2021 Nisan Anneleri

Kızlar hamileliğin başında göğüslerimde çok ağrı vardı yan falan yatarken sızlıyordu. Son 1 haftadır hiç ağrı sızı kalmadı hatta söndü hamilelik öncesi gibi. Bugünde buna takıldım zaten hamilelikle ilgili tek belirtimdi başka hiç bişeyim yok oda gidince korktum bebeğe bişey mi oldu acaba. Sizin devam ediyor mu göğüs ağrılarınız.

Benimde son zamanlarda hafifledi ağrısı gündüzleri çok hissetmiyorum ama gece çok sızlıyor yatarken dönerken ağrısına uyandığım oluyor.

Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah Kaçıncı gebeliğin ilk mi?

Benimde son zamanlarda hafifledi ağrısı gündüzleri çok hissetmiyorum ama gece çok sızlıyor yatarken dönerken ağrısına uyandığım oluyor.

Benim hiç kalmadı sıfır ağrı sızı sürekli elimle yokluyorum umarım kötüye işaret değildir

Benim hiç kalmadı sıfır ağrı sızı sürekli elimle yokluyorum umarım kötüye işaret değildir
Ne zaman gitmiştin doktora canım hemen kötü düşünme belirtiler hep aynı olacak diye birşey yok zaman zaman geçebilir

Canım zaten sonra sönüyor son zamanlarda tekrar şişiyormuş benim de dolgunlaştı damarlandı hatta şimdi eskisi gibi artık çok normal bi durum endişe etme

Ne zaman gitmiştin doktora canım hemen kötü düşünme belirtiler hep aynı olacak diye birşey yok zaman zaman geçebilir

1 hafta önce gitmiştim iyi demişti doktor. Daha 1haftam var tekrar kontrole. Herşeyi kafaya takar oldum beklemekten başka çarem yok sanırım. Sürekli bu panikle doktorada gitmek istemiyorum.

Canım şimdiye kadar kusma olmamıştı benim bu haftalardan sonra başlıyor kızlarımda da aynı böyle olmuştu o yüzden dedim

Canım zaten sonra sönüyor son zamanlarda tekrar şişiyormuş benim de dolgunlaştı damarlandı hatta şimdi eskisi gibi artık çok normal bi durum endişe etme ☺☺

Sağol canım içimi rahatlattın varmış benim gibi demek ki Benimde tüp bebek ondan sanırım çok fazla panikliyorum herşeyde.

1 hafta önce gitmiştim iyi demişti doktor. Daha 1haftam var tekrar kontrole. Herşeyi kafaya takar oldum beklemekten başka çarem yok sanırım. Sürekli bu panikle doktorada gitmek istemiyorum.
Kafanı dağıtacak oyalanacak biseyler bul canım az kalmış kontrolüne aklına kötü şeyler getirip stres yapma boşuna herşey güzel olacak inşallah

İkili test sonucuna göre cinsiyet tahmininde bulunuluyormuş.Beta hcg 50 nin altında olursa erkek, 50 üzeri olursa kızmış. Cinsiyet öğrenen arkadaşlar sizin değerlerde tutuyor mu bu
Benim değerim 27,7 çıkmış ama bebeğim kız yani yanılmadıysa bende bu teori tutmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…