- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
Hayır canım gerek olursa almak kolay çalışan anneler ihtiyaç duyuyor genelde. Ben ev hanımı olduğum için gerek duymadım gögüsleri sırayla emzirirsen zaten biri boşalıp diğeri o arada doluyo Rabbimin hikmetiDeneyimli anneler kafama bir soru takıldı yardımınıza ihtiyacım varsüt sağma olayını mutlaka yapmamız gerekiyor mu göğüslerden biriyle emzirirken diğerini de sağmak mı gerekli yani pompa mutlaka alınması gereken bir şey mi yoksa ihtiyaç olunca mı edinmek mantıklı. Bugün e bebekte bir sürü çeşit gördüm kafam çorba oldu bu emzirme olayından baya baya korkar oldum
Aynen canım benim doktorum da öyle söyledi o yüzden kendimi yediklerimden dolayı kısıtlamıyorum üzmüyorum daValla benim doktorum da hiçbir kısıtlama getirmedi yemek konusunda istediğini ye iç dedi sadece kahveyi ve asitli içeceklerden uzak duruyorum o kadar
Evet canım bende en uyguna böyle birşey aldım gerçekten çok uçuk fiyatlı bebek arabaları var ve kullanacağımız en fazla 1 yıl işte bebek olunca hevesleniyoruz kendimi frenlemeye çalışıyorum işime yaramayacak şeyleri evde kalabalık etmeyelim diye bakalım ne kadar gereksiz şeyler alacağız kullandıkça çıkar ortayaBen almicam bebek arabasi puset yada portbebe alicam. Zaten koydeym bi yere gidersem de bunlardan birini kullanirim 6aydan sonra kanguruya gecerm arabalar cok pahali sebepsiz zenginlesme yasiyor pazarlamacilar zaten isin icine bebek/cocuk giriyorsa 3kat fiyat artisi oluyor zaten tl nin degeri yerlerde geziyor bu herseyi dolar/euro uzerinden zamli satiyorlar
Yani aslında ucuzdur kötüdür diye düşünmemek lazımBenim arabamda baby canı. Sürüsü çok zor gerçekten insan baya zorlanıyor hâlâ yep yeni duruyor hiç kullanmadım bile bnde 650 almıştım mağazadan eltim 300 aldı kullanışı sürüşü o kadar hafif güzel ki bizimki çok ağır sürüşü memnun değilim açıkçası oda kaynanamla dışarı çıkmıştık tesadüfen hiç aklımızda araba yokken direk aldık arastirmadan
Ya bnde eltiminkinj görünüş olarak beğenmedim bnmki daha iyi onunkinden ama kullanışı süper ya biyere gittiğimde bile ayıp olmasa onunkini isterdim rahat gerçekten dış görünüş boş insan suremedikten sonraYani aslında ucuzdur kötüdür diye düşünmemek lazımben yüksek duranlara çok heves ediyorum görüntü olaraktan öyle bi model olsun ama kullanışlı da olsun çok pahalı da olmasın diyorum bakalım
Emin ol cok biriktirmis olacagizEvet canım bende en uyguna böyle birşey aldım gerçekten çok uçuk fiyatlı bebek arabaları var ve kullanacağımız en fazla 1 yıl işte bebek olunca hevesleniyoruz kendimi frenlemeye çalışıyorum işime yaramayacak şeyleri evde kalabalık etmeyelim diye bakalım ne kadar gereksiz şeyler alacağız kullandıkça çıkar ortaya
Bastonlar da bebeğin yüzünü görebiliyo musun peki sanırım o sorun oluyodu onlarda. Travel sistem gerçekten kullanımı zor diyen bi çoğunluk var bazıları da memnun galiba markadan modelden değişiyor. Ben şuan asansörsüz bi apartmanda oturuyorum ama ev satın almak istiyoruz gönlümüze göre çıkarsa taşıncağız zaten. Ama taşınana kadar sıkıntı olabilir bana ağırlık bakımından hafif olması gerekiyorBen diğer cocukta travel sistem almıştım cnm ne arabanın bagajında sığıyo ne iki basamak merdiven çıkartabildim ağırlığından kullanamadım tecrübe ile bu defa baston puset aldım hem tasıması ve kaldırması kolay oluyor joker baby den indirimle aldım
Yaa ay ne bilim ilk ya bi deli heves var görüntüsü güzel olsun diyeYa bnde eltiminkinj görünüş olarak beğenmedim bnmki daha iyi onunkinden ama kullanışı süper ya biyere gittiğimde bile ayıp olmasa onunkini isterdim rahat gerçekten dış görünüş boş insan suremedikten sonrakomşum geçen istedi verdim illallah ediyordu çok zor görünüşü kadar da rahat olsaydı keşke diyordu
Canım bizimki de baya yüksek inşallah toplu taşımalarda rahat ederizYani aslında ucuzdur kötüdür diye düşünmemek lazımben yüksek duranlara çok heves ediyorum görüntü olaraktan öyle bi model olsun ama kullanışlı da olsun çok pahalı da olmasın diyorum bakalım
Ben manuel olanlardan alsam mı diye düşündüm bi ara ama gerek yok demek ki. Eşimin köyü 1.5 2 saatlik uzaklıkta oraya giderken sağıp veririm yolda diye düşünüyordum ama evden çıkmadan emzirsek zaten o saat aralığında acıkmaz galiba :)Hayır canım gerek olursa almak kolay çalışan anneler ihtiyaç duyuyor genelde. Ben ev hanımı olduğum için gerek duymadım gögüsleri sırayla emzirirsen zaten biri boşalıp diğeri o arada doluyo Rabbimin hikmeti
Ooooo baya masraflı herşey keşke bi hurca koyup kaldırsaydın ben öyle yapacağım inşallah gerçekten ufak ufak alıyoruz ama toplayınca baya masraf yapmış oluyoruz sil baştanEmin ol cok biriktirmis olacagizben frenliyorm baya cunku kizimda hersey kaldi kullanilmadi bende kuzenlere dagittim hepsini bidaha mi dogurcam dedim nasip olursa dogurcakmisim
Mis gibi yumusacik bebek tulumlarim vardi cok guzellerdi nevresmler yorgan battaniye araba ne ararsan verdm ordugum battaniyeleri vermeseydm bari
Letgoda cok guzel arabalar var canim dusunursen. yikayip kullanabileceksen bakabilirsn canm 50tlden 300tl ye kadar gordm travel sistem,baston ne ararsan temiz bakimli olanlarda varYani aslında ucuzdur kötüdür diye düşünmemek lazımben yüksek duranlara çok heves ediyorum görüntü olaraktan öyle bi model olsun ama kullanışlı da olsun çok pahalı da olmasın diyorum bakalım
Aa evet bende böyle istiyorum işteCanım bizimki de baya yüksek inşallah toplu taşımalarda rahat ederizartık kullanınca göreceğiz
Bn pek kullanmadım kızım 2 yaşında yazın 1 buçuk yaşındaydı kapıya cikarirdim çocukların bisikleti için ağlardı 200 de bisiklete verdik yemin ederim hiç kullanmadik denicek durumda yep yeni evde duruyor sadece akşamları yarım saat gezdirirdim gündüzde mahalledeki ablaları gezdirirdi bnde öyle market pazar yapan bı insan değilim malûm kızımın herşeyi yep yeni duruyorYaa ay ne bilim ilk ya bi deli heves var görüntüsü güzel olsun diyeaslında kullanışına bakmak lazım da işte
İlk başta düşündük bunu da ama sonra zaten ilk bu Allah nasip ederse kardeşi felan da olur ilerde yeni alabiliriz dedik. Ama bakim yine de az kullanılmış güzel bişe çıkar :)Letgoda cok guzel arabalar var canim dusunursen. yikayip kullanabileceksen bakabilirsn canm 50tlden 300tl ye kadar gordm travel sistem,baston ne ararsan temiz bakimli olanlarda var
Bende şuan pek dışarda geze biri değilim aslında ama bebek olduktan sonra hep evde durmak bunaltır o yüzden bi hava almaya çıkarız belki diye düşünüyorumBn pek kullanmadım kızım 2 yaşında yazın 1 buçuk yaşındaydı kapıya cikarirdim çocukların bisikleti için ağlardı 200 de bisiklete verdik yemin ederim hiç kullanmadik denicek durumda yep yeni evde duruyor sadece akşamları yarım saat gezdirirdim gündüzde mahalledeki ablaları gezdirirdi bnde öyle market pazar yapan bı insan değilim malûm kızımın herşeyi yep yeni duruyor
Kizim 6yasinda hangi birini kenara koyaym canm bide surekli tasindik ordan oraya atarken kuzenm dogum yapti benm kiz da anne makbuleye verelm dedi verdikOoooo baya masraflı herşey keşke bi hurca koyup kaldırsaydın ben öyle yapacağım inşallah gerçekten ufak ufak alıyoruz ama toplayınca baya masraf yapmış oluyoruz sil baştan
Benim kizim emmiyordu gündüzleri ve çalışan bir anneydim. Surekli sagiyirdum emmedginde. O yuzden ben profesyonel bir makine aldim. Durumuna gore değişti yani. Calismiyirsan bebegin emerse pek gerek duymszsin.Deneyimli anneler kafama bir soru takıldı yardımınıza ihtiyacım varsüt sağma olayını mutlaka yapmamız gerekiyor mu göğüslerden biriyle emzirirken diğerini de sağmak mı gerekli yani pompa mutlaka alınması gereken bir şey mi yoksa ihtiyaç olunca mı edinmek mantıklı. Bugün e bebekte bir sürü çeşit gördüm kafam çorba oldu bu emzirme olayından baya baya korkar oldum
Elektrikli modellere bakmaya başladım bakalım. İşe dönünce zaten sağmam gerekecek gibi duruyor. Emzirme olayı benim için çok büyük bir bilinmezlik şu andaHayır canım gerek olursa almak kolay çalışan anneler ihtiyaç duyuyor genelde. Ben ev hanımı olduğum için gerek duymadım gögüsleri sırayla emzirirsen zaten biri boşalıp diğeri o arada doluyo Rabbimin hikmeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?