Popo kişi tam belli değil kiz gibi duruyor
Aldık bile bunu kuzum yaa çok beğenince dayanamadikYa çok tatlışbende kızımda kullandım ama bu tarz değildi ergonomik kanguru almıştık yenidoğan için kullanılan bir aparatı da var hem çok rahattı hemde büyüdükçe ağırlığı eşit dağıtıyor çok yormuyordu. Evde yemek yaparken yada sağlık ocağı market gibi yerlere giderken toplu taşıma kullanacağım zaman çok iyi oluyodu. Solomombaby diye bir markanın almıştım bı de o tarz olanlara bak derim
Benimkilerininde maşallahı var yaa 95ti zaten smdi sigmiyo hicbiseye napcaz bilmemYok canim ya tuzlu inan yiyemiyorum çok feci tatlıda tansiyonuma ağır geliyor
Benim memelerim buna müsait degil
Eşim zaten yıllarca çelik yelek giydi hayatta bunu takip gezmez
Neye canını sıktın Allah aşkına kafana takip takip duruyorsun.
Slingler nasıl acaba kullanışlı mı hiç araştıran oldu mu kızlar?sen de güle güle kullan canımAldık bile bunu kuzum yaa çok beğenince dayanamadikküçük şehirde yaşıyorum toplu taşımayla flan pek işimiz olmaz gidecegim yere de arabayla gidiyom zaten ondada bebek arabasının küçük olanı araba koltuğu olandan beğendik onu alcam bagliycam koltuğa ağırlığınıda babası düşünsün artık o tasiycakmis bununla nede olsa
Inşallah cnm saol sling ne hiç bilmiyorum inanSlingler nasıl acaba kullanışlı mı hiç araştıran oldu mu kızlar?sen de güle güle kullan canım
Tansiyonum da hep düşük canım çok şükür yüksek tansiyon sorunu yaşamıyorum hiç ama baş ağrısı işte...salatalığı deneyeceğim teşekkürlerSalatalik ye canm tuzsuz yiyorum bas agrim olunca tansiyonuna da bak normalse hamilelikden kaynakli oluo bas agrilari bol bol su ic salatalik ve su cok iyi geliyor
Şunun gibi canımInşallah cnm saol sling ne hiç bilmiyorum inan
Güle güle kullanın inşallah canımAldık bile bunu kuzum yaa çok beğenince dayanamadikküçük şehirde yaşıyorum toplu taşımayla flan pek işimiz olmaz gidecegim yere de arabayla gidiyom zaten ondada bebek arabasının küçük olanı araba koltuğu olandan beğendik onu alcam bagliycam koltuğa ağırlığınıda babası düşünsün artık o tasiycakmis bununla nede olsa
Bunlar da çok rahat duruyor sanki bebeği üstüne giymiş gibi:) ama tabi bebek kabullenirmi acaba hangisini severŞunun gibi canım
Ya bende bundan çocuk dusecekmis gibi hissediyorumŞunun gibi canım
Benim de sağ tarafımda bir sertlik geliyodu elime sezaryen dikisimin üstündeydi ara ara gelip kaybolurdu şimdi daha yukarıda göbek deliğinden iki parmak aşağıda yine daha çok sağda bazen ortada çok güçlü değil hareketleri ama hissediyorum bence bağırsak hareketi değil.Günaydın kızlar , bisey merak ediyorum bebeğini hissedenler tam ne tarafta hissediyor ? Ben göbek deliğin alt ama sağda sagina elimi koyduğum zaman sanki elimde hafif bi gezinti hissi oluyo ufak oynama hissediyorum ama elimle bekleyince karnıma vuran bir his değil avuç içinde hissediyorum. Bu bağırsak hareketi mı yoksa bebek olabilir mi ? Ama tam orta kısımda değil sağda kaliyo biraz
Canım sende elinle bekleyince mı hissediyorsun sanki avuç içinde kalem gezdiriyolar gibi benimki . Inşallah genisindir sağlıkla gelsinler hepsiBenim de sağ tarafımda bir sertlik geliyodu elime sezaryen dikisimin üstündeydi ara ara gelip kaybolurdu şimdi daha yukarıda göbek deliğinden iki parmak aşağıda yine daha çok sağda bazen ortada çok güçlü değil hareketleri ama hissediyorum bence bağırsak hareketi değil.
Yorumlardan okuduğum kadarıyla bunu çok seviyorlarmış yeni doğan bebeklerde özellikle anne karnında olma hissi veriyormuş.gazlı bebekler için de çok kullanışlıymış.bunun birkaç bağlama şekli varmış.çocuğun durmak istediği pozisyona göre değişiyormuş.Bunlar da çok rahat duruyor sanki bebeği üstüne giymiş gibi:) ama tabi bebek kabullenirmi acaba hangisini sever
Anne karnında hissediyormuş bebek kendini bunda.dediğin gibi kolik bebekler özellikle çok seviyormuşYa bende bundan çocuk dusecekmis gibi hissediyorumama gazlı bebekler çok seviyormuş kullananlar da çok rahat diyor
Haa tamam bunu bildim smdi adını bilmiyodumŞunun gibi canım
Bnmde tam olarak öyle bazen sağda bazen solda ama genelde solda oluyo tam dediğin yerdeGünaydın kızlar , bisey merak ediyorum bebeğini hissedenler tam ne tarafta hissediyor ? Ben göbek deliğin alt ama sağda sagina elimi koyduğum zaman sanki elimde hafif bi gezinti hissi oluyo ufak oynama hissediyorum ama elimle bekleyince karnıma vuran bir his değil avuç içinde hissediyorum. Bu bağırsak hareketi mı yoksa bebek olabilir mi ? Ama tam orta kısımda değil sağda kaliyo biraz
Özellikle sessiz ortamda hissediyorum canım elimi koyduğumda akşamları genelde. İlk başlarda baloncuk patlamasi gibiydi o zaman gaz mi diyordum ama sonra balık yüzerken dalgalanır ya öyle hissetmeye başladımCanım sende elinle bekleyince mı hissediyorsun sanki avuç içinde kalem gezdiriyolar gibi benimki . Inşallah genisindir sağlıkla gelsinler hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?