Yazi yazdihimiz yerde ufak bi deyisiklik var sankiForumda ne değişmiş yahu
GünaydınArkadaşlarım günaydın..uzun zamandır olmayan baş ağrım dün akşam tekrar geldi ve bu saate kadar hala devam ediyor . Parol aldım arada birkaç saat uyuyabildim ama nafile geçmemiş. Çok kötü durumdayım şimdi baş agrisindan. Hala yaşayan var mı bu ağrıyı ilk günlerden beri çekiyorum
Gece yatarken kayiyo gbi hissediyorum hatta uykumdan uyandım ☺4 ay bittikten sonra artik sende hissedersin kiz cok az kaldi
Ya işte kiz böyledir erkek pıt pıt atar benimki pıt pıt atıyor valla suphelenmiyor degilimGece yatarken kayiyo gbi hissediyorum hatta uykumdan uyandım ☺
Ah canim ben oleyim o zaman..kismetse bebegimi kucagima aldigimda 40 dan gun almis olucamöyle oluyo sen cok genc anne olmussun. Ben 34 yasinda ilk cocugumu kucagima aldim simdi 36 yasindayim yaslilikta var anam
Canım başucunda çubuk kraker bulundur benimde öyle olurdu gözümü açar açmaz bulanti başlardı. Çubuk kraker tuzlu biraz bastırıyorSabah uyandim kuscam belli ama çabaladım bisiler yedim şu içtim yok o gidecek ya keske yemeden çıkarsaydım
Kayıyordu valla balık gbi bazen pıt pitta oluyo ama gazdan olabilir belkiYa işte kiz böyledir erkek pıt pıt atar benimki pıt pıt atıyor valla suphelenmiyor degilim
Resmen kiz balık gibi kayar
Valla kizimda aldik bir kere bile kullanamadik oyle bi aglardiki koyinca ama disarsa bakiorm millet ne guzel kullaniyoYeni ganimetim kızlar çok hoslandimbenm herif takip takip geziyo evde bununla gezdircekmis kizini
Geçmiş olsun cnmBol carpinti yasadgm nefes alamadigim bi gece gecrdin inanilmaz zorduHerkese gunaydin ❤
Sagol cnm❤Geçmiş olsun cnm
Belki durur benmki bakalm inşallahValla kizimda aldik bir kere bile kullanamadik oyle bi aglardiki koyinca ama disarsa bakiorm millet ne guzel kullaniyobenim kizim saolsn isimi kolaylastiracak hic biseyi sevmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?