna bağlı bide devlete sorayım dedim bende belki o söyler ama zaman geçmiyor sabah olsa 10da randevum bende kurtulsam sizde
Bakiyor canimÇok üzülüyorum ya yarın Başka hastaneye gidim burun kemiğine baktirim ozeller bakıyor mu burun kemiğine normal muayenede ?
Benim ayağı bi solda bi sağda tam ortada yatıyorBenmde solda bebe çok net solda yani
Evet her aylık kontrolde veriyoruz özel muayehaneHer gidişinizde mi veriyorsunuz 350tl
Canım sıkma canını genellikle perinatolog olan doktorlar bakıyorlar bu tarz şeylere. Kendini göstermemişte tam zaten. Özel doktorda söyleyebilir ama hepsi bu konuda tecrubeli mi bilinmez.Benim ayağı bi solda bi sağda tam ortada yatıyor
Doktorum şu,vitamini verdi nasıl kullanan varmi
Ocean mummyle ne farkı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?