Bak işte kontrole kadar hep aklında o olcak. İçini ferah tut canım. Herşey yolundadır inşallah ☺Evet bazı doktorlar gereksiz stres yaratıyorlar ne yazıkki. Hassas bi dönemdeyiz çabuk kafamıza takılıyor en son gittiğimde başka doktora gittim banada kese aşağıda dedi bide e-nabıza düşük tehdidi diye giriş yapmış stres altındayım şimdi bi an önce kontrol günüm gelsin istiyorum.
Ya benim kızım da karnımı sevmek istiyor anne kardeşimi seveyim mi diyor gelip öpüyorBen de kiz kiyafetleri bakiorm ama bir kizim var oda kendine kiz kardes istedigi icin hep kiz reyonundayiz
Bu kızlar hep aynıBen de kiz kiyafetleri bakiorm ama bir kizim var oda kendine kiz kardes istedigi icin hep kiz reyonundayiz
Bak işte kontrole kadar hep aklında o olcak. İçini ferah tut canım. Herşey yolundadır inşallah ☺
Ya inanır mısınız doktor ne kadar sakin ve rahat olursa hamilelik o kadar rahat geçiyor. Benim ilk hamileliğim o kadar sorunlu ve zordu ki doğurana kadar hep bı stres sorunBak işte kontrole kadar hep aklında o olcak. İçini ferah tut canım. Herşey yolundadır inşallah ☺
Ben de bugün ölüp ölüp dirildim, nasıl bir baş ağrısı, migrenim tuttu galiba. Bir ara artık oturup ağladım, çocuklarımda korktu ne oluyor diye. Dayanamayıp paracetemol içtim ama pek etki etmedi.Kizlar basim cok agriyor resmen çatliyor valla geçmiyor yaneyapicam ilacta almak istemiyorum
Olmaz bu çok yüksek bir tsh. Maalesef bazı doktorların bilgisi çok yetersiz. Acilen başka bir doktora git arkadaşım, sakın sakın ihmal etme. Doktor hemen ilaca başlatır, dört haftada bir tekrar tahlil yapılıp ilaç dozu arttırılır. Hamilelik sonrası da muhtemelen ilacı kullanmaya devam etmen gerekecek.Kaç çıkmıştı tsh’ın benimde yüksek çıktı gebeliğin başında ilaç kullanıyorum ama doktorum sorun etmedi hiç. 6.31 çıkmıştı ve gebelikten önce hiç tsh problemi yaşamamıştım sizin varmıydı öncesinde sorun.
Benim ki 7.5 yasinda hergun oda karnimi seviyor tam bir kucuk anne edalarinda yasindan olgun davranmayi sever kiz kardes olsn erkek beni anlamaz diyoYa benim kızım da karnımı sevmek istiyor anne kardeşimi seveyim mi diyor gelip öpüyor27aylık ama tam bir cimcime soruyorum kardeşin kız mı olsun erkek mi diye erkek olsun kız olmasın diyor normalde de erkek çocuklarına abilere falan çok meraklı seviyor ondan herhalde öyle istiyor
Benimde bi ablam bi abim var ikisylede cok dertleairdim ama abla daha baska tabi erkekler evlenince kardesiyle baglari kopuyor azcikBu kızlar hep aynıbenim kızda kız kardeş istiyor bende üç kız kardeşim ama kız kardeşlik başka bişi ya o ayrı
Ben bu gebeliğimden önce martta hamile kalmıştım doktorum 4haftayı geçsin gel dedi sıra geç bulduk 8.haftaydı kalp atışı diye gittik ilk kontrole bi baktı kese boş dedi almalıyız HOCAM dedim yanılıyor olabilirmisiniz baya baktı kese parça parça dedi boş bebek yok dedi hemen alalım dedi ben o an ki şokla ağladım biraz dediki olabilir böle şeyler bebek sağlıksızsa vücut kabul etmiyor, sonucu patolojiye göndercem göreceksin bebek yok dedi peki dedik aldı eve geldim ağlıyorum hata mı ettik başka doktora da gitsemiydik vs sonra sonuç çıktı kese boş embriyoya rastlanmadı dedi ama o ana kadar ben hep kendimi suçladım aslında gezmek gerek bir iki doktor daha ben güvendiğim biri olduğu için tamam demiştim o şokla nasip şimdiyeymişEvet bazı doktorlar gereksiz stres yaratıyorlar ne yazıkki. Hassas bi dönemdeyiz çabuk kafamıza takılıyor en son gittiğimde başka doktora gittim banada kese aşağıda dedi bide e-nabıza düşük tehdidi diye giriş yapmış stres altındayım şimdi bi an önce kontrol günüm gelsin istiyorum.
Gece gece güldürdün beniYa benim kızım da karnımı sevmek istiyor anne kardeşimi seveyim mi diyor gelip öpüyor27aylık ama tam bir cimcime soruyorum kardeşin kız mı olsun erkek mi diye erkek olsun kız olmasın diyor normalde de erkek çocuklarına abilere falan çok meraklı seviyor ondan herhalde öyle istiyor
Olmaz bu çok yüksek bir tsh. Maalesef bazı doktorların bilgisi çok yetersiz. Acilen başka bir doktora git arkadaşım, sakın sakın ihmal etme. Doktor hemen ilaca başlatır, dört haftada bir tekrar tahlil yapılıp ilaç dozu arttırılır. Hamilelik sonrası da muhtemelen ilacı kullanmaya devam etmen gerekecek.
Evet evet evlenince erkekler daha çok ailesine dönüyor iş ev derken kafası evinde oluyor ama kız kardeşler hep birlikte her dert iş vs koşuyorlar ama bazı kız kardeşler de düşman gibi de oluyor o ayrıBenimde bi ablam bi abim var ikisylede cok dertleairdim ama abla daha baska tabi erkekler evlenince kardesiyle baglari kopuyor azcik
Çocuk haklı bende iki kız daha iyi anlaşır diye düşünüyorum daha paylaşımcı olurlar büyüdüklerinde dert ortağı olurlar çok güzel bişey bende çok isterdim bı kız kardeşim yada ablam olsun ama iki erkek kardeşim varBenim ki 7.5 yasinda hergun oda karnimi seviyor tam bir kucuk anne edalarinda yasindan olgun davranmayi sever kiz kardes olsn erkek beni anlamaz diyo
Ben bu gebeliğimden önce martta hamile kalmıştım doktorum 4haftayı geçsin gel dedi sıra geç bulduk 8.haftaydı kalp atışı diye gittik ilk kontrole bi baktı kese boş dedi almalıyız HOCAM dedim yanılıyor olabilirmisiniz baya baktı kese parça parça dedi boş bebek yok dedi hemen alalım dedi ben o an ki şokla ağladım biraz dediki olabilir böle şeyler bebek sağlıksızsa vücut kabul etmiyor, sonucu patolojiye göndercem göreceksin bebek yok dedi peki dedik aldı eve geldim ağlıyorum hata mı ettik başka doktora da gitsemiydik vs sonra sonuç çıktı kese boş embriyoya rastlanmadı dedi ama o ana kadar ben hep kendimi suçladım aslında gezmek gerek bir iki doktor daha ben güvendiğim biri olduğu için tamam demiştim o şokla nasip şimdiyeymiş
İnşallah canım hepimiz insan başına gelmeden anlamıyor gerçekten sağ Salim alalım bebişlerimizi inşaallahEvet doktor gerçekten önemli strese sokan değil daha çok rahatlatıcı olmalı. Allah nasip etmiş sağlıkla sana tekrardan inşallah sağlıcakla kucağımızada alabiliriz
Ya şimdi aşıları falan hep aya göre takip ediliyor ya öyle alıştık öyle gidiyorGece gece güldürdün benibüyümüş bebeklere hala neden aylık olarak yaş söylüyorlar anlamıyorum cidden biri bunu bana söylesin Ay Teyzem aklıma geldi sen 27 aylık diyince. 3 yaşında demiyor da 36 aylık diyordu oğluna
Kesnlikle sana iyi gelmeyen doktora gitmiceksin bidaha. Sonucta seceneği çok :)Ya inanır mısınız doktor ne kadar sakin ve rahat olursa hamilelik o kadar rahat geçiyor. Benim ilk hamileliğim o kadar sorunlu ve zordu ki doğurana kadar hep bı stres sorunama Allah razı olsun beni öyle rahatlatırdı ki sakin tavırlarıyla çözüm odaklı olmasıyla çok şükür kızımı sağlıkla kucağıma almama vesile oldu hakkını ödeyemem doktorunuzu iyi seçin içinize sinmiyorsa değiştirin
Ayy pardon ben ilaca başladığın kısmı atlamışım galiba ondan panikledimİlaç verdi doktorum euthyrox 50 mg kullanıyorum 20 gündür. 2 hafta sonra kontrolüm var o zaman tekrar tsh kontrol edilip ayarlanıcak sanırım ilaç dozu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?