Evet benimde tabii insan farkli istiyor.Benimde 1 oglum var 3 yasindabide kizim olsa ohh misss
Evet hepsi öyle nerdeyse inşallah biz bu grup geleneğini kırarızGrupta çok kimse kalmadı çoğunluk öğrendi. Ama grup geleneği belli ikinciler hep aynı
Bnde etten çok fazla tiksiniyorum tavuktan yumurtadan ete elimi bile suremiyorum her sabah bulantım vardı o bitti çok şükür eşim çok ısrar ediyor et icin ama yiyemiyorum kızımda daha kotuydum 3 4 ay hiç bsy yiyemezdim eşim köfte felan yapardı kendimi odaya kapatirdim koku gelmesin diye bunda çok şükür iyiyimEvet benimde tabii insan farkli istiyor.
Ama benim belirtilerim ayni oglumla birebir diyebilirim.
Etten tavuktan baliktan yumurtadan tiksiniyorum.
Tek farklilik oglumda sabah uyanir uyanmaz kusardim tam 20 hafta sabahlari kustum sonra gun icinde asla mide bulantim olmazdi.
Bu defa surekli midem bulaniyor gece gunduz cok perisan durumdayim..
Canım hiç olmadı bndeİyi geceler kızlar benim gibi kalçasına aniden ağrı giren var mı? Sol kalçama yürürken falan bi anda çok fena bi ağrı giriyor biraz bekleyince geçiyor ama ne ki acaba?
Çok teşekkür ederim. Hepimiz için olsun inşaallahHurafe canım hayırlı olsun bu arada
İlk çocuk muÇok teşekkür ederim. Hepimiz için olsun inşaallah
Öyle mi canım? Özür dilerim senden. Allah nasip ettin inşaallah sanaBenm bu bebeğim dışında yaşayan evlâdım yok cnm malesef7.haftada
Canım öyle birşey yok benim 170ti ama erkek bebeğim hiç öyle teorilere inanma çok kusmam oldu kızlarda olur dediler tatlıdan deli gibi tiksindim yine kız dediler ama hiçbiri tutmadıKızlar. Size bir şey soracağım. Ben mayıs annesi olacağım inşaallah. Siz bizden öndesiniz. Bilgilerinizden faydalanmak için soruyorum. Bugün 7+2 de 150 hızda kalp atışı vardı bebeğimin. 140 ve üzeri kız oluyormuş çoğunlukla 140 altı kalp atışı hızı erkek bebekmiş. Bu teori sizde tuttu mu? 7+ usg fotolarınızda yazar veya o haftaki kalp atış hızınız aklınızdaysa bir bilgilendirin. Bu teoriyi birlikte denetleyelim. Hurafe mi acaba? Bana yardımcı olur musunuz?
Önemli deil tatlm nerden bilebilirdinkiÖyle mi canım? Özür dilerim senden. Allah nasip ettin inşaallah sana
Hadi hayırlısı bakalım bana 2hafta sonra dediler haftaya hastaneyi ararım zaten enabıza düşmez mi ki
Hayır canım.İlk çocuk mu
O zaman teori çürüdü canım. Doktorun erkek demiş sonuçta.7.haftaydı canım ilk kontrolümdüinşallah
İlki kız sanırım senindeHayır canım.
O zaman teori çürüdü canım. Doktorun erkek demiş sonuçta.
Canım 7+ lı günler miydi 170 hız?Canım öyle birşey yok benim 170ti ama erkek bebeğim hiç öyle teorilere inanma çok kusmam oldu kızlarda olur dediler tatlıdan deli gibi tiksindim yine kız dediler ama hiçbiri tutmadı
Kız gibi canım. Gönlünden geçenler olsun inşaallahCinsiyet tahmini alabilirmiyiz, annisler @Ikra meyra
Erkekİlki kız sanırım seninde
İnşallah 2. Gönlünden geçen olur
İnşallah 2. Gönlünden geçen olur
[/QUOTECÜMLEMIZIN öyle olsun canım. Sağlıklı olsunlar öncelikle. Cinsiyet önemli olduğu için merak etmedim aslında. Bu teorinin doğruluk payını tartmak istedim. Boş bir bilgi mi acaba? Sadece bir hurafe mi diye merak ettim.
Haklısın canım.Canım herşey hurafe gerçekten nub teorisi bile yanılma oluyor sadece doktora inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?