Benim kızımda öyle sace ayakta yatar çok uykusu varsa besige koyarım bnde uyucam kızım hadi beraber uyuyalım diyorum. Bnde yatağıma uzanıyorum kızım da o sayede uyuyor tabi nadiren böyleBen bu sıpayı ayakta sallıyorum katiyyen başka türlüsünü kabul etmiyor uyumuyor napıcam yaa
Eki Görüntüle 2699776
Ya öğlenuykusunu seviyor çok sallamıyorum hafif sallıyorum uyuyor ama karnım büyüdükçe ne yapicam bilemiyorum kıyamıyorda insanBenim kızımda öyle sace ayakta yatar çok uykusu varsa besige koyarım bnde uyucam kızım hadi beraber uyuyalım diyorum. Bnde yatağıma uzanıyorum kızım da o sayede uyuyor tabi nadiren böyle
Bir yerde okumuştum hamilelik belirtilerinde bile varmış karışık rüyalar, bende her gördüğümi birşeye yormaya çalışıyordum ama artık takmıyorum tarayıcı hamilelikte şu rüyayı görmek bu rüyayı görmek dolup taşmıştıBende sürekli karışık rüyalar görüyorum sürekli yoruldum artık uyumak istemiyorum
yeter ya
Ben de bu konuda seninle yarışabilirim toplamda 3 kere gittim birinde keseyi gördü, birinde kalp atışını, birinde ikili test
Evet ben zaten hamile oldugumu ögrenmeden basladı kötü rüyalar :)Bir yerde okumuştum hamilelik belirtilerinde bile varmış karışık rüyalar, bende her gördüğümi birşeye yormaya çalışıyordum ama artık takmıyorum tarayıcı hamilelikte şu rüyayı görmek bu rüyayı görmek dolup taşmıştı
Benimde ilk kontrolüm 8+5 ti ikinci kontrolümde 12+5 ti ücüncü kontrolümde 16+5 olacak dördüncü kontrolümden sonrada dogururum herhaldeBence aranızda en az giden benim zatenama hak veriyorum herkese randevudan cıkınca icin rahat ediyo bi kac gün sonra tekrar iyi mi acaba nasıl diye düşünmeye başlıyosun
Oyyy kuzumm benimm yerim onu bennn. Benim oglumda huysuzlandi cok zor uyuttum arka disler cikiyor cok zorluyo ya kiyamam.Ben bu sıpayı ayakta sallıyorum katiyyen başka türlüsünü kabul etmiyor uyumuyor napıcam yaa
Eki Görüntüle 2699776
sakin ilerliyoruzBenimde ilk kontrolüm 8+5 ti ikinci kontrolümde 12+5 ti ücüncü kontrolümde 16+5 olacak dördüncü kontrolümden sonrada dogururum herhalde
Merhaba yazınızı gördüm de. Ben de medipol megaya gidiyorum beni dr perinatologa yönlerdirdiler 12.hafta için. Kime gidiceksiniz? Bana başak hanımı dediler ama. Muayene ücreti 375miş ama ikiliye 750 dedilerBen medipol megaya gidiyorum perinatolog yapıyormuş ona yönlendirdi ayri olarak muayene ucreti vericem ona 400tl
Benim hemoroid sorunum var onun için kabız olmamaya dikkat ediyorum. Gün kurusu kayısıyı bir bardak suya akşamdan birakiyorum sabah hem suyunu içiyorum hem kendisini yiyorum bir de ev yapımı yoğurt doğal probiyotik zaten onu tüketiyorum özellikle suyu çok iyi geliyor.
Oyy kurban olurumBen bu sıpayı ayakta sallıyorum katiyyen başka türlüsünü kabul etmiyor uyumuyor napıcam yaa
Eki Görüntüle 2699776
Evet bende başak hanıma gidicem 17 ekimde ben kan vermiycem sadece ölçüm yapacak bir de eşimin bir tanıdığı var fiyat konusunda yardımcı olacak onun için 400 TL yazdım asıl verilen fiyat sizin yazdığınız doğruMerhaba yazınızı gördüm de. Ben de medipol megaya gidiyorum beni dr perinatologa yönlerdirdiler 12.hafta için. Kime gidiceksiniz? Bana başak hanımı dediler ama. Muayene ücreti 375miş ama ikiliye 750 dedileryani yanlış mı dediler anlamadım . Size bir sorayım dedim. Benim daha 3 hafta var gittikten sonra da yazarsanız memnun kaldınız mı diye çok sevinirim
Ya benimki çok gazlı kolikti cok cektik eve salincak kurduk oyle sakinlesir uyurdu ayakta sallamaya zorla alsitirdim salıncağı bıraksın diye şimdi de ayağı bırakmıyorOyy kurban olurumbenim tesellimi söyliyim sana ammaaan gelinlik kız olana kadar devam etmeyecek ya diyorum ilk başta kucağa alıştı sürekli kucağımızda falan yoruluyordum Bi yerde okudum hoşuma gitti öyle diyordum ben de herşeye onu da bıraktı her şey geçici ya yarın öbür gün kendi kendine uyur
Benim dr umda aynısını dedi o gün bakarız yukarı çıkarsın dedi. Benimki tüp bebek sevinç ünal hanıma gidiyorum ameliyatımı vs de o yaptı. 12. Haftada gönderince şaşırdım. Ben de ikili yaptormayabilirim ama 750gerçekten fazlaEvet bende başak hanıma gidicem 17 ekimde ben kan vermiycem sadece ölçüm yapacak bir de eşimin bir tanıdığı var fiyat konusunda yardımcı olacak onun için 400 TL yazdım asıl verilen fiyat sizin yazdığınız doğrudoktorunuz kim sizin ? Ben lebriz hale hanıma gidiyorum burda yaptır sonuçlara bakarım dedi birde ona muayene ücreti vermeyim diye o gün yaptırıp göstericem kendisine.
Oğlum 20 aylık falandı ayakta sallamayı bıraktığımda canım. Senin ki kaç aylık?Ben bu sıpayı ayakta sallıyorum katiyyen başka türlüsünü kabul etmiyor uyumuyor napıcam yaa
Eki Görüntüle 2699776
Ben de salıncak evresindeyim öyle uyuyor ya aynen ana olmak uyusunda işteYa benimki çok gazlı kolikti cok cektik eve salincak kurduk oyle sakinlesir uyurdu ayakta sallamaya zorla alsitirdim salıncağı bıraksın diye şimdi de ayağı bırakmıyorbeni eee yapsana annee diyince bitiyorum zaten neyse canları sağolsun
Size verilen fiyat doğru bencede 750 cok fazla dilerseniz farklı bir yerde yaptırın doktorunuz bakmaz mı? Hastane ve doktorlarından memnunum kızımıda ayni doktor ve hastanede dogum yaptım ama perinatoga ilk defa gidicem medipolde. Izlenimleri mi paylaşırım sizinlede. Sağlıcakla alın kucağınıza inşallah.Benim dr umda aynısını dedi o gün bakarız yukarı çıkarsın dedi. Benimki tüp bebek sevinç ünal hanıma gidiyorum ameliyatımı vs de o yaptı. 12. Haftada gönderince şaşırdım. Ben de ikili yaptormayabilirim ama 750gerçekten fazlayanlış söylemedilerse. Siz benden önce gideceksiniz inş sağlıkla güzel güzel görürsünüz Ben 31i gibi gideceğim inşallah
Benimkide 27 aylık aslında konuşuyorum anlatıyorum ama yok biraz yasada ağlıyor uykum geldi anne hadi kalk beni ee yap diyor. Bir ara poposuna pış pış yaparak yattı yanımda ama iyice uykusu gelince yine oturuyor salla diyor benim kız inatçı galiba babasına çekmişOğlum 20 aylık falandı ayakta sallamayı bıraktığımda canım. Senin ki kaç aylık?
Ben “ayaklarım artık çok ağrıyor annecim (biraz ağlama taklidi), seni sallayamıyorum. Yanında yatayım birlikte uyuyalım” dedim bir gün. Kabul etti yavrumZaten çok merhametlidir. Kullandım biraz bunu
Tabi o günden sonra kolumu mıncıklayarak uyumaya başladı. Tamda “tuzluk” denir ya o kısmı. Olsun ayakta sallamaktan iyidir
Hala gelir gelir kolumu mıncıklar 6 yaşında
Allah yardımcın olsun o salıncaktan illallah etmiştik artık başka şekilde uyumazdı bir yere çıkamazdım uyku saatlerinde yada nereye gidersek yanımızda goturur kurardıkBen de salıncak evresindeyim öyle uyuyor ya aynen ana olmak uyusunda işte
Yani bakarım o zaman duruma belki de yaptırmam bilemiyorumkiSize verilen fiyat doğru bencede 750 cok fazla dilerseniz farklı bir yerde yaptırın doktorunuz bakmaz mı? Hastane ve doktorlarından memnunum kızımıda ayni doktor ve hastanede dogum yaptım ama perinatoga ilk defa gidicem medipolde. Izlenimleri mi paylaşırım sizinlede. Sağlıcakla alın kucağınıza inşallah.
Benimkide 27 aylık aslında konuşuyorum anlatıyorum ama yok biraz yasada ağlıyor uykum geldi anne hadi kalk beni ee yap diyor. Bir ara poposuna pış pış yaparak yattı yanımda ama iyice uykusu gelince yine oturuyor salla diyor benim kız inatçı galiba babasına çekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?