2021 Nisan Anneleri

Ya o inatçıysa sende biraz oyuncu ol lütfen

Muhittin kızlar acabaa bı sorun mu var neden girmiyor acaba interneti mi bitmiş girmemiş dünden sonra
Ya canım bende öyle düşünmeye başladı inşaallah iyi bir sebep yüzündendir.
Aynen yaaa çok şükür inşaallah aminnn
Allah hayra çevirsin inan ki hamilelik rüyaları karmaşık ve saçma oluyor. Bende hergun yeni jir film izliyorum rüyamda hepte aksiyon macera. Birde rüyamda kız bebek gördüm ağzı kocamandı gülünce yüzünü kapliyordu eşime gülmese bari yüzü görünmüyor ağızdan diyordum

Cvp için saol canım sen yaptırdın mı aslında burda bi arkadaş sonucunu atmıştı ama kim hatırlayamiyorum kiyas yapamadim
Benm salı yapıcaklar kan tahlilini ama gördüklerime kıyasla iyi geldi sonuç çok riskli deil gbi ense ölçümü flan yapılmismiydi o kaç cikmisti

Kızlar bulantı ve kusması henüz yeni başlayan var mı. Benim çok bulantım var. Kızlarımda da böyle olmuştu. Sanırım bir kızım daha geliyor. Veya hamileliklerim benzer geçiyor

İkili test sonucuna göre cinsiyet tahmininde bulunuluyormuş.Beta hcg 50 nin altında olursa erkek, 50 üzeri olursa kızmış. Cinsiyet öğrenen arkadaşlar sizin değerlerde tutuyor mu bu

İkili test sonucuna göre cinsiyet tahmininde bulunuluyormuş.Beta hcg 50 nin altında olursa erkek, 50 üzeri olursa kızmış. Cinsiyet öğrenen arkadaşlar sizin değerlerde tutuyor mu bu
Bende duymuştum bunu ama benim 80 binde ama doktor şimdilik erkek dedi bakalm

Ya ne güzel sizin oğlan hiç şüphe bırakmamış ben görmedim böyle bir şey ama doktor erkeğe benziyor dedi baklm doğru çıkarsa
Yaaa ben. Şok oldum beklemiyordum 12+6 dayız sadece tahmin yapar dedik ama yani doktorun söylemesine bile gerek kalmadı bizim ki biraz edepsiz heralde hiç kapatmadı o bacakları

Yaaa ben. Şok oldum beklemiyordum 12+6 dayız sadece tahmin yapar dedik ama yani doktorun söylemesine bile gerek kalmadı bizim ki biraz edepsiz heralde hiç kapatmadı o bacakları
Ya ne güzel işte bende meraktan çatlıyorum ama doktor çok ketum Allah bağışlasın sağlıcakla gelsin maşallah

Kızlar bulantı ve kusması henüz yeni başlayan var mı. Benim çok bulantım var. Kızlarımda da böyle olmuştu. Sanırım bir kızım daha geliyor. Veya hamileliklerim benzer geçiyor
Yok kuzum cinsiyetle hiç alakası yok ben 5.haftamdan beri hala kusuyorum 13 haftalık oldum hala kusuyorum tatlı fan tiksindim kız dediler ama hiçbiri olmadı bugün öğrendik %100 erkek bence bunların hepsi batıl inançlar

Ya ne güzel işte bende meraktan çatlıyorum ama doktor çok ketum Allah bağışlasın sağlıcakla gelsin maşallah
Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin öncelik ama insan cinsiyetini de merak etmiyor değil ya bekleyemezdim bi 2 3 hafta daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…