2021 Nisan Anneleri

Bu arada benim goguslerim oladr buyuduki bi anda sisince catladilar baya ben artik bu catlagin onune gecemem demi damar damar tuhaf cizgi cizgi olmslar bu catlamismi demek

GünaydınGeçmiş olsun canım,benim geçti şükür birkaç gündür yok. Kırmızı elma ye geçmezse parol serum yaptır benimkini o geçirdi
Günaydın canim çok sağolasın seninkinin geçtiğine sevindim benimki hala devam ediyor eşim okuldan gelince acile gitmeyi düşünüyorum hala geçmezse

Günaydın canim çok sağolasın seninkinin geçtiğine sevindim benimki hala devam ediyor eşim okuldan gelince acile gitmeyi düşünüyorum hala geçmezse
Salatalik ye canm tuzsuz yiyorum bas agrim olunca tansiyonuna da bak normalse hamilelikden kaynakli oluo bas agrilari bol bol su ic salatalik ve su cok iyi geliyor

Canım başucunda çubuk kraker bulundur benimde öyle olurdu gözümü açar açmaz bulanti başlardı. Çubuk kraker tuzlu biraz bastırıyor
Yok canim ya tuzlu inan yiyemiyorum çok feci tatlıda tansiyonuma ağır geliyor
Yeni ganimetim kızlar çok hoslandim benm herif takip takip geziyo evde bununla gezdircekmis kizini
Benim memelerim buna müsait degil
Eşim zaten yıllarca çelik yelek giydi hayatta bunu takip gezmez
Bol carpinti yasadgm nefes alamadigim bi gece gecrdin inanilmaz zordu Herkese gunaydin ❤
Neye canını sıktın Allah aşkına kafana takip takip duruyorsun.

Bacim kalbimden rahatsizim kafaya bisi takmayla alakali degil kalp ilacini alamadigim icn suan zorlamaya basladi

Bu arada benim goguslerim oladr buyuduki bi anda sisince catladilar baya ben artik bu catlagin onune gecemem demi damar damar tuhaf cizgi cizgi olmslar bu catlamismi demek
Lierac’ı dene bi istersen, yer etmeden ilk oluştuğunda sürdüğünde geçirdiğini belirtmişti çoğu kişi ben şimdilik bebe yağı, Hindistan cevizi yağı, nemlendirici krem falan kullanıyorum ama bi aya lierac alcam. Ufak ufak gerginlik hissetmeye başladım çünkü. Gerçekten o kadar araştırdım herkes lierac diyor. Mustelanın olan da iyiymiş ama o çabuk bitiyor sanırım.

Yeni ganimetim kızlar çok hoslandim benm herif takip takip geziyo evde bununla gezdircekmis kizini
Ya çok tatlış bende kızımda kullandım ama bu tarz değildi ergonomik kanguru almıştık yenidoğan için kullanılan bir aparatı da var hem çok rahattı hemde büyüdükçe ağırlığı eşit dağıtıyor çok yormuyordu. Evde yemek yaparken yada sağlık ocağı market gibi yerlere giderken toplu taşıma kullanacağım zaman çok iyi oluyodu. Solomombaby diye bir markanın almıştım bı de o tarz olanlara bak derim

Saol cnm demiyim bklm

Bol carpinti yasadgm nefes alamadigim bi gece gecrdin inanilmaz zordu Herkese gunaydin ❤
Geçmiş olsun canım akşam geç saatte yememeye çalış biraz daha rahat edersnn geceleri. Biliyorsun bende ilaçlarımı kullanamıyorum kardiyolojiye gittim haftasonu Eko Ekg falan yapıldı çok şükür şuan iyi görünüyor ilaçlık bir durum yok ama sonlara doğru mecbur kullanicam nefes alamamak çok kötü yastığını yüksek tut birde

Aksam 6 dan sonra yemiyorum sadece yaptigim hata dun aksam arkadasima ciktim bi cay ictm o mahvetti beninoramlde icmiodm ayip olmasn die ictm artik onuda icmiycem

Aksam 6 dan sonra yemiyorum sadece yaptigim hata dun aksam arkadasima ciktim bi cay ictm o mahvetti beninoramlde icmiodm ayip olmasn die ictm artik onuda icmiycem
Aynen bende öyle yapıyorum akşam 6 da yemeği yerim. Saat 9 gibi de açık limonlu bı bardak çay içiyorum bı kaç badem cevizle birlikte hem tok tutuyor hemde bebek için de çok faydalı. Ama sen kendini bilirsin dokunursa içme tabi. Allah yardımcmiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…