Yaa Gülce geliyor deseneKızlaaar ense 1mm çıktı çok şükür burun kemigide var dedi fosur fosur uyuyodu maşallah umru deildi rahatsizda olmadi hiçinşallah doğuncada uykucu olur kızımız kesinleşti artık değişmez dedi ikinci resimde bacak arası mahremini paylaştım yavrumun
Uyuz oluyorum şu devletteki kadın doğumculara bende hiç iyisine denk gelemedim maalesef onun için devlette kadın doğum bölümüne gitmem hiç Allah düşürmesin ellerineKızlar selam devlete gittim ama rezalet resmen sağlam giren hasta çıkar o dereceydi bakmadı bile bir kafasına baktı okdr 14hafta erken belli olmaz dedi ben tabi duramadım hemen özelden başka doktordan randevu aldım oda 14de gelince niye ara dönemde geldin cinsiyet için dimi kendi doktorunuzu bekleseniz diye fırçaladımıneyse baktı etti dedi kız gibi ama net göremiyorum yüzüstü duruyor dedi ama net kız diyemem dedi bekle 16yı dedi sağolun dedim bekleyin kızlar gibilerle kafa daha çok karışıyor bide siz bakin bakim fikriniz ney
Maşallah ne kadar da büyümüş. Uzuvlari çok net görünüyor. Bacak arasini açmamış ama bana da erkek gibi geldiKızlar selam devlete gittim ama rezalet resmen sağlam giren hasta çıkar o dereceydi bakmadı bile bir kafasına baktı okdr 14hafta erken belli olmaz dedi ben tabi duramadım hemen özelden başka doktordan randevu aldım oda 14de gelince niye ara dönemde geldin cinsiyet için dimi kendi doktorunuzu bekleseniz diye fırçaladımıneyse baktı etti dedi kız gibi ama net göremiyorum yüzüstü duruyor dedi ama net kız diyemem dedi bekle 16yı dedi sağolun dedim bekleyin kızlar gibilerle kafa daha çok karışıyor bide siz bakin bakim fikriniz ney☺
Evet kuzum insallah gülce'm geliyoYaa Gülce geliyor desenesağlıcakla gelsin inşallah çok sevindim
Uyuz oluyorum şu devletteki kadın doğumculara bende hiç iyisine denk gelemedim maalesef onun için devlette kadın doğum bölümüne gitmem hiç Allah düşürmesin ellerine
Ya şekli şemali erkek gibi bence doktorlar çıkıntı göremeyince kız gibi diyorlar emin olamıyorlar
Ay özeldekide tribe girdi doktorumu sordu iyi bir doktordur beklesene doktorunu dedi isteksiz baktıYaa Gülce geliyor desenesağlıcakla gelsin inşallah çok sevindim
Uyuz oluyorum şu devletteki kadın doğumculara bende hiç iyisine denk gelemedim maalesef onun için devlette kadın doğum bölümüne gitmem hiç Allah düşürmesin ellerine
Ya şekli şemali erkek gibi bence doktorlar çıkıntı göremeyince kız gibi diyorlar emin olamıyorlar
Ay bende erkek hissediyorum ama nerde huysuz var gidip bulurumMaşallah ne kadar da büyümüş. Uzuvlari çok net görünüyor. Bacak arasini açmamış ama bana da erkek gibi geldi
Amin canım inşYaaa hayırlı olsun cok tatlısınız sağlıkla hepimiz kucagımıza alalım inşallah
Özeldekiler de böyle yapıyosa yani artk ne diyelimAy özeldekide tribe girdi doktorumu sordu iyi bir doktordur beklesene doktorunu dedi isteksiz baktıyüzüstü yatıyor bişi göremiyorum ille bişi söyle dersen kız gibi diyim ama net değil dedi
Canım cok sevindim sağlıkla gelsin miniğinAmin canım inşçok teşekkür ederim
Anlamam tabii ki de, ne bileyim canım endişelendim. Senin işinde zormuş. Enerji mi depoluyor diyorsun yaniHayir olcumlari soylemedi. Gayet guzel dedi. Benimki de uyuyordu hic hareket etmedi. Kalp atislarini duydum da rahatladim. Ilk oglumda hep uyurdu kac kere doktora gittim hareketlerini hissedemiyorum diye. Dogdugundan beri 1 dk oturmuyor, uykudan nefret ediyor :) bence endiselenmene gerek yok, hersey guzel dediyse. Hem olcumleri verse anlayacak miyiz normal mi degil mi diye..icini ferah tut..
Benim buna da çin takvimine göre de erkek bakalım. Sağlıkla gelsin de kuzum hiç önemli değilKizlar ben her an banlanabilirim gitmeden yazayimbakin baska topikde ne buldum cinsiyetle alakali bakin bakalim cinsiyeti belli olanlar dogrumu
Ay yavrum gönlüne göre olsun inşallahAynı da biz :) Bizim daha cinsiyet belli değil kızda kendini kız olcak diye şartlıyor,annecim diyorum Allah kız da verirse erkekte verirse seversin kardeşini, Allahım kız kardeşim olsun tamam mı diye dua ediyor sonrada tamam diye kendine cevap veriyor,annecim tamam dedi diyor haha güler misin ağlar mısın
Ne güzel görünüyorsunuz mutluluğunuzu burdan hissettimKızlar yazamadım dün ev kalabalıktı partimizi yaptık
Ben erkeğe benzettim canım, sağlıkla gelsin inşallahKızlar selam devlete gittim ama rezalet resmen sağlam giren hasta çıkar o dereceydi bakmadı bile bir kafasına baktı okdr 14hafta erken belli olmaz dedi ben tabi duramadım hemen özelden başka doktordan randevu aldım oda 14de gelince niye ara dönemde geldin cinsiyet için dimi kendi doktorunuzu bekleseniz diye fırçaladımıneyse baktı etti dedi kız gibi ama net göremiyorum yüzüstü duruyor dedi ama net kız diyemem dedi bekle 16yı dedi sağolun dedim bekleyin kızlar gibilerle kafa daha çok karışıyor bide siz bakin bakim fikriniz ney☺
Hayırlısı neyse o olsun. Benim oğlumda kız istiyordu . Bugün öğrendik bir oğlum daha olacak. Üzüldü garibim.yine de olsun olsun diyo .Aynı da biz :) Bizim daha cinsiyet belli değil kızda kendini kız olcak diye şartlıyor,annecim diyorum Allah kız da verirse erkekte verirse seversin kardeşini, Allahım kız kardeşim olsun tamam mı diye dua ediyor sonrada tamam diye kendine cevap veriyor,annecim tamam dedi diyor haha güler misin ağlar mısın
Bnde kıza benzettim ama pek anladığım soylenmezKızlar selam devlete gittim ama rezalet resmen sağlam giren hasta çıkar o dereceydi bakmadı bile bir kafasına baktı okdr 14hafta erken belli olmaz dedi ben tabi duramadım hemen özelden başka doktordan randevu aldım oda 14de gelince niye ara dönemde geldin cinsiyet için dimi kendi doktorunuzu bekleseniz diye fırçaladımıneyse baktı etti dedi kız gibi ama net göremiyorum yüzüstü duruyor dedi ama net kız diyemem dedi bekle 16yı dedi sağolun dedim bekleyin kızlar gibilerle kafa daha çok karışıyor bide siz bakin bakim fikriniz ney☺
Selam kızlar
Bende yarın ikili ve usg ölçümü için gideceğim. 10+6 olmuş olacağım, erken değil mi tarama için
Cinsiyet eğer gösterirse bi yorum yaparım demişti, bakalım ne olacak
İşte o çağırdı yarın için. Umarım sağlıklı ölçüm yapılabiliyordur 11.haftada. Biraz şüpheliyim12.haftadan sonra gidiliyor diye biliyorum ama doktorunuz ne dediyse onu dinleyin bence.
Öyle valla yaa hiç düşünmezdim bu günleri görebileceğimi çok şükür nasip olduValla cinsiyet öğrendiğimiz zamanlara geldik hala şaşkınımhep çok uzak geliyordu ama ilk trimester bitiyor bile ❤ Gece rüyamda kızımı gördüm hala etkisinden çıkamadım Allah’ın izniyle sağlıkla kucağımıza alacağımız zamanlar da çabucak gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?