2021 Nisan Anneleri

Aa evet ole bisi okumustm benim de ilk hamilelgimde doktora kalsa bebek yoktu kesede kalp atisi bile baslamis meger ogun baska bi doktora gitmesek alicak bebegi bazi doktorlar gercekten cok gereksizler Allah yardimcimiz olsn insallah

Kaç çıkmıştı tsh’ın benimde yüksek çıktı gebeliğin başında ilaç kullanıyorum ama doktorum sorun etmedi hiç. 6.31 çıkmıştı ve gebelikten önce hiç tsh problemi yaşamamıştım sizin varmıydı öncesinde sorun.

Aa evet ole bisi okumustm benim de ilk hamilelgimde doktora kalsa bebek yoktu kesede kalp atisi bile baslamis meger ogun baska bi doktora gitmesek alicak bebegi bazi doktorlar gercekten cok gereksizler Allah yardimcimiz olsn insallah
Amiiin canımmm. Allah doktorun da iyisini versin☺

Senin bana göre cok iyi cıkmıs. Benim saglık ocagında 25 cıktı sonra hastaneye gittim bi gün arayla 18 ve 10 cıktı sonra ilaca basladık. Daha öncesinde vardı büyük ihtimal. Zaten abilerimde de var genetik demekki diye düşünyorum.

Kizlar ben her an banlanabilirim gitmeden yazayimbakin baska topikde ne buldum cinsiyetle alakali bakin bakalim cinsiyeti belli olanlar dogrumu

Eklentiler

• 20201001_230530.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 101

Bende ilk öğrendim ve araştırdığımda çok üzüldüm ama herşey Allahtan yapıcak bişey yok dedim sonra. Tüp bebekle olduğundan ilaçlardan kaynaklı olabilir dedi doktorum. Allaha emanet demekten başka çaremiz yok.

Doktor beni çok strese soktu. Ben rahattım aslında yok gebelik sonlanabilir bilmem ne. Önce bi bakalım tedavi olcak durumda mı de. Felaket tellalı gibi bazı doktorlar gercekten.

Kizlar ben her an banlanabilirim gitmeden yazayimbakin baska topikde ne buldum cinsiyetle alakali bakin bakalim cinsiyeti belli olanlar dogrumu
Bir teori daha ben tek seferlik ilişki ile hamile kaldığım için gününü biliyorum bende bütün teoriler erkek çıkıyor zaten ama hisler kız

Bir teori daha ben tek seferlik ilişki ile hamile kaldığım için gününü biliyorum bende bütün teoriler erkek çıkıyor zaten ama hisler kız
Aa burdada mi erkek cikti doktor tahmin yaptimi peki.Bende kiz erkek karisik cikio cin takvimi kiz bu teori erkek yuzuk makas erkek nub kiz

Aa burdada mi erkek cikti doktor tahmin yaptimi peki.Bende kiz erkek karisik cikio cin takvimi kiz bu teori erkek yuzuk makas erkek nub kiz
Yok canım doktor cinsiyetle ilgili birsey söylemedi küçük zaten simdi ne görecek bende sormadım Çin takvimi bıçak makas yüzük hepsi erkek çıkıyor belirtilerimde farklı bu hamileliğimde rahat geçiyor. Cinsiyet tahmini yapan arkadaşta kesedeki konuma göre erkek demisti 10+6 haftalık attım kıza benziyor ama emin olamadım tekrar usg paylaş dedi öyle karışık işte iki hafta sonra kontrolüm var perinatoloğa gidicem o görür belki

Bende ikra ya 6 haftalikken attm kiz dedi sonra 9 haftalik erkek dedi ama emin olamadim ddi bende haftaya gidicem belki bisi soler doktr

Oğlum için uyuyor bu. Ikinci dondurulmuş embriyo olduğu için o zaman o da erkek oluyor Yüzükle cinsiyet ve cocuk sayısi öğrenmede kız cıktı benim etrafındaki herkes kız diyor oğlum kız istiyor Ikra Meyra erkek gibi dedi Ben hiçbir hissedemiyorum ya

Bende senin gibiydim herkes diyo hissedersin inan ne kız ne erkek hissediyodum

Valla bende ole bir ara herkes erkek erkek dedi ozmn erkek hissediodum sonra kiz demeye basladilar kiz hissettm artik hislerim de gitti nötr durumdayim

Valla bende ole bir ara herkes erkek erkek dedi ozmn erkek hissediodum sonra kiz demeye basladilar kiz hissettm artik hislerim de gitti nötr durumdayim
Ben kızımda hissetmiştim herkes doktorda dahi erkek demişti elim kız kıyafetlerine gidiyordu ismi ta hamile kalmadan belliydi, şimdi de erkek hissediyorum isminde belli ama bi acaba var yinede bu sefer

Doktor beni çok strese soktu. Ben rahattım aslında yok gebelik sonlanabilir bilmem ne. Önce bi bakalım tedavi olcak durumda mı de. Felaket tellalı gibi bazı doktorlar gercekten.

Evet bazı doktorlar gereksiz stres yaratıyorlar ne yazıkki. Hassas bi dönemdeyiz çabuk kafamıza takılıyor en son gittiğimde başka doktora gittim banada kese aşağıda dedi bide e-nabıza düşük tehdidi diye giriş yapmış stres altındayım şimdi bi an önce kontrol günüm gelsin istiyorum.

Ben kızımda hissetmiştim herkes doktorda dahi erkek demişti elim kız kıyafetlerine gidiyordu ismi ta hamile kalmadan belliydi, şimdi de erkek hissediyorum isminde belli ama bi acaba var yinede bu sefer
Ben de kiz kiyafetleri bakiorm ama bir kizim var oda kendine kiz kardes istedigi icin hep kiz reyonundayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…