2021 Nisan Anneleri

Çok üzülüyorum ya yarın Başka hastaneye gidim burun kemiğine baktirim ozeller bakıyor mu burun kemiğine normal muayenede ?
Evet canım bakıyorlar ben gecen hafta baktıedım muayene sırasında burun kemiği ense kalınlığında baktı doktor sıkma canını devlet hast. Heleki şu ara iyice boşladılar pandemiden sanırım pek te ugraşmak istemiyorlar

Ayy kız çok heveslendim şimdi acaba erkek mi eşim diyor ben biliyorum erkek ismi bile belli bakalım çok merak ediyorum

Heh ortalık karışacak yine genelde sağda hissedince kız sol erkek derler. Benimde sağ tarafımda birazda ortaya doğru uzanıyor sertlik hatta doktor muayene ederkende bahsettiğim yerlere bakarak muayene etti
Bnm kızımda doktor sağ tarafta muane ederdi bunda soluma vuruyor ve çevremdeki herkes ulturasonu gördü kesinlikle erkek diyolar bn yok kız diyorum onlarda kendi oğullarının ve kızlarının ulturason görüntülerini getirdiler karnımdaki erkek çocuklarıyla aynıydı kızımda onların kızlarıyla tıpatıp duruş şekli herşeyi aynıydı hep böyle heveslendiriyolar insan kötü oluyor hepsi %100 erkek diyor eşimde öyle diyor biten ben kız diyorum oda ikra kız dedi diye ona güveniyorum

Tamam canim sagol gidim bi
Sağol kuzum yok hakkıno yiyemem kadin 10 15 dkka uğraştı ensesini bile son dkka ölçtü burnuna bakmaya calisirken

Eki Görüntüle 2698375
Kızlar bebişim bu sağlığı çok iyi 11 hafta bitmiş
Bence kız
bi erkek de benden
Sağlıkla gelsin inşallah

Ne dedi doktorun canım, umarım korktuğun gibi bir şey yoktur. Poxitif düşünmeye çalış.
Benim ciddi lavoboya cikma sikintim var kizlar.. bildiniz bes aylik hamileyim sanki...
Kabizlik ust duzey sisdim iki gunde ..
Varmi bir cozumu olan kizlar
Aynı sıkıntı bende de var ne yaptıysam çözüm olmadı maalesef

Benim ciddi lavoboya cikma sikintim var kizlar.. bildiniz bes aylik hamileyim sanki...
Kabizlik ust duzey sisdim iki gunde ..
Varmi bir cozumu olan kizlar
Cnm kabızlık için doktora gittim ben magnezyum toz yazdı bir kere iç bir hafta gerek kalmıyor inanılmaz birsey nasıl rahatladım

Ben 350 veriyom adam 16da cinsiyette görüşürüz dedi el salladı o doktoruna bağlı bide devlete sorayım dedim bende belki o söyler ama zaman geçmiyor sabah olsa 10da randevum bende kurtulsam sizde
Her gidişinizde mi veriyorsunuz 350tl

Benmde solda bebe çok net solda yani
Benim ayağı bi solda bi sağda tam ortada yatıyor

Doktorum şu,vitamini verdi nasıl kullanan varmi
Ocean mummyle ne farkı var

Eklentiler

• Screenshot_20201001-190758_Chrome.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 20
İyi akşamlar ben uzun süre bir tarafa yatınca oraya birşey kayıyor sertlesiyor bebeği hissediyorum degilmi bide ayakta kalınca iğne şeklinde batmalar başladı normal deniyor ama tecrübesi olan varsa içim rahatlar inşallah

Benim ayağı bi solda bi sağda tam ortada yatıyor

Doktorum şu,vitamini verdi nasıl kullanan varmi
Ocean mummyle ne farkı var
Canım sıkma canını genellikle perinatolog olan doktorlar bakıyorlar bu tarz şeylere. Kendini göstermemişte tam zaten. Özel doktorda söyleyebilir ama hepsi bu konuda tecrubeli mi bilinmez.
Kızımın ayrıntılı ultrasonunda buna benzer birsey söylemişti her sey normal ama burun kemiği çok küçük neredeyse yok gibi diye. Tekrar gel bakalım dedi düşün 20. Haftalarinda falandi, genetik dedim kayinvalidemlerin burunlarida küçük yani onlara çekmiştir dedim gerçektende minnacıktı. Ki büyüyorlar bir kaç gün sonra gitsen belki büyümüş olur görür kemiği. Rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…