2021 Nisan Anneleri

Bana artik bildirim gelmiyorr

Merhaba hanımlar Muhittin benide ekler misin 15 haftalık hamileyim nasipse ikinci kez anne olacağım cinsiyetini yarın randevum var yarın öğreneceğim inş
Tahminî doğum tarihi ve nerden katıldığını yazarmisin

Kalibimmm günaydın canim 4 igneden 5 iğneye selam olsun

Arkadaşlarım günaydın..uzun zamandır olmayan baş ağrım dün akşam tekrar geldi ve bu saate kadar hala devam ediyor . Parol aldım arada birkaç saat uyuyabildim ama nafile geçmemiş. Çok kötü durumdayım şimdi baş agrisindan. Hala yaşayan var mı bu ağrıyı ilk günlerden beri çekiyorum

GünaydınGeçmiş olsun canım,benim geçti şükür birkaç gündür yok. Kırmızı elma ye geçmezse parol serum yaptır benimkini o geçirdi

Sabah uyandim kuscam belli ama çabaladım bisiler yedim şu içtim yok o gidecek ya keske yemeden çıkarsaydım

Sabah uyandim kuscam belli ama çabaladım bisiler yedim şu içtim yok o gidecek ya keske yemeden çıkarsaydım
Canım başucunda çubuk kraker bulundur benimde öyle olurdu gözümü açar açmaz bulanti başlardı. Çubuk kraker tuzlu biraz bastırıyor

Ya işte kiz böyledir erkek pıt pıt atar benimki pıt pıt atıyor valla suphelenmiyor degilim
Resmen kiz balık gibi kayar
Kayıyordu valla balık gbi bazen pıt pitta oluyo ama gazdan olabilir belki dun cinsiyeti sordu biri konuşurken kucağımda da erkek yeğenim vardı boş bulundum erkek dedim bi telâşlandım sonra yok yok hayır yo yoo kız benmki kız diye nasıl güldüler bana

Yeni ganimetim kızlar çok hoslandim benm herif takip takip geziyo evde bununla gezdircekmis kizini
Valla kizimda aldik bir kere bile kullanamadik oyle bi aglardiki koyinca ama disarsa bakiorm millet ne guzel kullaniyo benim kizim saolsn isimi kolaylastiracak hic biseyi sevmedi

Valla kizimda aldik bir kere bile kullanamadik oyle bi aglardiki koyinca ama disarsa bakiorm millet ne guzel kullaniyo benim kizim saolsn isimi kolaylastiracak hic biseyi sevmedi
Belki durur benmki bakalm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…