- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
Canım travel çift taraflı ama bebek azcık büyüyünce zaten seni değil etrafı izlemek istiyorBastonlar da bebeğin yüzünü görebiliyo musun peki sanırım o sorun oluyodu onlarda. Travel sistem gerçekten kullanımı zor diyen bi çoğunluk var bazıları da memnun galiba markadan modelden değişiyor. Ben şuan asansörsüz bi apartmanda oturuyorum ama ev satın almak istiyoruz gönlümüze göre çıkarsa taşıncağız zaten. Ama taşınana kadar sıkıntı olabilir bana ağırlık bakımından hafif olması gerekiyor
Eylül ayında işe döneceğim gibi bir aksilik olmazsa o yüzden makineye ihtiyaç duyacağımı düşünüyorum. Bir tane alacağım gibi duruyorBenim kizim emmiyordu gündüzleri ve çalışan bir anneydim. Surekli sagiyirdum emmedginde. O yuzden ben profesyonel bir makine aldim. Durumuna gore değişti yani. Calismiyirsan bebegin emerse pek gerek duymszsin.
Yani canım belli olmuyor aslında bu tarz ihtiyaçlar benim iki çocuğum var ilki hiç emmedi mesela ne yaptıysak olmadı sağdığımıda emmedi alerjisi varmış sütüm kesildi zaten reddetti hep. İkinci de tam tersi o kadar güzel emdi ki biberon verdiğimde hiç kabul etmedi.ondada aldığım biberonlar bosa gitti. Suyu bile kaşıkla içerdi. Sonra da bardağa alıştıBen manuel olanlardan alsam mı diye düşündüm bi ara ama gerek yok demek ki. Eşimin köyü 1.5 2 saatlik uzaklıkta oraya giderken sağıp veririm yolda diye düşünüyordum ama evden çıkmadan emzirsek zaten o saat aralığında acıkmaz galiba :)
Kaç aylıkken başlanıyor canım peki senin mesleğindeElektrikli modellere bakmaya başladım bakalım. İşe dönünce zaten sağmam gerekecek gibi duruyor. Emzirme olayı benim için çok büyük bir bilinmezlik şu anda
Canım ben öğretmenim ikinci dönemi kapatırım Eylül’de çalışmaya başlarım diye düşünüyorum. 5 aylık olmuş olacak yani ek gıda başlamadığı için aslında almayı düşünüyorumKaç aylıkken başlanıyor canım peki senin mesleğinde
Ben de mamajoo almayı düşündüm geçen gün fiyatı da baya düşmüştü ikilisinin.Şarj bankasına takınca da çalışıyo.Bide lansinohu önerdi bi arkadaşım.Ben de çalışıyorum ihtiyaç duycam muhtemelen ama daha erken mi almak için bilemedim.Eylül ayında işe döneceğim gibi bir aksilik olmazsa o yüzden makineye ihtiyaç duyacağımı düşünüyorum. Bir tane alacağım gibi duruyor
Ayy canım yaa evet cok küçük oluyorCanım ben öğretmenim ikinci dönemi kapatırım Eylül’de çalışmaya başlarım diye düşünüyorum. 5 aylık olmuş olacak yani ek gıda başlamadığı için aslında almayı düşünüyorum
İhtiyaç halinde mi alınmalı yoksa doğmadan hazır mı bulundurulmalı o kısım benim kafamı karıştırıyorBen de mamajoo almayı düşündüm geçen gün fiyatı da baya düşmüştü ikilisinin.Şarj bankasına takınca da çalışıyo.Bide lansinohu önerdi bi arkadaşım.Ben de çalışıyorum ihtiyaç duycam muhtemelen ama daha erken mi almak için bilemedim.
5 aylıkken bırakmak bana da çok zor gelecek gibi ama allahtan kendi annem bakacak o yüzden gözüm arkada kalmayacakAyy canım yaa evet cok küçük oluyor
İlişki ayını girdin dimi son adet değilKızlar benimkide tutmadı
Yaa ben onu hep görmek isterim amaCanım travel çift taraflı ama bebek azcık büyüyünce zaten seni değil etrafı izlemek istiyorbaston pusette de şapkasında seffaf kısım olanlar var ordan görebilirsin rahatça. İnşallah Rabbim gönlüne göre ev versin bizim ev asansörlü ama binanın girişinde fln merdiven var asansör girişinde basamaklar var o yüzden hafif tercih ettim açıkçası.
Çok haklısın aslında biz şimdiden planlar yapıyoruz ama bebek doğunca ona göre hareket etcez. Tek isteğim inşallah normal doğum olur ve bebeğim emerYani canım belli olmuyor aslında bu tarz ihtiyaçlar benim iki çocuğum var ilki hiç emmedi mesela ne yaptıysak olmadı sağdığımıda emmedi alerjisi varmış sütüm kesildi zaten reddetti hep. İkinci de tam tersi o kadar güzel emdi ki biberon verdiğimde hiç kabul etmedi.ondada aldığım biberonlar bosa gitti. Suyu bile kaşıkla içerdi. Sonra da bardağa alıştıZaten market avm eczane hepsinde var acil alalım desen direk alabilirsin. Elzem ihtiyaç olmayabilir bebekten bebeğe değişiyor
Bende sucuk sosis canim ne cektiyse yiyorum doktorum hic sunu yeme bunu yeme demedi ama abartmadan yiyorum. Sadece seker cikmasin diye ekmegi günde 3 dilime düsürüp sebze ye agirlik vermeye calisiyorum,Kızlar bence de yiyecek konusunda kendinizi çokta kısıtlamayın yurtdışında kuzenim var doktora sormuş doktor dalga geçer gibi hasta değilsin hamilesin istediğini yiyebilirsin tarzında konuşmuş tabiki dikkat etmek gerekiyor ama canınız ne çekiyorsa fazla abartmadan yiyebilirsiniz tabi bu benim düşüncem
Benim oglum 2 hafta erken geldi odasi kurulmamisti sagolsun kaynana ve kayinbaba benim hamile oldugumu ögrenince 4 aylik hamileydim sirayla gelip tek bos odamiz olan bebek odasinda kalip dogumumu bekledilerÇok haklısın aslında biz şimdiden planlar yapıyoruz ama bebek doğunca ona göre hareket etcez. Tek isteğim inşallah normal doğum olur ve bebeğim emerben çok rahat davranıyorum açıkcası çevremde herkes soruyo alışveriş yapıyo musun diye bende daha tık yok düşününce de sanki çok alıncak şey varmış gibi geliyor karma karışık oluyorum :)
Aynen canım aklımda bulunsun gerçekten ilk olunca insan tecrübe edemiyor ikincilerde aklın başına gelmiş oluyor sanırımKizim 6yasinda hangi birini kenara koyaym canm bide surekli tasindik ordan oraya atarken kuzenm dogum yapti benm kiz da anne makbuleye verelm dedi verdik
Bi daha alacagm icin kesinlikle tulum alacagm gece yatmalik cok rahat oluyor ustunu aciyorlar hastalaniyorlar felan super bisi. Orme kullanilmiyor fazla icine pazen battaniye yada penye battaniye dikip de kullanicam ayrica yorgan ve tuylu battaniyede kullanmadm ben cocugn burnuna gelir tikanir diye fijir olsn canm
İlkinde hicbisey bilmiyordm cevremde de yonlendiren hic olmadi simdi daha tecrubeliym tabiAynen canım aklımda bulunsun gerçekten ilk olunca insan tecrübe edemiyor ikincilerde aklın başına gelmiş oluyor sanırım
Hamile olunca bi insana niye gelinr ki bence gelmemeleri daha iyi eğer gerek yoksa. İnsan istediği gibi uzanır kalkar yemeğini yapar.Benim oglum 2 hafta erken geldi odasi kurulmamisti sagolsun kaynana ve kayinbaba benim hamile oldugumu ögrenince 4 aylik hamileydim sirayla gelip tek bos odamiz olan bebek odasinda kalip dogumumu bekledilerhicbir hazirlik yapamadim bebegin camasirlarini yikayayim dedim onlarda yetismedi doguma girdim acil sezeryana. Herseyi dogumdan sonra o dikisli halimle yaptim. Kiyafet arabasi falan acil olanlari alin koyun bence eksik birsey olursa dogumdan sonra alinir. Saglikla gelsinlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?