Bn 2 kilo almışım fazla yemek yememe rağmen şaşırdım göbeğim 5 aylık gibi çıkmışYaa kocam bana seviyorum diye baklava getirmiş işten gelirken evet cok seviyorum ama şimdi değil tatlıdan tiksindim bir kilo almış hemde zorla bir dilim yedim öğürerek
Ama kıyamamm düşünmüştee dikkat etmemiş nelerden tiksindiğime
Ayy pardon ben ilaca başladığın kısmı atlamışım galiba ondan panikledim
Sevindim canım, sağlıklı bir hamilelik dilerim
Ben daha almadım da alırım orası kesin ilkinde +18 le finale gittimBn 2 kilo almışım fazla yemek yememe rağmen şaşırdım göbeğim 5 aylık gibi çıkmış
Bu da bisey mi haberlerde adam baba meslegini yapiyor diye ve kadin okuma yazma bilmiyormus diye oturup iç çeke çeke ağlayan bir ben var burdaIngilızce dersinde rap alfabe izlediler benim çocuk bağıra bağıra tekrar ediyo4 ben başladım ağlamaya ne güzel soyluyo4 diye valla biri görse deli der hamilelik be
Aynı da biz :) Bizim daha cinsiyet belli değil kızda kendini kız olcak diye şartlıyor,annecim diyorum Allah kız da verirse erkekte verirse seversin kardeşini, Allahım kız kardeşim olsun tamam mı diye dua ediyor sonrada tamam diye kendine cevap veriyor,annecim tamam dedi diyor haha güler misin ağlar mısınBen de kiz kiyafetleri bakiorm ama bir kizim var oda kendine kiz kardes istedigi icin hep kiz reyonundayiz
11+1dE gittiķ canim dr sordum ; 13.hafta gelsem degisirmiydi die hayir degismez pek ama erken done.de yakalamak daha kolay oluyor dedi.Ikili test icin erken degilmi cnm benim 10+1 olmam gereken gun bebek 10+6 cikti onde gidiyor dedi doktor ikili test yapilcakmi dedim suan cok erken dogru sonuc vermez dedi haftaya gel dedi onde gitmesini baz alarak 12+4 de girmis olucam
Aynı da biz :) Bizim daha cinsiyet belli değil kızda kendini kız olcak diye şartlıyor,annecim diyorum Allah kız da verirse erkekte verirse seversin kardeşini, Allahım kız kardeşim olsun tamam mı diye dua ediyor sonrada tamam diye kendine cevap veriyor,annecim tamam dedi diyor haha güler misin ağlar mısın
Yaşın kac canim benim 35 farkli testler oneriyor daha sonucu almadık ben kan verdim. Sonuca gore konusalik dedim Allah im herkesin bebegi saglikli olsun insallah mubarek cuma gununun yuzu suyu hurmetineCanim benim bildigim 14.hafta gec bazi doktorlar yapmiyor gec kalinmis die benim doktor hem sat hem ultrosnda cikan tarihe gore oturup hesapladi haftaya gel sali yada carsamba yapalim dedi sata gore 11+3 olucam ultroson 5 veya 6 gun onde gidiyor.bide ben kan vermicem sadece ense kalinligi ve ve burun kemigine bakilacak kan testi kafa karistiriyo yas yukseldikce oran degisiyo oyzden istemiorm dedim doktor da kabul etti
Canım merhaba biz senle aynı gün transfer olduk ben de 10.hafta içindeyim benim tüm ilaçlarımı bıraktırdı progestan fitil progestan iğne ve oksaparı çarşamba günü kestim zaten demişti 9.haftadan sonra bıraktırcam diye.Sen devam ediyomusun?Amin inşallah Allah hepimize sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride göstersin umarım
Bnde 15 almıştım 10 gitti 5 kaldıBen daha almadım da alırım orası kesin ilkinde +18 le finale gittim
BanlanmissinKizlar ben her an banlanabilirim gitmeden yazayimbakin baska topikde ne buldum cinsiyetle alakali bakin bakalim cinsiyeti belli olanlar dogrumu
Ya bizde çok merak etmiştik çok güzel görünüyorsunuz maşallah sağlıcakla gelsin küçük prensesKızlar yazamadım dün ev kalabalıktı partimizi yaptık
Bana hamilelik sonuna kadar dedi progestanCanım merhaba biz senle aynı gün transfer olduk ben de 10.hafta içindeyim benim tüm ilaçlarımı bıraktırdı progestan fitil progestan iğne ve oksaparı çarşamba günü kestim zaten demişti 9.haftadan sonra bıraktırcam diye.Sen devam ediyomusun?
Supersiniz allah kucaginiza almayi da nasip etsinKızlar yazamadım dün ev kalabalıktı partimizi yaptık
Biliyorum canım bende küçükçekmece cennet konaklarının yakınında oturuyorumKüçükçekmecede Bilir misin bilmiyorum cennet koru sitesi var oradayım
Bizim grubun hatunları rahat duramıyor kiBanlanmissinbenm liste tutmadı 26 temmuz benm
Çokk teşekkür ederim canımYa bizde çok merak etmiştik çok güzel görünüyorsunuz maşallah sağlıcakla gelsin küçük prenses ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?