2021 Nisan Anneleri

Benimde 1 oglum var 3 yasinda bide kizim olsa ohh misss
Evet benimde tabii insan farkli istiyor.
Ama benim belirtilerim ayni oglumla birebir diyebilirim.
Etten tavuktan baliktan yumurtadan tiksiniyorum.
Tek farklilik oglumda sabah uyanir uyanmaz kusardim tam 20 hafta sabahlari kustum sonra gun icinde asla mide bulantim olmazdi.
Bu defa surekli midem bulaniyor gece gunduz cok perisan durumdayim..

İyi geceler kızlar benim gibi kalçasına aniden ağrı giren var mı? Sol kalçama yürürken falan bi anda çok fena bi ağrı giriyor biraz bekleyince geçiyor ama ne ki acaba?

Bnde etten çok fazla tiksiniyorum tavuktan yumurtadan ete elimi bile suremiyorum her sabah bulantım vardı o bitti çok şükür eşim çok ısrar ediyor et icin ama yiyemiyorum kızımda daha kotuydum 3 4 ay hiç bsy yiyemezdim eşim köfte felan yapardı kendimi odaya kapatirdim koku gelmesin diye bunda çok şükür iyiyim

Canım öyle birşey yok benim 170ti ama erkek bebeğim hiç öyle teorilere inanma çok kusmam oldu kızlarda olur dediler tatlıdan deli gibi tiksindim yine kız dediler ama hiçbiri tutmadı

Hadi hayırlısı bakalım bana 2hafta sonra dediler haftaya hastaneyi ararım zaten enabıza düşmez mi ki

E nabıza düşmeden mesaj geliyor bana sonucunuz çıkmıştır diye. Bakalım çıkar çıkmaz haber veririm 3 güne çıkması bana da garip geldi.

Canım herşey hurafe gerçekten nub teorisi bile yanılma oluyor sadece doktora inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…