2021 Nisan Anneleri

Günaydın kızlar 11.30da randevum var gidim kahvaltı hazirlayimda daha erken acıkırım. Bu ara tansiyonum düşüyor deprem oluyor saniyorum
Heyecanlandım bak şimdi bende o bas dönmesi bendede oluyo yemek yiyince oluyo ama daha çok hormonlardan dedi doktor

ay ben terlik firlatmadim laf firlattim sadece minnacik ve benim ana kuzusu herifim dünden beri küsüz burun kivirdi arada mutfaga falan giderken carpisiyoz hihhh deyip geciyoz hadi benim hormonlar fena sana noluyo be adam

Ne güzel kuzum masallah sana

aminnn canim en iyi ailen anliyo seni gerisi bos ve gereksiz..

Walla cnm hiç bilmiyorum tek bildiğim cinsiyeti çok merak ediyorum kızımda hiç böyle değildim umurumda olmazdı
Bu benim sipalarrrrr abiside karnimdakide hicccc accik heycan yaptirmadilar mübarekler ellerinden gelse ilk kontrolde pipilerini gözzümüze sokcaklar Allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallahh evlattt ya bambaska birsey Allah gercekten annelik yapabilecekk yürekten isteyenlere nasip etsin insallaah.

ay ben terlik firlatmadim laf firlattim sadece minnacik ve benim ana kuzusu herifim dünden beri küsüz burun kivirdi arada mutfaga falan giderken carpisiyoz hihhh deyip geciyoz hadi benim hormonlar fena sana noluyo be adam
Ayy sorma kim hamile karışıyor bazen ilk hamileliğim de ben kusuyordum adam da kusuyordu benimle bir kilo aldı bu sefer de canım şunu istiyor bunu istiyor ben bu kadar aşermedim

Onlar bizden daha gebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…