Ahh ahh bitmeyen cilem .. herseyi denedim dr um en son biraz once reflor sase kullan dedi.. bakalim deniyecegim.Kabızlık için ne yapıyorsunuz , bol su içiyorm sebze yiyorm kayısı vb ama işe yaramıyor
Hastaneden hastaneye farkediyor demek ki ben de o miktarları gözden çıkarmıştım 75 deyince baya şaşırdım hattaHastaneye göre değişiyor bence tutar. Ben 245 TL ödedim.
Kızlar özel hastanede muayene ücreti dışında ikili test için ücret alıyorlar mi
[/QUOTE
Aliyolar ben 170 tl verdim
Aynen deliricm o kadar özen gosteriyorumCanm bende cogu seyi denedim olmuyor..
Dr um bugun reflor şase al dedi ..
Seninki de bundan mi
Bana kızımda 12. haftada kesin kız demişti doktor.İnşallahÇok erken bence ama belli de olmaz yani, oğluma 12.haftada erkek gibi dediydi
Belli olmazsa 1 ay falan beklemem 2 hafta sonraya tekrar randevu ver diyeceğim doktora
Bende gebelik şekeri var, ileri çıkacak diye panikliyorum. Sakin olmalıyızEvet transfer tarihine göre 10 olmadı gerek doktor önemli değil fark dedi ama kafama takılmıştı sağol canım. O kadar takıntılı oldum ki bu dönemde kendimi tanıyamıyorum artık
Etsiz ye canım, içinde kalmasın.Kızlar çiğ köfte yemek çok mu zararlı yacanım çekiyo
O kadarcık fark hiç önemli değil, canını sıkma boşuna.Kızlar ben de bu gün kontrole gittim. Minnosum normalde 12+4 olmasi gerekiyordu 2 gun geriden geliyo. Buna ne sebep olur sizce. Cinsiyet te söylemedi tahmininiz var mi acabaEki Görüntüle 2699551
Teşekkür ederim inşallah hepimizin bebisi sağlıklı kucagimiza alırız minnoslarimiziBana kızımda 12. haftada kesin kız demişti doktor.
Bende gebelik şekeri var, ileri çıkacak diye panikliyorum. Sakin olmalıyız
Etsiz ye canım, içinde kalmasın.
O kadarcık fark hiç önemli değil, canını sıkma boşuna.
Perinatolog 2li testte ne yapacakmis acaba? Kan testini lab bakiyor.Bir burun kemigi bir ensel kalinligi icin mi bu parayi istiyorlar.Cidden sasirmislar.Ayrintili burdada 500 fln perinatolog bakiyor ama bu bence biraz abartili bir sey olmus ikili icin,Ben medipol megaya gidiyorum perinatolog yapıyormuş ona yönlendirdi ayri olarak muayene ucreti vericem ona 400tl
Benim hemoroid sorunum var onun için kabız olmamaya dikkat ediyorum. Gün kurusu kayısıyı bir bardak suya akşamdan birakiyorum sabah hem suyunu içiyorum hem kendisini yiyorum bir de ev yapımı yoğurt doğal probiyotik zaten onu tüketiyorum özellikle suyu çok iyi geliyor.
Canım benimki suya karışan toz magnezyum cok işe yarıyor bende hemen 3 gün boyunca sürekli rahatça cıktım lavaboya. Bir daha içmedim ishal olurum diye, düşün. Doktorun yazdığı bu bana MAGNESIE CALCINEE SABA Toz ProspektüsüCanm bende cogu seyi denedim olmuyor..
Dr um bugun reflor şase al dedi ..
Seninki de bundan mi
Ben hem ozel hem devlete ayni senkronda gittim 1.hamileligimde ve suan devketteki doktorum ozel hastanenin en yuksek kaseli doktoru,ona gitmek cok zor.Devlette dogum yaptim normal.hic bir kotu deneyimim olmadi.Bazen cidden sans bu isler ozelde bazen olmayan muamele devlette olabiliyor.Ins iyi bir doktora denk gelirsiniz asil mesele doktorun uzmanligi ve insanligi aslinda.Bende saliya aldim devlete randevu ilk defa gidicem korkmuyor degilim valla heo icimde devlete karsi bir korku var rabbim iyi dr.denk getirsin bizleri
Benimkide toz cnm .. bende suyla icecem.Canım benimki suya karışan toz magnezyum cok işe yarıyor bende hemen 3 gün boyunca sürekli rahatça cıktım lavaboya. Bir daha içmedim ishal olurum diye, düşün. Doktorun yazdığı bu bana MAGNESIE CALCINEE SABA Toz Prospektüsü
Sadece burun kemiği ve ense kalınlığına bakılmayacakmış aynı zamanda kan akışına bakilacakmış falan birde doçent doktor olunca fiyat artıyorPerinatolog 2li testte ne yapacakmis acaba? Kan testini lab bakiyor.Bir burun kemigi bir ensel kalinligi icin mi bu parayi istiyorlar.Cidden sasirmislar.Ayrintili burdada 500 fln perinatolog bakiyor ama bu bence biraz abartili bir sey olmus ikili icin,Belkde medipol diyedir bilemedim.
Evet alıyorlar. 155ti benim.gittigim.hastanede ikiz olunca iki bebek ucreti aldilar bi deKızlar özel hastanede muayene ücreti dışında ikili test için ücret alıyorlar mi
Kız gbi geldi bana ama bilemedimDiğer ultrason kâğıdım cinsiyetten anlayan var mıBu arada geriydi hep bu hafta ileri geçmiş bebeğim Eki Görüntüle 2699520
Aynen onemli olan dr.insallah iyisine denk gelirimBen hem ozel hem devlete ayni senkronda gittim 1.hamileligimde ve suan devketteki doktorum ozel hastanenin en yuksek kaseli doktoru,ona gitmek cok zor.Devlette dogum yaptim normal.hic bir kotu deneyimim olmadi.Bazen cidden sans bu isler ozelde bazen olmayan muamele devlette olabiliyor.Ins iyi bir doktora denk gelirsiniz asil mesele doktorun uzmanligi ve insanligi aslinda.
Bnde yazdım cwp wermediMuhittin nerelerde acaba devlete mi gitsem diyordu doktor burun kemigini göremedi diye sabah giriş yapmış ama ortalıkta yok merak ettim haberi olan var mı ?
Ikra Meyra ilk ultrason resmine erkek gibi demişti bunu koyunca bu sefer de kıza benzettim dedi hayırlısı bakalımKız gbi geldi bana ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?