2021 Nisan Anneleri

Cinsiyetin belli mi cnm ihtimal var var mı dedimi doktorun birşey
Yok malesef 10+6 günlüktü gittiğimde çok hareketliydi doktor birşey söylemedi bende sormadım küçük diye 17 Ekim'de ikili test için gidicem perinatoloğa yönlendirdi o zaman 13+4 oluyor belli olabilir diye düşünüyorum ve merak ediyorum artık

Ay hadi inş bende 19da gidicem 16 hft olcaz öğrenirm artık zmn geçerse

Ay hadi inş bende 19da gidicem 16 hft olcaz öğrenirm artık zmn geçerse
16 da belli olur kesin ama bebeğin pozisyonu da önemli tabi bazıları kapatıp açmıyormuş bacak arasını Allah gönlümüzden geceni sağlıcakla nasip etsin inşallah

16 da belli olur kesin ama bebeğin pozisyonu da önemli tabi bazıları kapatıp açmıyormuş bacak arasını Allah gönlümüzden geceni sağlıcakla nasip etsin inşallah
Ayyy ben 16yı zor getirdim 12de çok harektliydi zıplayıp duruyordu bakalım belki gösterir inşaallah sizede sağlıcakla gönlünüzden geçeni nasip etsin cümlemize

Günaydın kizlaaarr bgun ikili için kan vermeye gitcem ölçüm flan alıcak yine sanırım benm sipa gecen sefer uyuyodu hiç kıpırdamadı kıpırdasa mi daha iyi sabit dursa mi acaba ona göre çikolata yiycem geçen seferde azıcık yemiştim ama hiç sallamadi

ilk bebeklerimiz minnacik erken dogmustu ama bunlar zamaninda dogarsa beddenleri tam yaz kisa uyar bence. Öyle olursa benim oglumunda herseyi banyosuna varana kadar duruyor herseyi bu bebege sadece dedigin gibi yeni dogan alsam yeter. ay senin minnakinda cinsiyeti belli olsa biranönce bizim senle herseyimiz ayni ilk torun tek torunlarida ikincileride ayni zamanda doguracaz. elti olsak baya konusulurdu kiz

İnşallah aylı günlü sağlıkla zamanında doğarlar canım ama benim durumum biraz farklı hem serklaj erken doğum riskini artırıyor hemde kalp hastasıyım son zamanlar artık nabzim 200 küsürlerde atıyor dayanabildigim kadar sağlığım el verdikçe dayanırım evet ya çok benziyor kaderlerimiz bende artık merak ediyorum bebeğimin cinsiyetini az kaldı inşallah

Günaydın bugün görüş günü desene belki seninki çikolata sevmiyordur fazla hareketli oluncada zor olur ölçüm yapmak yakalamak inşallah pozisyonu uygun olur canım hadi hayırlı haberlerle gel

Günaydın bugün görüş günü desene belki seninki çikolata sevmiyordur fazla hareketli oluncada zor olur ölçüm yapmak yakalamak inşallah pozisyonu uygun olur canım hadi hayırlı haberlerle gel
Çok tembel bence benm sipa inşallah doğunca da sakin olur ölçüm için başka biyere yolladı yine kendi makinası kötüymüş oda haftaya gel dedi azıcık gördük ama bereket versin koca kafalı birazcık kafa büyük cikiyo haftasından

Ben akşamdan beri sanki hareketlerini hissediyorum baloncuk patlaması gibi ara ara oluyor çok derinden gaz falanda yok ama yinede acaba gaz mi diyorum erken değil mi ya hissetmek için
Bendede öyle biseyler oluyo ilk tekmeyi dört gözle bekliyoru. Gecen gittigimizde baya bi agir abi görünüyordu hickiriklardan yerinde zipliyordu genede rahatini bozmadi hic

Canım şimdi dank etti kafa oğlunun usg fotolarıyla karşılaştırınca pozisyonları aynıysa benimkinde oğlan olması gerekmiyor mu koz bence demişin
Pozisyon aynida o bendeki bacak kadar görünen sey yok seninkinde sivri görünüyo ondan kiz dedim

ozaman bisey yemeki dr ölcümleri güzelce alabilsin

az kaldi en fazla 4 hafta sonra belli eder bence

Ayyy benimkinin erkek versiyonu desene :)) Çok tatlı yaa tabi sonradan ...

Ben bugün devlete gittim. Benim normalde 14+5 ama dr 15+4 dedi ölçümde 1 hafta önden veya geriden gidebilir sıkıntı yok dedi. Yaştan dolayı amniyosentez önerdi. Kesinlikle yaptırmalısın dedi. Ayrıntılıya kadar süresi geçiyor dedi. Nifty testine boşuna para verme amerikanın oyuncağı olmuşuz dedi. Dedi de dedi. Doktoru çok sevdim ama amniyosentez yaptırmak istemiyorum :) Varmı aranızda yaptıracak olan 16-18 haftalarda yapılıyormuş.

Arkadaşlar euthyrox kullananlar varmi
Tiroid için nasıl bi analiz yapılır? 3 4 haftalik hamileyim ilacin dozu ya az gelirse ya zarar verirse diye endiseleniyorum ama içiyorum her gün 1 tane euthyrox 50 .
Ben doktor kontrolune gitmem lazım 3 ay önce test yaptim sonraa euthyrox ilaç verdi 3 ay oluyor içiyorum şimdi cumaya randevu aldım o vakite kadar tiroid kan analizini hazırlayıp götürürsem daha erken ilacimin dozunu ayarlaya bilir diye düşünüyorum yoksa cuma gitcem sonra analiz yap gel dicek iyce uzuycak iş. Şimdi ben önceki verdiği halen kullanıyom. Naapsam yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…