Bacim durmayan tek cocukdur benimki eminimBelki durur benmki bakalm inşallah
Yaa cok tatlıYeni ganimetim kızlar çok hoslandimbenm herif takip takip geziyo evde bununla gezdircekmis kizini
Günaydın canim çok sağolasın seninkinin geçtiğine sevindim benimki hala devam ediyor eşim okuldan gelince acile gitmeyi düşünüyorum hala geçmezseGünaydınGeçmiş olsun canım,benim geçti şükür birkaç gündür yok. Kırmızı elma ye geçmezse parol serum yaptır benimkini o geçirdi
Salatalik ye canm tuzsuz yiyorum bas agrim olunca tansiyonuna da bak normalse hamilelikden kaynakli oluo bas agrilari bol bol su ic salatalik ve su cok iyi geliyorGünaydın canim çok sağolasın seninkinin geçtiğine sevindim benimki hala devam ediyor eşim okuldan gelince acile gitmeyi düşünüyorum hala geçmezse
Yok canim ya tuzlu inan yiyemiyorum çok feci tatlıda tansiyonuma ağır geliyorCanım başucunda çubuk kraker bulundur benimde öyle olurdu gözümü açar açmaz bulanti başlardı. Çubuk kraker tuzlu biraz bastırıyor
Benim memelerim buna müsait degilYeni ganimetim kızlar çok hoslandimbenm herif takip takip geziyo evde bununla gezdircekmis kizini
Neye canını sıktın Allah aşkına kafana takip takip duruyorsun.Bol carpinti yasadgm nefes alamadigim bi gece gecrdin inanilmaz zorduHerkese gunaydin ❤
Bacim kalbimden rahatsizim kafaya bisi takmayla alakali degil kalp ilacini alamadigim icn suan zorlamaya basladiYok canim ya tuzlu inan yiyemiyorum çok feci tatlıda tansiyonuma ağır geliyor
Benim memelerim buna müsait degil
Eşim zaten yıllarca çelik yelek giydi hayatta bunu takip gezmez
Neye canını sıktın Allah aşkına kafana takip takip duruyorsun.
mumbar sana ağır gelebilir dikkatli olAkşam mumbar doldurdum insallah yiyebilirim bayagidir yemiyordum
Lierac’ı dene bi istersen, yer etmeden ilk oluştuğunda sürdüğünde geçirdiğini belirtmişti çoğu kişi ben şimdilik bebe yağı, Hindistan cevizi yağı, nemlendirici krem falan kullanıyorum ama bi aya lierac alcam. Ufak ufak gerginlik hissetmeye başladım çünkü. Gerçekten o kadar araştırdım herkes lierac diyor. Mustelanın olan da iyiymiş ama o çabuk bitiyor sanırım.Bu arada benim goguslerim oladr buyuduki bi anda sisince catladilar baya ben artik bu catlagin onune gecemem demidamar damar tuhaf cizgi cizgi olmslar bu catlamismi demek
Ya çok tatlışYeni ganimetim kızlar çok hoslandimbenm herif takip takip geziyo evde bununla gezdircekmis kizini
Saol cnm demiyim bklmLierac’ı dene bi istersen, yer etmeden ilk oluştuğunda sürdüğünde geçirdiğini belirtmişti çoğu kişi ben şimdilik bebe yağı, Hindistan cevizi yağı, nemlendirici krem falan kullanıyorum ama bi aya lierac alcam. Ufak ufak gerginlik hissetmeye başladım çünkü. Gerçekten o kadar araştırdım herkes lierac diyor. Mustelanın olan da iyiymiş ama o çabuk bitiyor sanırım.
Oyyyy kuzum vallahi çok üzüldüm rabbim kolaylık versinBacim kalbimden rahatsizim kafaya bisi takmayla alakali degil kalp ilacini alamadigim icn suan zorlamaya basladi
Yok canim valla güzel olurmumbar sana ağır gelebilir dikkatli ol
Geçmiş olsun canım akşam geç saatte yememeye çalış biraz daha rahat edersnn geceleri. Biliyorsun bende ilaçlarımı kullanamıyorum kardiyolojiye gittim haftasonu Eko Ekg falan yapıldı çok şükür şuan iyi görünüyor ilaçlık bir durum yok ama sonlara doğru mecbur kullanicam nefes alamamak çok kötüBol carpinti yasadgm nefes alamadigim bi gece gecrdin inanilmaz zorduHerkese gunaydin ❤
Aksam 6 dan sonra yemiyorum sadece yaptigim hata dun aksam arkadasima ciktim bi cay ictm o mahvetti beniGeçmiş olsun canım akşam geç saatte yememeye çalış biraz daha rahat edersnn geceleri. Biliyorsun bende ilaçlarımı kullanamıyorum kardiyolojiye gittim haftasonu Eko Ekg falan yapıldı çok şükür şuan iyi görünüyor ilaçlık bir durum yok ama sonlara doğru mecbur kullanicam nefes alamamak çok kötüyastığını yüksek tut birde
Aynen bende öyle yapıyorum akşam 6 da yemeği yerim. Saat 9 gibi de açık limonlu bı bardak çay içiyorum bı kaç badem cevizle birlikte hem tok tutuyor hemde bebek için de çok faydalı. Ama sen kendini bilirsin dokunursa içme tabi. Allah yardımcmiz olsunAksam 6 dan sonra yemiyorum sadece yaptigim hata dun aksam arkadasima ciktim bi cay ictm o mahvetti beninoramlde icmiodm ayip olmasn die ictm artik onuda icmiycem
Kiz demek istedim cnm...ama tabiki tamamen his❤ saglikla gelsin
Bana erkek gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?