- 25 Ocak 2020
- 867
- 873
- 23
Kız üzülme daha minik burun benimde kardeşim 11 de gitti doktor haftaya gel demiş 2 li test için bişey yoktur yani merak etme yarın değilde bikaçgün sonra gitki tam büyüsün görülsünÇok üzülüyorum ya yarın Başka hastaneye gidim burun kemiğine baktirim ozeller bakıyor mu burun kemiğine normal muayenede ?
Küçükçekmecede Bilir misin bilmiyorum cennet koru sitesi var oradayımAmin canım inş.Aynen yakınmış nerde oturuyorsun
Aynisi bndede oluyor top gibi bisey var orada sankiİyi akşamlar ben uzun süre bir tarafa yatınca oraya birşey kayıyor sertlesiyor bebeği hissediyorum degilmibide ayakta kalınca iğne şeklinde batmalar başladı normal deniyor ama tecrübesi olan varsa içim rahatlar inşallah
Pozisyonla alakalıdır o zaman sıkma canını, yarın ohh be dersin merak etmeSağol kuzum yok hakkıno yiyemem kadin 10 15 dkka uğraştı ensesini bile son dkka ölçtü burnuna bakmaya calisirken
Doktora gitmedim canım sürekli gitmek için bir bahane arıyor gibiyim ağlamaya da yer arıyorum o yüzden sıkıntımı kendi kendime geçirdimBence kız
Sağlıkla gelsin inşallah
Ne dedi doktorun canım, umarım korktuğun gibi bir şey yoktur. Poxitif düşünmeye çalış.
Aynı sıkıntı bende de var ne yaptıysam çözüm olmadı maalesef
Canım benim doktorum gitmeden dediki tok gel ve çikolata ye, bazı bebekler poz vermiyormuş 2-3saat bekledikleri oluyormuş hatta dediki tüm günü ayırın buraya ona göre gelin, gittik benmki direk poz verince en kolay ölçümümdü çok şanslısınız ne gebelerim var bekliyorlar pozisyon almasını tüm gün dedi yani bazen bebekler uğraştırıyor uygun pozu vermiyorlar kızım öleydi benim zor ölçüm yapmıştı doktor sırtı dönüktü kıpırdamıyorduBnm doktorum çok kolay baktı neden sizinki böyle oluyor ki doktor 2 dakkada bakti
Ben onu yaptırcam canım fetal dna nifty veya nipt testi olarak da geçiyor.Doktorum onu önerdi kimisi gerek yok para tuzağı diyo kimisi ikili test yaptırsan yeter diyo kimisi hiçbirini yaptırma diyo haftaya 10.haftam bitiyo haftaya kan alcaklar amerikaya gidiyomuş 10 günde çıkıyomuş cinsiyeti de bildiriyorlar.Merhaba kızlar bugün ikili teste gittim ense kalınlığı 1,17 gibi bi sayiydi ama burum kemiğini ölçemedi bebis bi türlü yan dönmedi goruntu vermedi. Kan verdim insallah guzel cikar. Sizind3 bole oldu mu icimde kaldi ölçememesi.birde yas 35 die cok dile getirip yurtdisi olan testi öneriyor bu kadar gerek var mı ki
Aynı hastanede başka doktor var mı bu ikili teste bakan yoksa içini rahatlatmak için git başka hastaneye de olsaYarın başka devlete gits3mmi ki haftaya ozelemi gitsem bekleyemem
Ne kadar peki, nerde yaptıracaksınız?Ben onu yaptırcam canım fetal dna nifty veya nipt testi olarak da geçiyor.Doktorum onu önerdi kimisi gerek yok para tuzağı diyo kimisi ikili test yaptırsan yeter diyo kimisi hiçbirini yaptırma diyo haftaya 10.haftam bitiyo haftaya kan alcaklar amerikaya gidiyomuş 10 günde çıkıyomuş cinsiyeti de bildiriyorlar.
Şurası 3500 liraymış doktorumun anlaşmasıNe kadar peki, nerde yaptıracaksınız?
Ikili test icin erken degilmi cnm benim 10+1 olmam gereken gun bebek 10+6 cikti onde gidiyor dedi doktor ikili test yapilcakmi dedim suan cok erken dogru sonuc vermez dedi haftaya gel dedi onde gitmesini baz alarak 12+4 de girmis olucamMerhaba kızlar bugün ikili teste gittim ense kalınlığı 1,17 gibi bi sayiydi ama burum kemiğini ölçemedi bebis bi türlü yan dönmedi goruntu vermedi. Kan verdim insallah guzel cikar. Sizind3 bole oldu mu icimde kaldi ölçememesi.birde yas 35 die cok dile getirip yurtdisi olan testi öneriyor bu kadar gerek var mı ki
Hmm oyle ozel gidince cok oluyor ucret bende ozel hastaneye gidiyorum 105 tl veriyom cok geliyordu onceden daha iyidi fiyatlarEvet her aylık kontrolde veriyoruz özel muayehane
Bnmkide doktor gayet kolay baktı Keşke ugrastirsaydi yawrum onlarıCanım benim doktorum gitmeden dediki tok gel ve çikolata ye, bazı bebekler poz vermiyormuş 2-3saat bekledikleri oluyormuş hatta dediki tüm günü ayırın buraya ona göre gelin, gittik benmki direk poz verince en kolay ölçümümdü çok şanslısınız ne gebelerim var bekliyorlar pozisyon almasını tüm gün dedi yani bazen bebekler uğraştırıyor uygun pozu vermiyorlar kızım öleydi benim zor ölçüm yapmıştı doktor sırtı dönüktü kıpırdamıyordu
Hayir olcumlari soylemedi. Gayet guzel dedi. Benimki de uyuyordu hic hareket etmedi. Kalp atislarini duydum da rahatladim. Ilk oglumda hep uyurdu kac kere doktora gittim hareketlerini hissedemiyorum diye. Dogdugundan beri 1 dk oturmuyor, uykudan nefret ediyor :) bence endiselenmene gerek yok, hersey guzel dediyse. Hem olcumleri verse anlayacak miyiz normal mi degil mi diye..icini ferah tut..Kızlar benim bebişim yüz üstü yatıyordu, doktorum ölçüm yapmakta zorlandı. Sırt üstü döndürdü ölçüm yapabildi mi bilmiyorum çünkü hemen yüz üstü döndü. Muayene sonrası her şey çok güzel dedi. Ölçüm sonuçlarını söylemedi bende panikle unuttum sormayı. Çünkü bebişim hareketsiz olunca korktum önceki muayene de kıpır kıpırdı. Dönünce rahatladım ama geçen seferki hareketliliği görünce açıkcası bu sefer ki muayeneden çok endişeli çıktım. Sizin doktorlarınız ölçümlerle ilgili ayrıntılı bilgi verdi mi
Evet canım o hissettiğin sertlik bebeğindir. Bende sırt üstü yattığımda yada oturduğumda zaman zaman hissediyorum elime geliyor.iki gündür bende de iğnelenme şeklinde batma var rahim büyüyor gün geçtikçe bebeğimizde büyüyor onun içindir korkma.İyi akşamlar ben uzun süre bir tarafa yatınca oraya birşey kayıyor sertlesiyor bebeği hissediyorum degilmibide ayakta kalınca iğne şeklinde batmalar başladı normal deniyor ama tecrübesi olan varsa içim rahatlar inşallah
Canım için rahat etsin haftaya git bi baktır tekrar hem bebeğinde büyümüş olur için rahat eder yoksa kendi kendine kurup duracaksın. Pozisyonu uygun olmadığı için görememiştir bence bir sorun olduğunu sanmıyorum sıkma canınıYarın başka devlete gits3mmi ki haftaya ozelemi gitsem bekleyemem
var canım değişmezse benim ki erkekBanada kız dedi senin cinsiyet belli oldu muayy darısı bana banada herkes kız diyor ulturason kağıdı var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?