2021 Nisan Anneleri

Günaydın canım inşaallah bende yeni yeni istemeye başladım tabi bir anda iyi olmuyoruz bir iki haftaya hiç bir şeyimiz kalmaz inşaallah

Günaydın 14. Haftaya girdim bugünden itibaren folik asit yok demir ve omega var

Ben anonym bir sekilde instagram da dr uma sordum kac hafta da cinsiyet gorulur diye benim dr muanehanesinde balonlu supriz de yapio bende merakdan sordum bakin cevabi:

Merhaba 13.haftadannitibaren cinsiyet tahmini baslar.ancak boyle bir supriz icin cinsiyetin kesin olmasi gerekir bu nedenle 16.hafta yüzde yüzdür cinsiyet tahmini icin

Bnmde 2 hafta sonra belli olacak

İnşallah
Oğlum hep önden giderdi 1 hafta kadar. Bu bebeğim geriden gelince biraz endişeleniyorum açıkcası
Hiç endişelenme canm duruşuyla alakalı degisiyo ölçümler benm 1 günde 1 hafta oynattı ölçümü tortop olmuş uyuyodu sipa bi öncekine göre 1 hafta geride ölçtü

Hiç endişelenme canm duruşuyla alakalı degisiyo ölçümler benm 1 günde 1 hafta oynattı ölçümü tortop olmuş uyuyodu sipa bi öncekine göre 1 hafta geride ölçtü
Dimi, bende duruşuyla ilgilidir diye düşünüyorum. Bi de belki de minyon bi bebek olacaktır oğluma göre bilmiyorum tabi, iyi düşünmek istiyorum
Cuma güzel haberlerle gelirim inşallah

Duruşuna göre her gittiğimiz de farklı mı çıkar yani

Cikiyo valla kıpırdadıkça değişik olcuyolar boylu boyunca yakalayınca düzgün cikiyo gerçi yakında kafa ölçüsünden bacak kemiğinden ölçecekler ozaman net öğrenicez hep haftalarını

Dimi, bende duruşuyla ilgilidir diye düşünüyorum. Bi de belki de minyon bi bebek olacaktır oğluma göre bilmiyorum tabi, iyi düşünmek istiyorum
Cuma güzel haberlerle gelirim inşallah
Yok yok hiç sıkma canını diyorum ya bi önceki gün kafa çapını ölçtü bide boylu boyunca yatıyordu 12+5 cıktı bi sonraki gün sadece boydan baktı bebede eni konu uyuyodu 11+5 cıktı ama ögrendigin için işin iç yüzünü hiç umursamadim daha öncekinde de karakiza yazmıştım aynı anda 3 farklı ölçü çıktı kıpırdadıkça değişti

Cikiyo valla kıpırdadıkça değişik olcuyolar boylu boyunca yakalayınca düzgün cikiyo gerçi yakında kafa ölçüsünden bacak kemiğinden ölçecekler ozaman net öğrenicez hep haftalarını
Yeter ki sağlıklı olsunlar da ben zaten bi 7 haftalık gittim bi 13 haftalıkken . İlk gittiğimmde 3 gün geriyi. İkinci gittiğimde 6 gün ileri insan haftasına göre ilerde oldugunu duyunca daha bi seviniyo

Yeter ki sağlıklı olsunlar da ben zaten bi 7 haftalık gittim bi 13 haftalıkken . İlk gittiğimmde 3 gün geriyi. İkinci gittiğimde 6 gün ileri insan haftasına göre ilerde oldugunu duyunca daha bi seviniyo
Ay evet cidden seviniyo ben çok sık gittiğim için sayamadım gittiklerimi 3.haftadan itibaren maşallah

Ay evet cidden seviniyo ben çok sık gittiğim için sayamadım gittiklerimi 3.haftadan itibaren maşallah
Bence aranızda en az giden benim zaten ama hak veriyorum herkese randevudan cıkınca icin rahat ediyo bi kac gün sonra tekrar iyi mi acaba nasıl diye düşünmeye başlıyosun

Bence aranızda en az giden benim zaten ama hak veriyorum herkese randevudan cıkınca icin rahat ediyo bi kac gün sonra tekrar iyi mi acaba nasıl diye düşünmeye başlıyosun
Birazda mecburiyetten benm kuzum ya yemedigim iğne ilaç kalmadı riskli gebelik diye insanlıktan ciktim eşim acıyarak bakıyo evde ne bu böyle heryerin mosmor diye ahahahhaiyi olsunda tek isteğim o morluklar geciyo sonuçta oyyy anası kurban olsn onaa

Evet senin ki farklı canım dediğin gibi yeter ki iyi olsunlar insan herşeye katlanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…