Kuzum ben zaten erkek diye yazmışım gözün aydinBende 1 hafta once cinsiyet ogrendim gruptan yazdim ama arada kaynamis olabilir.Muhittin iki tane oglan geliyor
Dur kiz sacmalama herkesin hormonlar zipladi gene. Ben tüp bebek dahil bisürü tedavi bisürü düsük kürtaj oldum ve umudumu kestigim anda kendiliginden oldu bu iki oglumda cok sükür. insan ister istemez kizi olan erkek annesi oglu olan ben gibi :)) kiz anasi olup o duyguyu tatmak istiyo. Biz seni biliyoruz taniyoruz artik birbirimizi ve birbirimizin sakalarindan biz anliyoruz dün güldük eglendik baskasinin yazdiklarina takilma bosver.. Bende yasim müsait olsa 15 cocuk dogururdum kiz tutturana kadarMuhittin ben hesabı felan sileceğim birdaha girmeyi düşünüyorum ismimi felan silersin
Tekrar bakmadim benim gozumden kacmis o zaman
Kiz Allah seni ne etmeye direk öyle düsünen kaynanalarinda görümcelerinde eltilerinde... diyeydin ya :) Bende yazini okuyunca direk hilal e yazmissin gibi anladim. Ahanda bu pis kaynana elti görümce her yerde belaCanım ne alaka inan ki çok üzüldüm.ben buradaki hiç bir yazımı senin yazına istinaden yazmadım.Bu benim haddime değil ki.Ben kaynana elti görümce arkadaş diye bahsedilen kişilere yazdım.Arkadaşlar bahsetmiş ya eltim böyle yaptı kaynanam böyle yaptı diye.Onlar için yazdım.Ben de çok duydum kayınvalidemden arkadaşımdan eltimden laflar.Şaşırıyorum işte bu cahillere.yoksa tabiki insan hep kendinde olmayanı ister bu çok normal.Belki ben bu kadar olumsuzluk yaşamasaydım benimde içimden cinsiyet geçerdi ya da bi isim geçerdi.Bunlar normal şeyler ben kendi olumsuzluklarımı yazdım ve hiç seninle alakalı değil.Ben burada hiç bir anneyi üzmek istemem kusura bakma
cazgirlastiriyoda sanki ben deli gibi bi agliyom bi sinirleniyom bi baska baska bisilerBiliyorum canm farkındayım yazmadım pek ama okudum hep takip ettim hormonlarımız bizi çok fena yonetiyo bu ara
Sizin cinsiyet belli mi?Bnde etten çok fazla tiksiniyorum tavuktan yumurtadan ete elimi bile suremiyorum her sabah bulantım vardı o bitti çok şükür eşim çok ısrar ediyor et icin ama yiyemiyorum kızımda daha kotuydum 3 4 ay hiç bsy yiyemezdim eşim köfte felan yapardı kendimi odaya kapatirdim koku gelmesin diye bunda çok şükür iyiyim
O kaynanani kafa doktoruna yollayin biran önce ve orda anlatsinlar ona bi güzel erkek torun dogurman veya doguramaman senle alakali degil onun oglundan kaynaklaniyor. Yasin daha cok genc ömrünü cürütme böyle seylerr icin esin senin icin ölsede onun icin bile kabul edip kendini yiyip bitirme. Sonra böyle ben gibi yas gecince arkana dönüp vah giden ömrüme neden cektim ne icin deme kuzumRüyamda bile kız olduğunu gördüm bugün gerçekten korkuyordum kaynanama kaynima söylemeye yaşım daha cok küçük erkek olsun istememin sebebide onlar ben kızımda 10 kilo verdim bulantidan ayağa kalmazdim kaynanam o kız doğuruyor hasta olamaz diyordu düşük tehlikem vardı eşime bsy olmaz kız ztn düşerse düşsün derdi sırf onun evini temizliyim diye işim izin vermezdi iş yapmam hoşuna gitmezdi kızım 3 aylıktı onun evini temizlerdim hem çocuğa bakıp ardından gelir kendi evimi temizlerdim yine memnun olmazdı
Sorma canm yaa geçen durduk yere bi gözüm döndü yazık herifcigim neye ugradigni şaşırdı nereye kaçacağını bilemedicazgirlastiriyoda sanki ben deli gibi bi agliyom bi sinirleniyom bi baska baska bisilernasil denge sasirtiyo bu hormonlar of off yerimde duramiyom
Günaydın hayırlı haberlerle gel canımGünaydın kızlar 11.30da randevum var gidim kahvaltı hazirlayimda daha erken acıkırım. Bu ara tansiyonum düşüyor deprem oluyor saniyorum
Yok canım gitmiyorum 15 çocuğumda erkek için değil çocuk seviyorum diye yapacağım dedim şaka tabikiDur kiz sacmalama herkesin hormonlar zipladi gene. Ben tüp bebek dahil bisürü tedavi bisürü düsük kürtaj oldum ve umudumu kestigim anda kendiliginden oldu bu iki oglumda cok sükür. insan ister istemez kizi olan erkek annesi oglu olan ben gibi :)) kiz anasi olup o duyguyu tatmak istiyo. Biz seni biliyoruz taniyoruz artik birbirimizi ve birbirimizin sakalarindan biz anliyoruz dün güldük eglendik baskasinin yazdiklarina takilma bosver.. Bende yasim müsait olsa 15 cocuk dogururdum kiz tutturana kadaray ne güzel civil civil bende cok seviyorum cocuk Allah 2 nasip etti sükür bunlara. Sen yola devam kuzu yasin genc
Daha belli değil cnm Çarşamba öğreneceğim inşallahSizin cinsiyet belli mi?
Ben henuz sadece 1 kere gittim doktora salı günü de perinatoloji randevum var 2 li ve 3 lu testler yapilmayacak cunku bana.Daha belli değil cnm Çarşamba öğreneceğim inşallah
Daha belli değil cnm Çarşamba öğreneceğim inşallah
Ya hani insan ister istemez üzülüyor onlar yüzünden bnm annemin 1 tane oğlu var 3 kızı var 1 kere anneme demediler sen niye erkek doguramiyorsun aksine babaannem olsun babam halalarim hepsi bana çok düşkün Allah herkesin karşısına böyle insanları çıkarsınO kaynanani kafa doktoruna yollayin biran önce ve orda anlatsinlar ona bi güzel erkek torun dogurman veya doguramaman senle alakali degil onun oglundan kaynaklaniyor. Yasin daha cok genc ömrünü cürütme böyle seylerr icin esin senin icin ölsede onun icin bile kabul edip kendini yiyip bitirme. Sonra böyle ben gibi yas gecince arkana dönüp vah giden ömrüme neden cektim ne icin deme kuzum
Aynı bnde çok heyecanlıyımBen henuz sadece 1 kere gittim doktora salı günü de perinatoloji randevum var 2 li ve 3 lu testler yapilmayacak cunku bana.
Bende salı gunu ogrenirim diye dusunuyorum cok heyecanliyim
Ayy hadi bakalım çok heyecanlandım sanki bn gidicemGünaydın kızlar 11.30da randevum var gidim kahvaltı hazirlayimda daha erken acıkırım. Bu ara tansiyonum düşüyor deprem oluyor saniyorum
Ya gelin bana sorun o kadar duygusal olmuşum ki bsy olsa hemen ağlıyorumSorma canm yaa geçen durduk yere bi gözüm döndü yazık herifcigim neye ugradigni şaşırdı nereye kaçacağını bilemedien son terlik attım arkasından kapıdan kacarken terlik isabet etmeyince aldı beni bi gülme bide dalga geçiyom kendimle hani anne terligi menzilliydi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?