2021 Nisan Anneleri

50 den asagi yoktu ben soyle bi bakmistimda 2 tane alsak yeter heralde dimi bende bakiyim internet sitesine ama kalitelimi nasil acaba
%100 pamuk oekotex sertifikalı diyor sitesinde.Bende daha almadım ama oradan almayı düşünüyorum.Tabi bu tek kat kumaş fiyatı ama 100x180 cm kumaştan 20 liraya iki katlı 100x90 müslin kumaş almış oluyorsun.Piyasada 40 liradan aşağı değil.Zaten instagramda vs satılan örtüler de bu tarz kumaşcılardan alıyorlar kumaşları

Yaaa kız içimi mi okudun.. Ben de az önce nette bakıyordum hazırları çok gereksiz pahalı.. Eminönüne gidip mi baksam diye düşünürken senin yazını gördüm.. Mutlaka bakacağım ben de teşekkürler söylediğin için...

:) evet canım çok pahalı bursa kumaşta da var birde intaşlar diye bi site var orada da var müslin kumaş ama en ucuzu bu birlik1952 de.

Valla benim doktorum da hiçbir kısıtlama getirmedi yemek konusunda istediğini ye iç dedi sadece kahveyi ve asitli içeceklerden uzak duruyorum o kadar

Allah korusun inşaallah kazasız belasız sağ salim atlatırız gebeliği canım. Saglık ocagına gidip kan verdim bakalım tansiyonumda 9*6 hemşire acmısın dedi evet dedim yani açken düşük olursa tokkende çok cıkma ihtimali varmı ki bilemedim

Benim de 2 gündür mide bulantılarım oluyor bende korktum ne oluyor acaba diye... Normaldir inşallah hareketlerini hissetmesem panik yapacaktım .. Yarın ayrıntılı ultrasonum var ona sabrediyorum...
Canım saçlnaıyordur derler büyükler 4.-5.ay arasında diğer kızlarımda ben de çok kusmultum bulantılarım olmuştu. Ama bunda hiç olmadı bilmiyorum ilerleyen zamanlarda mı olacak

Normalde kac cikar ki?benm 10-7,9-6 civarinda gezer mesela 12-8olunca basim doner beynim uguldar.. gebelikte tansiyon genelde dusuk olurms 8-5 iken gitmistm saglik ocagina panik oldular acilden dr git dediler acile gittim ee olabilir hamilesin sen diyip gondermisti
Pek hakim degilim ama olagan bi durum bence
Tokkende bi olctur bakalim ne cikacak

Canım ben zor bir gebelik elde ettim tüp bebekle ona rağmen canım ne isterse yiyorum zaten sigara içmeyen sevmeyen bir insanım yeri geliyor dışarıda da yiyorum bütün yavrucaklarımız rabbime emanet inşallah

Valla kızımdan kalma çok gzl baston arabam var ama pusetli almamda lazım o sebeple letgodan alcam ben temiz bulup bide yıkarım misss, pusetli 3ay anca kullanılıyor zaten sonra bastona geçeriz
Ya bende gerekli olduğu için aldım yoksa bu kadar para da vermek istemezdim biliyorum ki 1 yaşına kadar zor kullanırız sonra bastona geçeriz ama işte pusetli falan da gerekli ya ablam 8 9 aya kadar kullandı pusetli

Ya bende gerekli olduğu için aldım yoksa bu kadar para da vermek istemezdim biliyorum ki 1 yaşına kadar zor kullanırız sonra bastona geçeriz ama işte pusetli falan da gerekli ya ablam 8 9 aya kadar kullandı pusetli
Ben almicam bebek arabasi puset yada portbebe alicam. Zaten koydeym bi yere gidersem de bunlardan birini kullanirim 6aydan sonra kanguruya gecerm arabalar cok pahali sebepsiz zenginlesme yasiyor pazarlamacilar zaten isin icine bebek/cocuk giriyorsa 3kat fiyat artisi oluyor zaten tl nin degeri yerlerde geziyor bu herseyi dolar/euro uzerinden zamli satiyorlar

Sepet besikler var ya anlamsiz pahali gecen sordm cocuk maksimun 6ay yatar icinde 1500tl dediler bu resmen soygun ekmek sepetini susleyip pusleyip iki firfir saten kumas ekleyip satiyorlar. Abartmiyorm kizimda kullandigim bundandi altina tekerlekli sunta eklemisler o kadar. bizde odunc almistik birinden. Nette bir suru donusum fikirleri var maliyeti desen komik rakamlar kadinlarin duygulariyla oynayip haksiz kazanc sagliyorlar. Bu devirde bisey alinmaz

Bende iyi bişey olsun ilk zaten ikinci de kullanırız felan diye düşünüyodum. Bir de bahara geliyor doğum havalar ısınıyo yürüyüşe hava almaya çıkılır o zaman kullanılır gibi düşündüm. Yengemle kuzenim aldı 4 baby markasının yengem 500e aldı inidirimle kuzenim 700 gibi bi fiyata aldı mağazadan. Gayet kullanışlı diyolar açılıp kapanması manevrası felan. Ama biri de 1000 tl ye almış o hiç kullanışlı değil diyormuş. Yani aslında fiyat ne kadar artarsa o kadar kullanışlı demek değil. İyice araştırmak lazım

Aynen canm biz ne kadar pahaliysa o kadar kalitelidir diye dusunuyoruz ama komik rakamlara alinan malin kalitesine sahip olmayan cogu sey satin aliyoruz.ben kizimda almistm 2senede eskidi zaten yolda bile zorla gidiyodu arabayla bi yere cikmaktan nefret ediyodm cogunda kanguru kullanmistm.almasam da bisey kaybetmem diye dusunuyorm ama sizde sehir merkeznde yasiyorsaniz sart size parka goturursunuz yuruyuse pazara gezmeye....butcene hangisi uygunsa icine hangisi siniyorsa onu al bence

Ben kızımda chicco baston araba almıştım gayet te pratik ve hafif .. Benden sonra kardeşim iki çocuğuna da kullandı artık pert oldu ... Şimdi bunlar da pahalanmış ama kararsızım travel mi baston mu diye...Hele bir doğsun da acelesi yok sonra alacağım.. Ozamana kadar sizlerden de alıp kullananların tavsiyelerine bakarım diyorum..

Aynen bende öyle düşünüyorum canım şimdi araştırıyorum bakalım inşallah işimize yarar bişe alırız

Kızlar türk kahvesi içiyor musunuz? Doktorum 2-3 günde bir içebilirsin dedi. İlk başlarda hiç içmiyordum şimdilerde nadiren içiyorum ama bu aralar fazlaca canım istiyor. Ne yapsam bilemiyorum.
Ben rahatsız oluyorum maalesef içemiyorum. Ama bitki çayı iyi oluyo tarcın ıhlamur fln

Benim arabamda baby canı. Sürüsü çok zor gerçekten insan baya zorlanıyor hâlâ yep yeni duruyor hiç kullanmadım bile bnde 650 almıştım mağazadan eltim 300 aldı kullanışı sürüşü o kadar hafif güzel ki bizimki çok ağır sürüşü memnun değilim açıkçası oda kaynanamla dışarı çıkmıştık tesadüfen hiç aklımızda araba yokken direk aldık arastirmadan

Bebek arabalarını aldınız mı? Yada ne düşünüyorsunuz? Kullanışlı olanlar hangileri olur ?
Ben diğer cocukta travel sistem almıştım cnm ne arabanın bagajında sığıyo ne iki basamak merdiven çıkartabildim ağırlığından kullanamadım tecrübe ile bu defa baston puset aldım hem tasıması ve kaldırması kolay oluyor joker baby den indirimle aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…