13 canım
Aynen :)Hayır canım.
O zaman teori çürüdü canım. Doktorun erkek demiş sonuçta.
nasil yani kiz ne diyon töbeee birinin pipisi asagi birinin yukari bakiyoCanım ben kendimkiyle kiyasladim da sanki kız benimki onun pipisi aşağı bakıyor benimkinin yukarı bakıyor
Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Walla cnm hiç bilmiyorum tek bildiğim cinsiyeti çok merak ediyorum kızımda hiç böyle değildim umurumda olmazdınasil yani kiz ne diyon töbeee birinin pipisi asagi birinin yukari bakiyo
Heyecanlandım bak şimdi bendeGünaydın kızlar 11.30da randevum var gidim kahvaltı hazirlayimda daha erken acıkırım. Bu ara tansiyonum düşüyor deprem oluyor saniyorum
amin canım hepimizin inşallah ❤Rabbim kucağına almayı nasip etsin ♥
ay ben terlik firlatmadim laf firlattim sadece minnacik ve benim ana kuzusu herifim dünden beri küsüz burun kivirdi arada mutfaga falan giderken carpisiyoz hihhh deyip geciyozSorma canm yaa geçen durduk yere bi gözüm döndü yazık herifcigim neye ugradigni şaşırdı nereye kaçacağını bilemedien son terlik attım arkasından kapıdan kacarken terlik isabet etmeyince aldı beni bi gülme bide dalga geçiyom kendimle hani anne terligi menzilliydi diye
Hadi güzel haberlerle vede bikerecik olsun güzel net bir usg fotografiyla gelirsin insallahhhhhhhhhGünaydın kızlar 11.30da randevum var gidim kahvaltı hazirlayimda daha erken acıkırım. Bu ara tansiyonum düşüyor deprem oluyor saniyorum
Ne güzel kuzum masallah sanaYok canım gitmiyorum 15 çocuğumda erkek için değil çocuk seviyorum diye yapacağım dedim şaka tabikiömrümü ve çocuklarımı maf edemem Rabb'im kaç tane uygun görmüşse o kadar olur ztn kız erkek hiç fark etmiyor gerçekten yaşım küçük insanlar bizim mahallede hep beni konuşuyorlar ki gelip söylüyorlar yaşın daha çok küçük o kadar güzel bakiyosun ki kızına diyolar millet çocuk doğuruyor sokağa atıyor ya yemin ederim bizim burda biri var çocukları kışın soğuk havada şort kısa kolla corapsiz çıkıyorlar kızımın elbiselerini çocuklara giydiriyoruz için gidiyor öyle görünce bn öyle annelerden olmak istemiyorum gücüm kaç taneye yeterse o kadar çocuğum olsun istiyorum
aminnn canim en iyi ailen anliyo seni gerisi bos ve gereksiz..Ya hani insan ister istemez üzülüyor onlar yüzünden bnm annemin 1 tane oğlu var 3 kızı var 1 kere anneme demediler sen niye erkek doguramiyorsun aksine babaannem olsun babam halalarim hepsi bana çok düşkün Allah herkesin karşısına böyle insanları çıkarsın
Amin canim insallah.Aynı bnde çok heyecanlıyımRabb'im goblumuzdekini nasıl eder inşallah
Bu benim sipalarrrrr abiside karnimdakide hicccc accik heycan yaptirmadilar mübarekler ellerinden gelse ilk kontrolde pipilerini gözzümüze sokcaklarWalla cnm hiç bilmiyorum tek bildiğim cinsiyeti çok merak ediyorum kızımda hiç böyle değildim umurumda olmazdı
Ben 11. haftada bıraktım. Ama siz gene de doktorunuza danışın tabii.Arkadaşlar merhaba,
Crinone jel kullanan annelerimiz var mı aramızda.?Benim Dr. Um izinde ulaşamadım. Kaçıncı haftaya kadar devam ediliyor Dr. U bilgi veren var mı acaba?
İkinci olunca hep daha cok merak ediliyo galibaWalla cnm hiç bilmiyorum tek bildiğim cinsiyeti çok merak ediyorum kızımda hiç böyle değildim umurumda olmazdı
Ayy sorma kim hamile karışıyor bazen ilk hamileliğim de ben kusuyordum adam da kusuyordu benimle bir kilo aldı bu sefer de canım şunu istiyor bunu istiyor ben bu kadar aşermedimay ben terlik firlatmadim laf firlattim sadece minnacik ve benim ana kuzusu herifim dünden beri küsüz burun kivirdi arada mutfaga falan giderken carpisiyoz hihhh deyip geciyozhadi benim hormonlar fena sana noluyo be adam
Heyecanlandım bak şimdi bendeo bas dönmesi bendede oluyo yemek yiyince oluyo ama daha çok hormonlardan dedi doktor
Busefer paraya kıydım alcamHadi güzel haberlerle vede bikerecik olsun güzel net bir usg fotografiyla gelirsin insallahhhhhhhhh
Onlar bizden daha gebeay ben terlik firlatmadim laf firlattim sadece minnacik ve benim ana kuzusu herifim dünden beri küsüz burun kivirdi arada mutfaga falan giderken carpisiyoz hihhh deyip geciyozhadi benim hormonlar fena sana noluyo be adam
Benim ilk duyduğum kalp atışı 108di. Kızım olacak inşallahKalp atış hızı meselesi bir şehir Efsanesi mi yoksa gerçek mi? Bunu netleştirelim kızlar. Işin mi yok, diyeceksiniz ama hurafelerin gün yüzüne çıkması lazım.
Ayy kötü olmuş yaa neyse hafta sonu öğlen uyursunGünaydın hayırlı haberlerle gel canım
sabahın 8 inde taşınmaya başladılar apartmanda uyandırdılar benide uyuyamadim bir daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?