2021 Nisan Anneleri

Ikili test icin erken degilmi cnm benim 10+1 olmam gereken gun bebek 10+6 cikti onde gidiyor dedi doktor ikili test yapilcakmi dedim suan cok erken dogru sonuc vermez dedi haftaya gel dedi onde gitmesini baz alarak 12+4 de girmis olucam
Usg tarihine göre bakiliyodur yani dimi ay hep bildiğim şeyleri unuttum ben yaa haftaya salı cagirdi devletteki doktor gel kan alalım diye o zman ölçümüne göre 13+3 olur gec olmazmi ki hele ozeldeki 14+0 olur daha erken mi gideyim napayım ben anlamadım şuan

Doktor bana 3 hafta sonra gel dedi ben 2 hafta sonra gittim 11+6 haftalık dedi yarın 12 haftalık olacagim günler gecsede doktora gitsem

Canim benim bildigim 14.hafta gec bazi doktorlar yapmiyor gec kalinmis die benim doktor hem sat hem ultrosnda cikan tarihe gore oturup hesapladi haftaya gel sali yada carsamba yapalim dedi sata gore 11+3 olucam ultroson 5 veya 6 gun onde gidiyor.bide ben kan vermicem sadece ense kalinligi ve ve burun kemigine bakilacak kan testi kafa karistiriyo yas yukseldikce oran degisiyo oyzden istemiorm dedim doktor da kabul etti

Ben pazartesi gideyim ozman yaa kalıcak yoksa cidden gec oluyo

Ben pazartesi gideyim ozman yaa kalıcak yoksa cidden gec oluyo
Canim git bence eger devkete gidiyosan en kotu ihtimal randevu verirler cunku devlette ikili testler icin ayri randevu oluyor ozele gidiyorsan da ozellerde 10 gun sure oluyor muayne suresi oara odesende 10 gun icinde zaten test yaparlar gunun geciyor cunku

Benim doktorum da 13+4 e gün verdi canım o zaman yapılacak 2li test ben kan vermicem kafa karışıklığı istemiyorum zaten yaptırmıycaktım doktor baktır dedi diye yaptırıcam

Yok randevu vermiycekler cnm bgun hemen yapalım testi dedi doktor sonra radyolog mu yerinde değilmiş ne salı gel erkenden dedi ordan çıkıp özele giderim artık yoksa.kalicak bizim ölçümler

Benim doktorum da 13+4 e gün verdi canım o zaman yapılacak 2li test ben kan vermicem kafa karışıklığı istemiyorum zaten yaptırmıycaktım doktor baktır dedi diye yaptırıcam
Benim doktorda saglik bakankigi yapilsin istedigi icin soyluyorz ama burda onemli olan ense ve burun olcusu birde 20.haftalarda girecegin ayrintilu ultrsn dedi kan istemiorm bende strese girmek istemedigim icn yaptrmiycm

Benim doktorda saglik bakankigi yapilsin istedigi icin soyluyorz ama burda onemli olan ense ve burun olcusu birde 20.haftalarda girecegin ayrintilu ultrsn dedi kan istemiorm bende strese girmek istemedigim icn yaptrmiycm
Benim doktor da istiyo aslında ense kalınlığı felan iyi dedi ama yine de yaptırtcak ama çok geç oluyo işte. O zaman gereksiz değil mi

Benim doktor da istiyo aslında ense kalınlığı felan iyi dedi ama yine de yaptırtcak ama çok geç oluyo işte. O zaman gereksiz değil mi
Valla hastaya birakiluyor bu testler lutfen yanlis anlamayin beni eger sonuc kan sonucu yani riskli gelirse doktorunuz busefrr aldir derse napcaksinz yada amiyosentez mi ne bi test var yanlis yazmis olabilir karindan su aliniyor ve bebek icin tehlikeli bi durum doktorlar onu yaptirmamizi istiyo bu sefer de.yani kendi icinizde karar verin kimse test icin zorlayamaz yasim 31 ve ben 30 yas ustundeki yuzdelik dilimde degerlendirilicem cok sacma sonuc da gelebilir rabbim saglikli evlatlar nasip etsin insallah ben kan testi yaptirmamakda kararliyim

Aldırmayı düşünmüyorum zaten aldırmam doktor öyle bişe dese bile. Bidaha gittiğim de dicem zaten çok geç tarih verildi yaptırmak istemiyorum diye. Rabbimin dediği olur benim ilk tsh yüksek cıktıgın da bile hemen gebelik sonlandırmadan bahsettiler. Öyle bi sonuca varsalarda yaptırmazdım asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…