2021 Nisan Anneleri

Kızlar ben de bu gün kontrole gittim. Minnosum normalde 12+4 olmasi gerekiyordu 2 gun geriden geliyo. Buna ne sebep olur sizce. Cinsiyet te söylemedi tahmininiz var mi acabaEki Görüntüle 2699551
Canım bazen ilerde bazen geride gider cok ta takma bence. Döllenme tarihiyle alakalı olabilir
Çünkü hepimiz de son adet tarihini baz alıyoruz. Belki geç döllenmiştir. İlk gebeliğimde doktorum sürekli olarak bu bebek geri kalmış, ilerleme yok, beslenemiyor, erken alalım demişti. Doktorumu değiştirip 41 haftada doğum yaptım 3400 kg gayet sağlıklı bir yavrum oldu. Neye dayanıp boyle diyorlar bende anlamadım tam ama cokta takmamak lazımmış. Boş yere üzmüşüm o zaman kendimi

Merhaba kızlar,
Doktordan çıktım. Gününden 3 gün geride çıktı ölçümü. O yüzden ikili yapamadı Cuma tekrar gideceğim.

Günaydın kızlar 14.haftaya gireceğim yarın ☺☺ Şuna hastaneye gidiyorum ikili teste inşallah cinsiyetini öğreniriz
baya büyümüş maşallah öğrenirsiniz inşallah çoğunluk ogrenmis kizlar ne guzel biz büyüğüz ama 16. haftayi bekliyoruz ayin 12 si gibi gidicem inşallah bizlerde öğreniriz

15. haftadan herkese günaydin 2 gün bas agrisindan kafami kaldiramadim cok sükür gecti. Cig köfte partisi vermissiniz kizlarr afiyet olsun
Hahahha evet canım bn eşimden istemedim ama oda almıştı niye aldın dediğimde sen çok seviyorsun ya canın çekmiştir diye aldım dedi adam içimi okuyor be

Hahahha evet canım bn eşimden istemedim ama oda almıştı niye aldın dediğimde sen çok seviyorsun ya canın çekmiştir diye aldım dedi adam içimi okuyor be
ohh ne güzel leb demeden leblebi aliyo afiyet olsun

Günaydın kızlar ne güzel canlar bişeyler cekmeye yenmeye başlanmıs valla çok imrendim size inşaallah en kısa zamanda bende hayatta kalmak icin değil zevkle yemek yiyebilirim çok şükür kusmalarım baya azaldı ama hala hafif bulantılar devam ediyor ve asla canım bişey istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…