2021 Nisan Anneleri

Gözün aydın ... Çok sevindim iyi haberler almana. Kızın da hayırlı olsun.. Oh ne güzel bir kız bir erkek.. Geçen diyorum eşime 3. de erkek olur belki diye istermişiz ilerleyen yıllarda .. O da kız çıkarmış ayyy diyorum... O da olsun ne olacak dedi.. Tabiki ne olacak canıma minnet . Keşke imkanlar güzel olsaydı da 3. de düşünebilseydim.. Annelik kadar güzel birşey yok bu dünyada.

Günaydın güzel anneler
Dün bizim de doktor kontrolümüz vardı. Çok şükür her şey yolunda. 297gr olmuş yavrum. Nisan annelerinde cinsiyeti değişenleri görünce doktora defalarca sordum o da 3 kere kesin kız dedi 2 Aralık’a detaylı randevusu aldım şimdi de onun stresi sardı inşallah hepimiz iyi haberlerle geliriz

Eklentiler

• FCD5241E-C414-4399-9945-95C89324EA25.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 54
Gunaydin kizlar ayrintili icin bi dr.gorustum fiyat olarak 450 tl nediyorsunuz?
Günaydın canım ben İstanbul'dayım burada yaptırıcam 2 sene önce kızımda o fiyata yaptırmıştım şimdi 600-700 lerden bahsediyorlar bulunduğun ile görede değişiyor fiyatlar ona göre bir bak. Bir de bakan kişi perinatologsa fiyat gayet iyi bence

Canım bende 450 tl ye yaptırdım .. Doktorumun tavsiye ettiklerinin içinde en uygunu buydu. İstanbuldaysan doktoru tavsiye ederim. 450-900 arasında fiyatlar almıştım..
Izmirdeyim kendi doktorum tavsiye etti hatat hastaneyle arasinda 100tl var dedi hastahane 350 digeri 450 tl ama hwrseyine bakiyor doktor dedi doktorumuda severim aradim onlarsa ayni fiyat verdiler yinede size danismak istedim

Izmirdeyim ben aynen perinatolog canim

Kızlar kızlar günaydınlar 19+6 olduk ama ben hissedemiyorum hareketleri normalmidir sadece icerde arada biseyler oluyo ama bilemedim bebekmi baska biseymi

Az once paylastigim instagram sayfasiydi. Instagrami olmayan arkadaslar acamayabilir. Mochipompa diye bakarsaniz bulabilirsiniz. Fiyati da109 tl imis. Fiyat- performans acisindan degerlendirip alicam.

Az once paylastigim instagram sayfasiydi. Instagrami olmayan arkadaslar acamayabilir. Mochipompa diye bakarsaniz bulabilirsiniz. Fiyati da109 tl imis. Fiyat- performans acisindan degerlendirip alicam.
Ben baya arastirdim tek tek.yorumlarim hepsini okudum ilk baktigimda bnmde aklima yatiyordu bu pompa ama yorumlari okuyunca vazgectim anladigim kadariyla sadece bebek emdigi zaman işe yariyor sanki diger turlu bir sagim yapilmiyormuş

Kızlar kızlar günaydınlar 19+6 olduk ama ben hissedemiyorum hareketleri normalmidir sadece icerde arada biseyler oluyo ama bilemedim bebekmi baska biseymi
22.haftaya kadar hissetmeyebilirmissin canim. Endiselenme.. Icerde arada biseyler oluyor demissin ya muhtemelen bebektir o

Ben baya arastirdim tek tek.yorumlarim hepsini okudum ilk baktigimda bnmde aklima yatiyordu bu pompa ama yorumlari okuyunca vazgectim anladigim kadariyla sadece bebek emdigi zaman işe yariyor sanki diger turlu bir sagim yapilmiyormuş
Himm..anladim. Benim elektrikli pompam var ama cok pratik degil. Bu cok basit geldi. Ben de biraz daha arastirayim bakalim.

Anlayissiz insanlar ya boyleleri insanim diye geziyor bide kv olunca valide sultan oldum zannedip havaya giriyorlar anlayis mekanizmalari bir anda sifirlaniyor.o cocuk dogunca kadinin yatacagi uyuyacagi cocugunu doya doya sevecegini idrak edemiyorlar kocan nasil goz yumdu onun demesi daha munasipti simdi seni kotu gelin olarak nitelendiriyorlardir kesin kendi kotuluklerinden bihaber olarak tabi

Bacim bunu arastrdm vazgectm bebek emzirirken is goruyo bu bana pek yaramaz ben manuel kendim yonetecegim bi alet tercih edicem

Masallah canim bende 18+2de gitmistm dr a yukleyeyim mi fotoyu karsilastiririz kizceleri

Ben de medelanın elektrikli pompasını almıştım stresten zaten sütüm yoktu.. Sonra 3. gece mastit oldum komşum dedi manuel pompa var daha iyi diye kıytırık basit birşeydi ama öyle güzel çıkarttı ki sütü şaştım kaldım.. Elektrikli olan hala duruyor hatta 2 arkadaşım daha kullandı ödünç vermiştim. Çalışacağım için yine ihtiyaç duyacağım..

Bi fikre ihtiyacım var yine ben ilk başta bebeğime şu küçük taşınabilen beşikler var ya onlardan almayı düşünüyorum ama onda çok uzun süre yatamaz büyük ihtimal . Daha sonra ne kullanmalıyım sizce? Büyüyen beşikler felan var onlar kullanışlı mıdır? Ya da siz neler kullandınız memnun kaldınız mı ? ❤

Kızlar burada bebişimin pozisyonu nasıl anlamıyorum hiç ben yüzüstü mü sırt üstü mü bir de bu pozisyonda cinsiyet net gözükebilir mi. Ben hala erkek gibi hissediyorum.

Eklentiler

• IMG_20201113_110603.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…