Progestan fitili mi iğneyi mi? Ben artık çok yorulmuştum iğneyi iki günde bir kalçadan oluyordum eczanede fitilide günde 3 kez 2 tane artık fitili ittirirken bile midem bulanmaya başlamıştı sevindim bırkatırmasına ama biyandan da bir sıkıntı olurmu diye de düşündüm.Kan sulandırıcı kullanıyormusun?Bana hamilelik sonuna kadar dedi progestan
Çok teşekkür ediyorumSupersiniz allah kucaginiza almayi da nasip etsin
Maşallah çok güzel görünüyorsunuz canım sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunKızlar yazamadım dün ev kalabalıktı partimizi yaptık
Çok teşekkür ediyorum canımMaşallah çok güzel görünüyorsunuz canım sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Kizlar ben her an banlanabilirim gitmeden yazayimbakin baska topikde ne buldum cinsiyetle alakali bakin bakalim cinsiyeti belli olanlar dogrumu
Merhabakızlar yazmadığım atladığım olursa lütfen yazın
Doktorun tahminine göre doğruKizlar ben her an banlanabilirim gitmeden yazayimbakin baska topikde ne buldum cinsiyetle alakali bakin bakalim cinsiyeti belli olanlar dogrumu
Yaaa hayırlı olsun cok tatlısınız sağlıkla hepimiz kucagımıza alalım inşallahKızlar yazamadım dün ev kalabalıktı partimizi yaptık
Iki Kızımda da tuttu bakalım bu bebekte tutacak mi?Kizlar ben her an banlanabilirim gitmeden yazayimbakin baska topikde ne buldum cinsiyetle alakali bakin bakalim cinsiyeti belli olanlar dogrumu
Bende de genetik haşimota var omur boyu euthyrox kullanicam 150 mg kullaniyorum bende aksatmadan kullanin biraktiginiz zaman tekrar yukseliyor ben ilk emzirme doneminde birakmistik 100 firladi dr.baya kizmisti sonra birdaha birakmadim tsh hamilelik ve hamile kalma dobeminde cok cok onemliİlaç verdi doktorum euthyrox 50 mg kullanıyorum 20 gündür. 2 hafta sonra kontrolüm var o zaman tekrar tsh kontrol edilip ayarlanıcak sanırım ilaç dozu ☺
Erkeğe benzettim ben ama bilemedim genelde yanlış çıktı dediklerimKızlar selam devlete gittim ama rezalet resmen sağlam giren hasta çıkar o dereceydi bakmadı bile bir kafasına baktı okdr 14hafta erken belli olmaz dedi ben tabi duramadım hemen özelden başka doktordan randevu aldım oda 14de gelince niye ara dönemde geldin cinsiyet için dimi kendi doktorunuzu bekleseniz diye fırçaladımıneyse baktı etti dedi kız gibi ama net göremiyorum yüzüstü duruyor dedi ama net kız diyemem dedi bekle 16yı dedi sağolun dedim bekleyin kızlar gibilerle kafa daha çok karışıyor bide siz bakin bakim fikriniz ney☺
Bende hala erkek hissediyorum doktor da bilmiyorum gibi diyorum dedi kafalar karışıkErkeğe benzettim ben ama bilemedim genelde yanlış çıktı dediklerimmaşallah
Bu nedir arkadaş bir de doktorlardan fırça yiyoruz. Ben de salı gününe kadın doğuma randevu aldım gitmesem de kendi doktorumu mu beklesem korktum şimdi..Ben sadece sağlıklı devam ediyormu diye pimpiriklendim hiç hissetmiyorum ya onun için gideceğim cinsiyet falan değil duymak istediğim.Kızlar selam devlete gittim ama rezalet resmen sağlam giren hasta çıkar o dereceydi bakmadı bile bir kafasına baktı okdr 14hafta erken belli olmaz dedi ben tabi duramadım hemen özelden başka doktordan randevu aldım oda 14de gelince niye ara dönemde geldin cinsiyet için dimi kendi doktorunuzu bekleseniz diye fırçaladımıneyse baktı etti dedi kız gibi ama net göremiyorum yüzüstü duruyor dedi ama net kız diyemem dedi bekle 16yı dedi sağolun dedim bekleyin kızlar gibilerle kafa daha çok karışıyor bide siz bakin bakim fikriniz ney☺
Ay valla kızıyorlar kendi doktoruna neden gitmiyorsun niye geldin diye soruyorlarBu nedir arkadaş bir de doktorlardan fırça yiyoruz. Ben de salı gününe kadın doğuma randevu aldım gitmesem de kendi doktorumu mu beklesem korktum şimdi..Ben sadece sağlıklı devam ediyormu diye pimpiriklendim hiç hissetmiyorum ya onun için gideceğim cinsiyet falan değil duymak istediğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?