Gözün aydın ... Çok sevindim iyi haberler almana. Kızın da hayırlı olsun.. Oh ne güzel bir kız bir erkek.. Geçen diyorum eşime 3. de erkek olur belki diye istermişiz ilerleyen yıllarda .. O da kız çıkarmış ayyy diyorum... O da olsun ne olacak dedi.. Tabiki ne olacak canıma minnet . Keşke imkanlar güzel olsaydı da 3. de düşünebilseydim.. Annelik kadar güzel birşey yok bu dünyada.Kızlar bu sefer güzel haberlerle geldim.Çok yorgun,uzuntu ama tevekkul icinde gecen gunlerin ustune bugun prof preinatolog gordu bebegimi.
Hersey yolunda,suyumda artmis cok sukur ins bir daha azalmaz.Ve Cinsiyeti ogrendik.1 oglum vardi simdide 1 kizim oluyormus
DegismezseGunlerdir kalbimin icndeki aci bir anda geciverdi.Ins hicbirmizi saglikla imtihan etmesin Rabbim.:)))
Günaydın canım ben İstanbul'dayım burada yaptırıcam 2 sene önce kızımda o fiyata yaptırmıştım şimdi 600-700 lerden bahsediyorlarGunaydin kizlar ayrintili icin bi dr.gorustum fiyat olarak 450 tl nediyorsunuz?
Canım bende 450 tl ye yaptırdım .. Doktorumun tavsiye ettiklerinin içinde en uygunu buydu. İstanbuldaysan doktoru tavsiye ederim. 450-900 arasında fiyatlar almıştım..Gunaydin kizlar ayrintili icin bi dr.gorustum fiyat olarak 450 tl nediyorsunuz?
Izmirdeyim kendi doktorum tavsiye etti hatat hastaneyle arasinda 100tl var dedi hastahane 350 digeri 450 tl ama hwrseyine bakiyor doktor dedi doktorumuda severim aradim onlarsa ayni fiyat verdiler yinede size danismak istedimCanım bende 450 tl ye yaptırdım .. Doktorumun tavsiye ettiklerinin içinde en uygunu buydu. İstanbuldaysan doktoru tavsiye ederim. 450-900 arasında fiyatlar almıştım..
Izmirdeyim ben aynen perinatolog canimGünaydın canım ben İstanbul'dayım burada yaptırıcam 2 sene önce kızımda o fiyata yaptırmıştım şimdi 600-700 lerden bahsediyorlarbulunduğun ile görede değişiyor fiyatlar ona göre bir bak. Bir de bakan kişi perinatologsa fiyat gayet iyi bence
Ben baya arastirdim tek tek.yorumlarim hepsini okudum ilk baktigimda bnmde aklima yatiyordu bu pompa ama yorumlari okuyunca vazgectim anladigim kadariyla sadece bebek emdigi zaman işe yariyor sanki diger turlu bir sagim yapilmiyormuşAz once paylastigim instagram sayfasiydi. Instagrami olmayan arkadaslar acamayabilir. Mochipompa diye bakarsaniz bulabilirsiniz. Fiyati da109 tl imis. Fiyat- performans acisindan degerlendirip alicam.
22.haftaya kadar hissetmeyebilirmissin canim. Endiselenme.. Icerde arada biseyler oluyor demissin ya muhtemelen bebektir oKızlar kızlar günaydınlar 19+6 olduk ama ben hissedemiyorum hareketleri normalmidir sadece icerde arada biseyler oluyo ama bilemedim bebekmi baska biseymi
Himm..anladim. Benim elektrikli pompam var ama cok pratik degil. Bu cok basit geldi. Ben de biraz daha arastirayim bakalim.Ben baya arastirdim tek tek.yorumlarim hepsini okudum ilk baktigimda bnmde aklima yatiyordu bu pompa ama yorumlari okuyunca vazgectim anladigim kadariyla sadece bebek emdigi zaman işe yariyor sanki diger turlu bir sagim yapilmiyormuş
Anlayissiz insanlar ya boyleleri insanim diye geziyor bideMalesef canim anlayissizliklari bir yana bide ilk bebegimin odasini bile rest cekerek aldim tüm hevesimi kursagimda birakip kv herseyi kendi istedigi gibi yapmk itedi lohusaligida o yasadi Allahim cok kötü günlerdi dikisli halimle cok kötü seyler yasattilar ogluma 2 ay doya doya sarilamadim haram zukkum olsun hakkim Allaha havale ettim. Dogumdan sonra 2 ay cektim ve sonunda kovdum hepsini eevden biletini kesip yolladim.
Bacim bunu arastrdm vazgectm bebek emzirirken is goruyo bu bana pek yaramaz ben manuel kendim yonetecegim bi alet tercih edicemAz once paylastigim instagram sayfasiydi. Instagrami olmayan arkadaslar acamayabilir. Mochipompa diye bakarsaniz bulabilirsiniz. Fiyati da109 tl imis. Fiyat- performans acisindan degerlendirip alicam.
Masallah canimBencede suyu felan fismandir .
Boyuda cunki öyle geldi bir önceki çıkandan mi kaldi anlamadim kioda 39+5 di
Vitamin içmiyorum dedim bisi demedi
Tahlilelrine bakalim dedi
Havuç suyu içiyorum ilaç kullanmadığım dan dedim bırak onu dedi herşeyi gayet haftasıyla uyumlu dedi 18+2yim 18+0 olcru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?