Bana iyi gbi geldi cnmKizlar 1 dk once dr um aradi helen size yazmak istedim ikili testim 1500 de 1 çıkmış kağıdı görmedim sadece bunu söyledi sizin nasıl çok merak ediyorum iyi mi oluyo
Cvp için saol canım sen yaptırdın mı aslında burda bi arkadaş sonucunu atmıştı ama kim hatırlayamiyorum kiyas yapamadimBana iyi gbi geldi cnm
Doktor niye bişe demedi ki iyi yada kötüCvp için saol canım sen yaptırdın mı aslında burda bi arkadaş sonucunu atmıştı ama kim hatırlayamiyorum kiyas yapamadim
Dr sorun yok dedi telde hizli ve kisa bir konuşma olunca nete baktim daha yuksek rakamlar görünce sorayim dedimDoktor niye bişe demedi ki iyi yada kötü
Ya o inatçıysa sende biraz oyuncu ol lütfenSize verilen fiyat doğru bencede 750 cok fazla dilerseniz farklı bir yerde yaptırın doktorunuz bakmaz mı? Hastane ve doktorlarından memnunum kızımıda ayni doktor ve hastanede dogum yaptım ama perinatoga ilk defa gidicem medipolde. Izlenimleri mi paylaşırım sizinlede. Sağlıcakla alın kucağınıza inşallah.
Benimkide 27 aylık aslında konuşuyorum anlatıyorum ama yok biraz yasada ağlıyor uykum geldi anne hadi kalk beni ee yap diyor. Bir ara poposuna pış pış yaparak yattı yanımda ama iyice uykusu gelince yine oturuyor salla diyor benim kız inatçı galiba babasına çekmiş
Ya canım bende öyle düşünmeye başladı inşaallah iyi bir sebep yüzündendir.Muhittin kızlar acabaa bı sorun mu var neden girmiyor acaba interneti mi bitmiş girmemiş dünden sonra
Aynen yaaa çok şükür inşaallah aminnnBen geçen hafta okadar kötüydümki herhalde bitmeyecek dokuz ay dedim ama çok şükür Allah a bu hafta daha iyiydim yani en azından kusma yok obile büyük nimet suan inşaallah zamanla daha da toparlarız tadını cıkarırız canım
Allah hayra çevirsin inan ki hamilelik rüyaları karmaşık ve saçma oluyor. Bende hergun yeni jir film izliyorum rüyamda hepte aksiyon macera. Birde rüyamda kız bebek gördüm ağzı kocamandı gülünce yüzünü kapliyordu eşime gülmese bari yüzü görünmüyor ağızdan diyordumKızlar çok garip bir rüya gördüm hayrolsun çok etkilendim, doğuma giriyorum çatala yatmışım karşımda kadın bir doktor ıkın diyor falan sonra gözümü bir açıyorum doğum yapmışım bebeğim yanımda ama çok iri üç aylık gibi ya diyorum ben Doğumu hatırlamıyorum neden diyorum kadın diyor ben bayılttım seni ama diyorum baygın doğum olmaz ki zaten zor oldu diyor ama ağrım yok nasıl zor oluyor ayaktayım diyorum bebeğim kaç kilo diyorum büyük diyor sadece tam alcam kucağıma bebeğin altında bez yok kız bebek ve dizleri soyulmuş noldu diyorum bebeğime zor oldu ya Doğum diyor çevrem nerde kimse yok diyorum kaç saattir uyuyorum ki bebek acıkmadımı kimse emzir demiyor yardım etmiyor bebek ağlamıyor neden diyorum bir kadın diyor ki çünkü o Bebek yeni doğan mı sence senin bebeğin değil o seninki erkekti diyor değiştirdiler diyor bi bakıyorum mavi gecelik var üstümde oda mavili, bebeği sevmek için alıyorum bebek üç aylık bebek gibi hareket ediyor noluyor neden doğumu hatırlamıyorum neden bayılttınız ailem nerde derken uyanıyorum
Benm salı yapıcaklar kan tahlilini ama gördüklerime kıyasla iyi geldi sonuç çok riskli deil gbi ense ölçümü flan yapılmismiydi o kaç cikmistiCvp için saol canım sen yaptırdın mı aslında burda bi arkadaş sonucunu atmıştı ama kim hatırlayamiyorum kiyas yapamadim
Bende duymuştum bunu ama benim 80 binde ama doktor şimdilik erkek dedi bakalmİkili test sonucuna göre cinsiyet tahmininde bulunuluyormuş.Beta hcg 50 nin altında olursa erkek, 50 üzeri olursa kızmış. Cinsiyet öğrenen arkadaşlar sizin değerlerde tutuyor mu bu
Ya ne güzel sizin oğlan hiç şüphe bırakmamış ben görmedim böyle bir şey ama doktor erkeğe benziyor dedi baklm doğru çıkarsaKızlar bence tahmin etmek çok zor olmamalıdoktor cihazı koyar koymaz direk bu çıktı şok olduk
Yaaa ben. Şok oldum beklemiyordum 12+6 dayız sadece tahmin yapar dedik ama yani doktorun söylemesine bile gerek kalmadı bizim ki biraz edepsiz heralde hiç kapatmadı o bacaklarıYa ne güzel sizin oğlan hiç şüphe bırakmamış ben görmedim böyle bir şey ama doktor erkeğe benziyor dedi baklm doğru çıkarsa
Ya ne güzel işte bende meraktan çatlıyorum ama doktor çok ketum Allah bağışlasın sağlıcakla gelsin maşallahYaaa ben. Şok oldum beklemiyordum 12+6 dayız sadece tahmin yapar dedik ama yani doktorun söylemesine bile gerek kalmadı bizim ki biraz edepsiz heralde hiç kapatmadı o bacakları
Daha ne yapsın bu çocukKızlar bence tahmin etmek çok zor olmamalıdoktor cihazı koyar koymaz direk bu çıktı şok olduk
Yok kuzum cinsiyetle hiç alakası yok ben 5.haftamdan beri hala kusuyorum 13 haftalık oldum hala kusuyorum tatlı fan tiksindim kız dediler ama hiçbiri olmadı bugün öğrendik %100 erkek bence bunların hepsi batıl inançlarKızlar bulantı ve kusması henüz yeni başlayan var mı. Benim çok bulantım var. Kızlarımda da böyle olmuştu. Sanırım bir kızım daha geliyor. Veya hamileliklerim benzer geçiyor
Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin öncelik ama insan cinsiyetini de merak etmiyor değil ya bekleyemezdim bi 2 3 hafta dahaYa ne güzel işte bende meraktan çatlıyorum ama doktor çok ketum Allah bağışlasın sağlıcakla gelsin maşallah
Evet yaaa annesini hiç merakta bırakmadı hiç üzmedi doktorum 10 haftalıkken erkek demişti gerçekten öyle olduDaha ne yapsın bu çocukmasallah valla ne güzel erkenden öğrenmiş oldunuz
Özel hastahane mi gittiğin yer canım ben tıp merkezine gittim ama ihtimal olarak söylediRabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin öncelik ama insan cinsiyetini de merak etmiyor değil ya bekleyemezdim bi 2 3 hafta daha
Evet canım MedicalPark a gidiyorum cihazları da çok iyi gerçektenÖzel hastahane mi gittiğin yer canım ben tıp merkezine gittim ama ihtimal olarak söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?