2021 Nisan Anneleri

Kızlar ben de bu gün kontrole gittim. Minnosum normalde 12+4 olmasi gerekiyordu 2 gun geriden geliyo. Buna ne sebep olur sizce. Cinsiyet te söylemedi tahmininiz var mi acaba

İnşallah Çok erken bence ama belli de olmaz yani, oğluma 12.haftada erkek gibi dediydi
Belli olmazsa 1 ay falan beklemem 2 hafta sonraya tekrar randevu ver diyeceğim doktora
Bana kızımda 12. haftada kesin kız demişti doktor.
Evet transfer tarihine göre 10 olmadı gerek doktor önemli değil fark dedi ama kafama takılmıştı sağol canım. O kadar takıntılı oldum ki bu dönemde kendimi tanıyamıyorum artık
Bende gebelik şekeri var, ileri çıkacak diye panikliyorum. Sakin olmalıyız
Kızlar çiğ köfte yemek çok mu zararlı ya canım çekiyo
Etsiz ye canım, içinde kalmasın.
Kızlar ben de bu gün kontrole gittim. Minnosum normalde 12+4 olmasi gerekiyordu 2 gun geriden geliyo. Buna ne sebep olur sizce. Cinsiyet te söylemedi tahmininiz var mi acabaEki Görüntüle 2699551
O kadarcık fark hiç önemli değil, canını sıkma boşuna.

Teşekkür ederim inşallah hepimizin bebisi sağlıklı kucagimiza alırız minnoslarimizi

Perinatolog 2li testte ne yapacakmis acaba? Kan testini lab bakiyor.Bir burun kemigi bir ensel kalinligi icin mi bu parayi istiyorlar.Cidden sasirmislar.Ayrintili burdada 500 fln perinatolog bakiyor ama bu bence biraz abartili bir sey olmus ikili icin, Belkde medipol diyedir bilemedim.

Bende saliya aldim devlete randevu ilk defa gidicem korkmuyor degilim valla heo icimde devlete karsi bir korku var rabbim iyi dr.denk getirsin bizleri
Ben hem ozel hem devlete ayni senkronda gittim 1.hamileligimde ve suan devketteki doktorum ozel hastanenin en yuksek kaseli doktoru,ona gitmek cok zor.Devlette dogum yaptim normal.hic bir kotu deneyimim olmadi.Bazen cidden sans bu isler ozelde bazen olmayan muamele devlette olabiliyor.Ins iyi bir doktora denk gelirsiniz asil mesele doktorun uzmanligi ve insanligi aslinda.

Sadece burun kemiği ve ense kalınlığına bakılmayacakmış aynı zamanda kan akışına bakilacakmış falan birde doçent doktor olunca fiyat artıyor bana serklaj yapılacak onun öncesinde perinatolog görsün bebeğin durumunu istedi ikili zamanına da denk gelince yaptırmakta fayda var diye bizi ikna etti aslında düşünmüyordum yaptırmayı.
Allah yardımcımız olsun herşey ateş pahası

Muhittin nerelerde acaba devlete mi gitsem diyordu doktor burun kemigini göremedi diye sabah giriş yapmış ama ortalıkta yok merak ettim haberi olan var mı ?

Aynen onemli olan dr.insallah iyisine denk gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…