2021 Nisan Anneleri

Kızlar yazamadım dün ev kalabalıktı partimizi yaptık
Gözünüz aydın çok hoş olmuş
Seninde gözün aydın çok sevindim Gülce geliyorrrr ama ikinci resmi pek anlayamadim görünmüyor bir şey
Komik bir anı olmuş senin için. Çıkıntı görmeyince kız diyorlar. Bacak arasını görmeleri önemli

Hiç bisey yok işte ondan tam bacak arası orası canım dümdüz çıkıntısız

Ben oksaparı baya oldu bırakalı onu yerine coraspin kullanıcam sürekli. Estrofem ve fitilide ayın 7 sinde bırakıcam. Estrofemi azaltarak bıraktırıyor günde 1 tane içiyorum şuan. Bu arada senin bebiş haftasıyla uyumlu çıkıyor mu ultrasonda. Geçen cuma 9 haftalık çıkması gerekirken 8+4 çıktı benim.

Evet canm
Evet canim hergun birtane coraspirin
3 kere progestan altan
1 folicasit
3 estrofem
1 triod ilaci
Suan 10+2 deyim cnm ben

Benim çarşamba günü 9+1 gibi görünüyo dedi internetteki blastokist transferi hesabına göre tam 10 olması gerekiyo bugün.Ama hastanede de transfer gününden tam 14 gün öncesini son adet tarihin gibi alıp hesaplıyolar ozaman da 10 çıkmıyo 3-4 günlük bi fark ileri veya geri olabilir her zaman

Evet transfer tarihine göre 10 olmadı gerek doktor önemli değil fark dedi ama kafama takılmıştı sağol canım. O kadar takıntılı oldum ki bu dönemde kendimi tanıyamıyorum artık

Bende saliya aldim devlete randevu ilk defa gidicem korkmuyor degilim valla heo icimde devlete karsi bir korku var rabbim iyi dr.denk getirsin bizleri

Kızlar çiğ köfte yemek çok mu zararlı ya canım çekiyo
Benimde kaç gündür canım çekiyor bende diyoeum canım birşey çekmiyor ne yesem meğer çiğ köfte isteği yatıyormuş içimde ayy ekşili ekşili dur gidim de yiyim bari ağzım sulandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…