11-14 arası canm ölçümler merak etme yapılırİşte o çağırdı yarın için. Umarım sağlıklı ölçüm yapılabiliyordur 11.haftada. Biraz şüpheliyim
İnşallah canım11-14 arası canm ölçümler merak etme yapılır
Gözünüz aydın çok hoş olmuşKızlar yazamadım dün ev kalabalıktı partimizi yaptık
Seninde gözün aydın çok sevindim Gülce geliyorrrrKızlaaar ense 1mm çıktı çok şükür burun kemigide var dedi fosur fosur uyuyodu maşallah umru deildi rahatsizda olmadi hiçinşallah doğuncada uykucu olur kızımız kesinleşti artık değişmez dedi ikinci resimde bacak arası mahremini paylaştım yavrumun
Komik bir anı olmuş senin için. Çıkıntı görmeyince kız diyorlar. Bacak arasını görmeleri önemliKızlar selam devlete gittim ama rezalet resmen sağlam giren hasta çıkar o dereceydi bakmadı bile bir kafasına baktı okdr 14hafta erken belli olmaz dedi ben tabi duramadım hemen özelden başka doktordan randevu aldım oda 14de gelince niye ara dönemde geldin cinsiyet için dimi kendi doktorunuzu bekleseniz diye fırçaladımıneyse baktı etti dedi kız gibi ama net göremiyorum yüzüstü duruyor dedi ama net kız diyemem dedi bekle 16yı dedi sağolun dedim bekleyin kızlar gibilerle kafa daha çok karışıyor bide siz bakin bakim fikriniz ney☺
Inşallah gösterir cinsiyetini minnosunİnşallah canımAz önce oğlumun 11+0 usg fotosunu buldum. Yarın aldığım usg ile karşılaştıracağım
Hiç bisey yok işte ondanGözünüz aydın çok hoş olmuş
Seninde gözün aydın çok sevindim Gülce geliyorrrrama ikinci resmi pek anlayamadim görünmüyor bir şey
Komik bir anı olmuş senin için. Çıkıntı görmeyince kız diyorlar. Bacak arasını görmeleri önemli
İnşallahInşallah gösterir cinsiyetini minnosun
Canım merhaba biz senle aynı gün transfer olduk ben de 10.hafta içindeyim benim tüm ilaçlarımı bıraktırdı progestan fitil progestan iğne ve oksaparı çarşamba günü kestim zaten demişti 9.haftadan sonra bıraktırcam diye.Sen devam ediyomusun?
Evet canmProgestan fitili mi iğneyi mi? Ben artık çok yorulmuştum iğneyi iki günde bir kalçadan oluyordum eczanede fitilide günde 3 kez 2 tane artık fitili ittirirken bile midem bulanmaya başlamıştı sevindim bırkatırmasına ama biyandan da bir sıkıntı olurmu diye de düşündüm.Kan sulandırıcı kullanıyormusun?
Evet canim hergun birtane coraspirinProgestan fitili mi iğneyi mi? Ben artık çok yorulmuştum iğneyi iki günde bir kalçadan oluyordum eczanede fitilide günde 3 kez 2 tane artık fitili ittirirken bile midem bulanmaya başlamıştı sevindim bırkatırmasına ama biyandan da bir sıkıntı olurmu diye de düşündüm.Kan sulandırıcı kullanıyormusun?
Benim çarşamba günü 9+1 gibi görünüyo dedi internetteki blastokist transferi hesabına göre tam 10 olması gerekiyo bugün.Ama hastanede de transfer gününden tam 14 gün öncesini son adet tarihin gibi alıp hesaplıyolar ozaman da 10 çıkmıyo 3-4 günlük bi fark ileri veya geri olabilir her zamanBen oksaparı baya oldu bırakalı onu yerine coraspin kullanıcam sürekli. Estrofem ve fitilide ayın 7 sinde bırakıcam. Estrofemi azaltarak bıraktırıyor günde 1 tane içiyorum şuan. Bu arada senin bebiş haftasıyla uyumlu çıkıyor mu ultrasonda. Geçen cuma 9 haftalık çıkması gerekirken 8+4 çıktı benim.
Benim çarşamba günü 9+1 gibi görünüyo dedi internetteki blastokist transferi hesabına göre tam 10 olması gerekiyo bugün.Ama hastanede de transfer gününden tam 14 gün öncesini son adet tarihin gibi alıp hesaplıyolar ozaman da 10 çıkmıyo 3-4 günlük bi fark ileri veya geri olabilir her zaman
Etli ise zararlı özellikle toksoplazma bağışıklığın yoksa.Etsizse çok hijyenik ve güvendiğin biyerse yenebilir benceKızlar çiğ köfte yemek çok mu zararlı yacanım çekiyo
Zararlı mı çiğ köfte benm canımda çok istiyorum ve yiyorum haftada 2 3 kere yiyorum canım çok istiyor diyeKızlar çiğ köfte yemek çok mu zararlı yacanım çekiyo
Bende saliya aldim devlete randevu ilk defa gidicem korkmuyor degilim valla heo icimde devlete karsi bir korku var rabbim iyi dr.denk getirsin bizleriBu nedir arkadaş bir de doktorlardan fırça yiyoruz. Ben de salı gününe kadın doğuma randevu aldım gitmesem de kendi doktorumu mu beklesem korktum şimdi..Ben sadece sağlıklı devam ediyormu diye pimpiriklendim hiç hissetmiyorum ya onun için gideceğim cinsiyet falan değil duymak istediğim.
Bende yiyorum.. etsiz ve hijyenikse bence de zarari yok.Kızlar çiğ köfte yemek çok mu zararlı yacanım çekiyo
Yine şanslısın benim doktor 20. Hafta dediAy ne güzel herkes cinsiyet öğreniyor ben de ihtimal dahi söylemedi doktorum. 16.haftayı bekliyoruz şimdi ama içimden bi ses kız diyor. Baya kızım olacakmış gibi hissediyorum, 6. Hissim kuvvetlidir genelde
Benimde kaç gündür canım çekiyor bende diyoeum canım birşey çekmiyor ne yesem meğer çiğ köfte isteği yatıyormuş içimde ayy ekşili ekşili dur gidim de yiyim bari ağzım sulandıKızlar çiğ köfte yemek çok mu zararlı yacanım çekiyo
Etsiz yenilebiliyo yaniEtli ise zararlı özellikle toksoplazma bağışıklığın yoksa.Etsizse çok hijyenik ve güvendiğin biyerse yenebilir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?