2021 Nisan Anneleri

Günaydın canım inşaallah bende yeni yeni istemeye başladım tabi bir anda iyi olmuyoruz bir iki haftaya hiç bir şeyimiz kalmaz inşaallah
Ben geçen hafta okadar kötüydümki herhalde bitmeyecek dokuz ay dedim ama çok şükür Allah a bu hafta daha iyiydim yani en azından kusma yok obile büyük nimet suan inşaallah zamanla daha da toparlarız tadını cıkarırız canım

Ya geçen kimle konusmustuk hatirlamiom ama usg ölçümüne göre mi doğum tarihi değişir flan diye sordum onu doktoruma evet dedi usg de çıkan tarih doğum tarihini verirmiş unutmadan yazayım dedim

Ya geçen kimle konusmustuk hatirlamiom ama usg ölçümüne göre mi doğum tarihi değişir flan diye sordum onu doktoruma evet dedi usg de çıkan tarih doğum tarihini verirmiş unutmadan yazayım dedim
Bende birinin bi mesajını okumuştum son adet tarihini baz aldı doktor diye. Ama bence de usg ölçümüne göre tarih verir

Kızlar çok garip bir rüya gördüm hayrolsun çok etkilendim, doğuma giriyorum çatala yatmışım karşımda kadın bir doktor ıkın diyor falan sonra gözümü bir açıyorum doğum yapmışım bebeğim yanımda ama çok iri üç aylık gibi ya diyorum ben Doğumu hatırlamıyorum neden diyorum kadın diyor ben bayılttım seni ama diyorum baygın doğum olmaz ki zaten zor oldu diyor ama ağrım yok nasıl zor oluyor ayaktayım diyorum bebeğim kaç kilo diyorum büyük diyor sadece tam alcam kucağıma bebeğin altında bez yok kız bebek ve dizleri soyulmuş noldu diyorum bebeğime zor oldu ya Doğum diyor çevrem nerde kimse yok diyorum kaç saattir uyuyorum ki bebek acıkmadımı kimse emzir demiyor yardım etmiyor bebek ağlamıyor neden diyorum bir kadın diyor ki çünkü o Bebek yeni doğan mı sence senin bebeğin değil o seninki erkekti diyor değiştirdiler diyor bi bakıyorum mavi gecelik var üstümde oda mavili, bebeği sevmek için alıyorum bebek üç aylık bebek gibi hareket ediyor noluyor neden doğumu hatırlamıyorum neden bayılttınız ailem nerde derken uyanıyorum

Kızlar şuan baş popo mesafesi ölçülüyor geri çıkabilir bebeğiniz korkmayın ileride baş çevresi, karın çevresi, bacak boyu ölçülerek gerçek haftasına ulaşıcak doktorlar o zaman bebeğin ileri yada geri olması önemli endişelenmeyin

Hayir
Rabbim hayırlara yazsın inşallah. Cinsiyet falan konuşuyoruz ya ondan girmiştir rüyana canım.

Hayır olsun canım, hamilelikte ilginç karışık rüyalar görmen çok normal ilk hamileliğimde görmüştüm hiç unutmuyorum daha cinsiyet öğrenmemiştim birde hastanedeyim her yer mavi üstüm çarşaflar oda vs cıkıyorum odadan benim kızım olcak pembe çarşaf yok mu diyorum hemşireler hayır hepsi yıkandı kalmadı diyor olmaz diyorum bulunn ama yok getirmiyolar sonuç oğlum oldu kız istiyorduö hep heralde bilinç altı birazda olabiliyor yani canını sıkma rüyalara çok bel bağlamamak lazım

Bende sürekli karışık rüyalar görüyorum sürekli yoruldum artık uyumak istemiyorum

peki usg ölçümüyle uyumlu mu çıkıyo du farklı mı
1 hafta önde çıkıyordu canım 11 olmam lazımken doktor 12 dedi önde dedi

Rabbim hayır etsin canım bende hep göruyorum bugün bile gördüm doktor bana oğlumun pipisini gösteriyor bnde hocam bu çok büyük değil mi daha küçücük bebek diyorum

Bence aranızda en az giden benim zaten ama hak veriyorum herkese randevudan cıkınca icin rahat ediyo bi kac gün sonra tekrar iyi mi acaba nasıl diye düşünmeye başlıyosun

Ben de bu konuda seninle yarışabilirim toplamda 3 kere gittim birinde keseyi gördü, birinde kalp atışını, birinde ikili test

Hamilelikte rüyalar daha tuhaf, daha net hatırlanırmış. Uyku sık sık bölündüğü için rüyalar HD kalitede oluyormuş. Diğer kısmı da bilinçaltı, korkular falan. İçini ferah tut. Ben geçen hafta rüyamda doğum yapıyordum ailem, eşim falan kucağına almıyordu. Sevmiyorlardı bi tek kardeşim seviyordu benim dışımda çok etkilenmiştim ertesi gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…