2021 Nisan Anneleri

Muhittin merhaba güzel anneler,
Listenize beni de ekler misiniz?
Antalya ilk bebeğim, yaş 34.Cinsiyetimiz belli değil henüz.

Bu arada ananem cinsiyet konusunda evde kim baskın karakter, kimin sözü geçiyorsa o cinsiyette olur bebek der. Öyle mi acaba

Arkadaşlar merhaba,
Crinone jel kullanan annelerimiz var mı aramızda.?Benim Dr. Um izinde ulaşamadım. Kaçıncı haftaya kadar devam ediliyor Dr. U bilgi veren var mı acaba?

Muhittin ben hesabı felan sileceğim birdaha girmeyi düşünüyorum ismimi felan silersin
Dur kiz sacmalama herkesin hormonlar zipladi gene. Ben tüp bebek dahil bisürü tedavi bisürü düsük kürtaj oldum ve umudumu kestigim anda kendiliginden oldu bu iki oglumda cok sükür. insan ister istemez kizi olan erkek annesi oglu olan ben gibi :)) kiz anasi olup o duyguyu tatmak istiyo. Biz seni biliyoruz taniyoruz artik birbirimizi ve birbirimizin sakalarindan biz anliyoruz dün güldük eglendik baskasinin yazdiklarina takilma bosver.. Bende yasim müsait olsa 15 cocuk dogururdum kiz tutturana kadar ay ne güzel civil civil bende cok seviyorum cocuk Allah 2 nasip etti sükür bunlara. Sen yola devam kuzu yasin genc

Kiz Allah seni ne etmeye direk öyle düsünen kaynanalarinda görümcelerinde eltilerinde... diyeydin ya :) Bende yazini okuyunca direk hilal e yazmissin gibi anladim. Ahanda bu pis kaynana elti görümce her yerde bela

Biliyorum canm farkındayım yazmadım pek ama okudum hep takip ettim hormonlarımız bizi çok fena yonetiyo bu ara
cazgirlastiriyoda sanki ben deli gibi bi agliyom bi sinirleniyom bi baska baska bisiler nasil denge sasirtiyo bu hormonlar of off yerimde duramiyom

Sizin cinsiyet belli mi?

O kaynanani kafa doktoruna yollayin biran önce ve orda anlatsinlar ona bi güzel erkek torun dogurman veya doguramaman senle alakali degil onun oglundan kaynaklaniyor. Yasin daha cok genc ömrünü cürütme böyle seylerr icin esin senin icin ölsede onun icin bile kabul edip kendini yiyip bitirme. Sonra böyle ben gibi yas gecince arkana dönüp vah giden ömrüme neden cektim ne icin deme kuzum

cazgirlastiriyoda sanki ben deli gibi bi agliyom bi sinirleniyom bi baska baska bisiler nasil denge sasirtiyo bu hormonlar of off yerimde duramiyom
Sorma canm yaa geçen durduk yere bi gözüm döndü yazık herifcigim neye ugradigni şaşırdı nereye kaçacağını bilemedi en son terlik attım arkasından kapıdan kacarkenterlik isabet etmeyince aldı beni bi gülme bide dalga geçiyom kendimle hani anne terligi menzilliydi diye

Günaydın kızlar 11.30da randevum var gidim kahvaltı hazirlayimda daha erken acıkırım. Bu ara tansiyonum düşüyor deprem oluyor saniyorum
Günaydın hayırlı haberlerle gel canım
sabahın 8 inde taşınmaya başladılar apartmanda uyandırdılar benide uyuyamadim bir daha

Yok canım gitmiyorum 15 çocuğumda erkek için değil çocuk seviyorum diye yapacağım dedim şaka tabiki ömrümü ve çocuklarımı maf edemem Rabb'im kaç tane uygun görmüşse o kadar olur ztn kız erkek hiç fark etmiyor gerçekten yaşım küçük insanlar bizim mahallede hep beni konuşuyorlar ki gelip söylüyorlar yaşın daha çok küçük o kadar güzel bakiyosun ki kızına diyolar millet çocuk doğuruyor sokağa atıyor ya yemin ederim bizim burda biri var çocukları kışın soğuk havada şort kısa kolla corapsiz çıkıyorlar kızımın elbiselerini çocuklara giydiriyoruz için gidiyor öyle görünce bn öyle annelerden olmak istemiyorum gücüm kaç taneye yeterse o kadar çocuğum olsun istiyorum

Ya hani insan ister istemez üzülüyor onlar yüzünden bnm annemin 1 tane oğlu var 3 kızı var 1 kere anneme demediler sen niye erkek doguramiyorsun aksine babaannem olsun babam halalarim hepsi bana çok düşkün Allah herkesin karşısına böyle insanları çıkarsın

Ben henuz sadece 1 kere gittim doktora salı günü de perinatoloji randevum var 2 li ve 3 lu testler yapilmayacak cunku bana.
Bende salı gunu ogrenirim diye dusunuyorum cok heyecanliyim
Aynı bnde çok heyecanlıyım Rabb'im goblumuzdekini nasıl eder inşallah

Ya gelin bana sorun o kadar duygusal olmuşum ki bsy olsa hemen ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…