2021 Nisan Anneleri

Yaa Gülce geliyor desene sağlıcakla gelsin inşallah çok sevindim
Uyuz oluyorum şu devletteki kadın doğumculara bende hiç iyisine denk gelemedim maalesef onun için devlette kadın doğum bölümüne gitmem hiç Allah düşürmesin ellerine
Ya şekli şemali erkek gibi bence doktorlar çıkıntı göremeyince kız gibi diyorlar emin olamıyorlar

Maşallah ne kadar da büyümüş. Uzuvlari çok net görünüyor. Bacak arasini açmamış ama bana da erkek gibi geldi

Evet kuzum insallah gülce'm geliyo Rabbim bedenlerimizin dogdugu büyüdüğü günleride göstersin hepimize inşallah

Ay özeldekide tribe girdi doktorumu sordu iyi bir doktordur beklesene doktorunu dedi isteksiz baktı yüzüstü yatıyor bişi göremiyorum ille bişi söyle dersen kız gibi diyim ama net değil dedi

Ay özeldekide tribe girdi doktorumu sordu iyi bir doktordur beklesene doktorunu dedi isteksiz baktı yüzüstü yatıyor bişi göremiyorum ille bişi söyle dersen kız gibi diyim ama net değil dedi
Özeldekiler de böyle yapıyosa yani artk ne diyelim

Ay siz böyle cinsiyet paylaştıkça bende meraklanmaya başlıyorum 17 ekimde bize ne yorum yapacak acaba. Perinatoloğa gidicem 2li için onların cihazları daha iyi olur değil mi belki görebilir cinsiyeti

Anlamam tabii ki de, ne bileyim canım endişelendim. Senin işinde zormuş. Enerji mi depoluyor diyorsun yani içimi rahatlattın canım saol.
Kizlar ben her an banlanabilirim gitmeden yazayimbakin baska topikde ne buldum cinsiyetle alakali bakin bakalim cinsiyeti belli olanlar dogrumu
Benim buna da çin takvimine göre de erkek bakalım. Sağlıkla gelsin de kuzum hiç önemli değil
Ay yavrum gönlüne göre olsun inşallah ya tam yemelikmiş senin kuzucuk
Kızlar yazamadım dün ev kalabalıktı partimizi yaptık
Ne güzel görünüyorsunuz mutluluğunuzu burdan hissettim sağlıkla gelsin kızın inşallah
Ben erkeğe benzettim canım, sağlıkla gelsin inşallah

Hayırlısı neyse o olsun. Benim oğlumda kız istiyordu . Bugün öğrendik bir oğlum daha olacak. Üzüldü garibim.yine de olsun olsun diyo .

Bnde kıza benzettim ama pek anladığım soylenmez

Ay ne güzel herkes cinsiyet öğreniyor ben de ihtimal dahi söylemedi doktorum. 16.haftayı bekliyoruz şimdi ama içimden bi ses kız diyor. Baya kızım olacakmış gibi hissediyorum, 6. Hissim kuvvetlidir genelde

Selam kızlar
Bende yarın ikili ve usg ölçümü için gideceğim. 10+6 olmuş olacağım, erken değil mi tarama için
Cinsiyet eğer gösterirse bi yorum yaparım demişti, bakalım ne olacak

Valla cinsiyet öğrendiğimiz zamanlara geldik hala şaşkınım hep çok uzak geliyordu ama ilk trimester bitiyor bile Gece rüyamda kızımı gördüm hala etkisinden çıkamadım Allah’ın izniyle sağlıkla kucağımıza alacağımız zamanlar da çabucak gelsin inşallah

Öyle valla yaa hiç düşünmezdim bu günleri görebileceğimi çok şükür nasip oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…