2021 Nisan Anneleri

Hayır canım gerek olursa almak kolay çalışan anneler ihtiyaç duyuyor genelde. Ben ev hanımı olduğum için gerek duymadım gögüsleri sırayla emzirirsen zaten biri boşalıp diğeri o arada doluyo Rabbimin hikmeti

Valla benim doktorum da hiçbir kısıtlama getirmedi yemek konusunda istediğini ye iç dedi sadece kahveyi ve asitli içeceklerden uzak duruyorum o kadar
Aynen canım benim doktorum da öyle söyledi o yüzden kendimi yediklerimden dolayı kısıtlamıyorum üzmüyorum da

Evet canım bende en uyguna böyle birşey aldım gerçekten çok uçuk fiyatlı bebek arabaları var ve kullanacağımız en fazla 1 yıl işte bebek olunca hevesleniyoruz kendimi frenlemeye çalışıyorum işime yaramayacak şeyleri evde kalabalık etmeyelim diye bakalım ne kadar gereksiz şeyler alacağız kullandıkça çıkar ortaya

Yani aslında ucuzdur kötüdür diye düşünmemek lazım ben yüksek duranlara çok heves ediyorum görüntü olaraktan öyle bi model olsun ama kullanışlı da olsun çok pahalı da olmasın diyorum bakalım

Ya bnde eltiminkinj görünüş olarak beğenmedim bnmki daha iyi onunkinden ama kullanışı süper ya biyere gittiğimde bile ayıp olmasa onunkini isterdim rahat gerçekten dış görünüş boş insan suremedikten sonra komşum geçen istedi verdim illallah ediyordu çok zor görünüşü kadar da rahat olsaydı keşke diyordu

Emin ol cok biriktirmis olacagiz ben frenliyorm baya cunku kizimda hersey kaldi kullanilmadi bende kuzenlere dagittim hepsini bidaha mi dogurcam dedim nasip olursa dogurcakmisim
Mis gibi yumusacik bebek tulumlarim vardi cok guzellerdi nevresmler yorgan battaniye araba ne ararsan verdm ordugum battaniyeleri vermeseydm bari

Bastonlar da bebeğin yüzünü görebiliyo musun peki sanırım o sorun oluyodu onlarda. Travel sistem gerçekten kullanımı zor diyen bi çoğunluk var bazıları da memnun galiba markadan modelden değişiyor. Ben şuan asansörsüz bi apartmanda oturuyorum ama ev satın almak istiyoruz gönlümüze göre çıkarsa taşıncağız zaten. Ama taşınana kadar sıkıntı olabilir bana ağırlık bakımından hafif olması gerekiyor

Yaa ay ne bilim ilk ya bi deli heves var görüntüsü güzel olsun diye aslında kullanışına bakmak lazım da işte

Canım bizimki de baya yüksek inşallah toplu taşımalarda rahat ederiz artık kullanınca göreceğiz

Eklentiler

• B8F2F11D-24C1-4FBA-B5F5-60542CED5832.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 63
Ben manuel olanlardan alsam mı diye düşündüm bi ara ama gerek yok demek ki. Eşimin köyü 1.5 2 saatlik uzaklıkta oraya giderken sağıp veririm yolda diye düşünüyordum ama evden çıkmadan emzirsek zaten o saat aralığında acıkmaz galiba :)

Ooooo baya masraflı herşey keşke bi hurca koyup kaldırsaydın ben öyle yapacağım inşallah gerçekten ufak ufak alıyoruz ama toplayınca baya masraf yapmış oluyoruz sil baştan

Letgoda cok guzel arabalar var canim dusunursen. yikayip kullanabileceksen bakabilirsn canm 50tlden 300tl ye kadar gordm travel sistem,baston ne ararsan temiz bakimli olanlarda var

Yaa ay ne bilim ilk ya bi deli heves var görüntüsü güzel olsun diye aslında kullanışına bakmak lazım da işte
Bn pek kullanmadım kızım 2 yaşında yazın 1 buçuk yaşındaydı kapıya cikarirdim çocukların bisikleti için ağlardı 200 de bisiklete verdik yemin ederim hiç kullanmadik denicek durumda yep yeni evde duruyor sadece akşamları yarım saat gezdirirdim gündüzde mahalledeki ablaları gezdirirdi bnde öyle market pazar yapan bı insan değilim malûm kızımın herşeyi yep yeni duruyor

Letgoda cok guzel arabalar var canim dusunursen. yikayip kullanabileceksen bakabilirsn canm 50tlden 300tl ye kadar gordm travel sistem,baston ne ararsan temiz bakimli olanlarda var
İlk başta düşündük bunu da ama sonra zaten ilk bu Allah nasip ederse kardeşi felan da olur ilerde yeni alabiliriz dedik. Ama bakim yine de az kullanılmış güzel bişe çıkar :)

Bende şuan pek dışarda geze biri değilim aslında ama bebek olduktan sonra hep evde durmak bunaltır o yüzden bi hava almaya çıkarız belki diye düşünüyorum en azından havalar soğuyana kadar

Ooooo baya masraflı herşey keşke bi hurca koyup kaldırsaydın ben öyle yapacağım inşallah gerçekten ufak ufak alıyoruz ama toplayınca baya masraf yapmış oluyoruz sil baştan
Kizim 6yasinda hangi birini kenara koyaym canm bide surekli tasindik ordan oraya atarken kuzenm dogum yapti benm kiz da anne makbuleye verelm dedi verdik
Bi daha alacagm icin kesinlikle tulum alacagm gece yatmalik cok rahat oluyor ustunu aciyorlar hastalaniyorlar felan super bisi. Orme kullanilmiyor fazla icine pazen battaniye yada penye battaniye dikip de kullanicam ayrica yorgan ve tuylu battaniyede kullanmadm ben cocugn burnuna gelir tikanir diye fijir olsn canm

Benim kizim emmiyordu gündüzleri ve çalışan bir anneydim. Surekli sagiyirdum emmedginde. O yuzden ben profesyonel bir makine aldim. Durumuna gore değişti yani. Calismiyirsan bebegin emerse pek gerek duymszsin.

Elektrikli modellere bakmaya başladım bakalım. İşe dönünce zaten sağmam gerekecek gibi duruyor. Emzirme olayı benim için çok büyük bir bilinmezlik şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…