Sağlıkla doğsunlar da iyi günlerde giydirelim inşallahYa ama cok haklısın kız bebeklerin kıyafetleri tam yemelik insan hepsini almak istiyor hele o bandanalar boneler falan patikler kutularca duruyor bizimdeeşim artık ben toka bakarken sinirleniyor
Doğmadan önce alınmalı mı sence yoksa ihtiyaç oluşunca mı alınmalı yani bu yatak bütün bebekler için mi kullanışlı yoksa kolik bebekler için miReflu yatagi alicam ben o gerekli bence ilkinde tecrubesizdim gereksizleri alip gerekli seyleri almamismama benim kizm kolikdi reflu+kolik bebekler icin uyumlu e bebekde yatak var onu alicam insallah
Bence tum bebekler icin gerekli canm bebekler cok minik olduklari icin sutun geri bogazina gelmesini engeller yada gazi cikmadiysa bile emdikden sonra uyuduklari icn migdede reflu olusumunu engelliyor ve reflu kucuk bebeklerde cok goruluyor biraz meyimli yatmalarini istiyor doktorlar zaten mesela ben gogus pompasi manuel aldim cok basit bi pomba ama dogdukdan sonra gerek duyup aldm cok kullanmadim disari cikacaksam evde sut birkmak icn kullandim calisan anne degilsenz elektrikli pompa bence cok gerekli degil yada cocuk meme reddi yasarsa illa biberon kullanilacaksa elektrikliye gerek var.inanilmaz hizli buyuyolar yeni dogan kiyafetide cok almayin 2 kez giydirdik bidaha giyemedi kizmSağlıkla doğsunlar da iyi günlerde giydirelim inşallah ❤ Düşüncesi bile yetiyor
Doğmadan önce alınmalı mı sence yoksa ihtiyaç oluşunca mı alınmalı yani bu yatak bütün bebekler için mi kullanışlı yoksa kolik bebekler için miöğrenecek çok şeyim var
İnsta da cinsiyet tahmini yaptırdım erkek çıktı hemde yanılma payı %10 diyor erkek dedi bana bir erkekim daha gelicek heralde ısrarla hayallerimde ki kızımın pipisi var deniyor yarın gitsemmi ki burdaki doktor 12 de söylüyormuş arkadaşımın iki kızını da 12 de söylemiş erkekse zaten kaçarı yok hemen görür pipiyi
Ya benim kızımda 3 Aylıkken meme reddi yaşadık sol göğsümü almıyordu biliyordu onu sadece uyku arasında verirdim onun dışında hep elektrikli pompayla sağdım yoksa taş gibi olur ağrı yapardı ama dediğin gibi her çocuk farklı oluyor yaşayıp görmek lazımBence tum bebekler icin gerekli canm bebekler cok minik olduklari icin sutun geri bogazina gelmesini engeller yada gazi cikmadiysa bile emdikden sonra uyuduklari icn migdede reflu olusumunu engelliyor ve reflu kucuk bebeklerde cok goruluyor biraz meyimli yatmalarini istiyor doktorlar zaten mesela ben gogus pompasi manuel aldim cok basit bi pomba ama dogdukdan sonra gerek duyup aldm cok kullanmadim disari cikacaksam evde sut birkmak icn kullandim calisan anne degilsenz elektrikli pompa bence cok gerekli degil yada cocuk meme reddi yasarsa illa biberon kullanilacaksa elektrikliye gerek var.inanilmaz hizli buyuyolar yeni dogan kiyafetide cok almayin 2 kez giydirdik bidaha giyemedi kizmAslinda ben ne desem bos her anne her cocuk farkli herseyi yasayarak deneyimleyip ogreniyoruz akişına birakin❤
Benimde sol gogsum tikanmisti okadr zor actilarki hastanede sonra bidaha almadi 6 ay tek gogusle idare etti yavrumYa benim kızımda 3 Aylıkken meme reddi yaşadık sol göğsümü almıyordu biliyordu onu sadece uyku arasında verirdim onun dışında hep elektrikli pompayla sağdım yoksa taş gibi olur ağrı yapardı ama dediğin gibi her çocuk farklı oluyor yaşayıp görmek lazım
Valla mart anneleri topiginde 18 19 haftalik olanlar bile hissetmio kaldiki daha minicik bacim cok imkansiz geliyor bana hissedilmesiBen akşamdan beri sanki hareketlerini hissediyorum baloncuk patlaması gibi ara ara oluyor çok derinden gaz falanda yok ama yinede acaba gaz mi diyorum erken değil mi ya hissetmek için
Valla mart anneleri topiginde 18 19 haftalik olanlar bile hissetmio kaldiki daha minicik bacim cok imkansiz geliyor bana hissedilmesiBen akşamdan beri sanki hareketlerini hissediyorum baloncuk patlaması gibi ara ara oluyor çok derinden gaz falanda yok ama yinede acaba gaz mi diyorum erken değil mi ya hissetmek için
Ya ne bileyim gaz olsa çıkmaz mıValla mart anneleri topiginde 18 19 haftalik olanlar bile hissetmio kaldiki daha minicik bacim cok imkansiz geliyor bana hissedilmesi
Bu anlattigin bende gun icinde cok sık oluyorYa ne bileyim gaz olsa çıkmaz mıböylede çok açık oldu ama kusura bakma minik minik sanki mısır patlıyor gibi belli aralıklarla oldu hatta 10 dk falan geçti tekrar oldu ne bileyim öyle bı heyecan yaptım bir an önce hissetsek harika bir duygu özlemişim
Canım şimdi dank etti kafa oğlunun usg fotolarıyla karşılaştırınca pozisyonları aynıysa benimkinde oğlan olması gerekmiyor mu koz bence demişiniyi canim heycanla nifty testinin sonucunu bekliyorum halasen nasilsin? Benim oglumun usg fotografiyla karsilastirinca seninki kiz bence pozisyonlari ayni
Ya ne bileyim gaz olsa çıkmaz mıböylede çok açık oldu ama kusura bakma minik minik sanki mısır patlıyor gibi belli aralıklarla oldu hatta 10 dk falan geçti tekrar oldu ne bileyim öyle bı heyecan yaptım bir an önce hissetsek harika bir duygu özlemişim
Yaa ne güzel bende takip edicem bakalım devam edecek mi sonra ki günlerValla ben bir haftadır net hissediyorum özellikle geceleri yatarken sağıma dönükken tam kasığımın üstünde kaymayla pıt pıt vurma arası birşey içim eriyor o an
Özellikle geceleri uzandığımda solda kayar gibi oluyor sonra sanki pıt pıt yapıyor dinle bak vücudunu net hissediyorum ama geceleriYaa ne güzel bende takip edicem bakalım devam edecek mi sonra ki günler
Muhittin haber alan var mı acaba?inş sıkıntı yoktur.
Evet canım benimde akşam başladı kızımı uyuttum ortam sessiz sakindi o zaman farkettim önce umursamadım sonra dikkatimi çektiÖzellikle geceleri uzandığımda solda kayar gibi oluyor sonra sanki pıt pıt yapıyor dinle bak vücudunu net hissediyorum ama geceleri
Malesef kimsenin haberi yok ulaşamıyoruz kendisineMuhittin haber alan var mı acaba?inş sıkıntı yoktur.
Acaba birilerine instagramını falan vermiş niydi?en son bebeğinin burnunu ölçtürmeye gidecekti.gerçekten merak ettim.Saat başı buradaydı çünkü.her an banlanabilirim diyordu banlanmamış da.Malesef kimsenin haberi yok ulaşamıyoruz kendisine
Biz bir iki kez özel mesajla konuştuk ama farklı bir adresini bilmiyorum. Evet canı sıkkındı geçen hafta hatta başka bir doktora gidicem diyordu ama o günden beri ses yok Perşembe günü mesaj yazmış en son bir daha bir yere bişey yazmamış. Cumartesi günü giriş yapmış foruma ama ne bir mesaj ne bir haber hatta profil fotoğrafını değiştirmiş dikkatimi çektiAcaba birilerine instagramını falan vermiş niydi?en son bebeğinin burnunu ölçtürmeye gidecekti.gerçekten merak ettim.Saat başı buradaydı çünkü.her an banlanabilirim diyordu banlanmamış da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?